Zove vas bivsi a vi udati?

A cekaj slobodanka..ti si mislila da cemo mi ovde razmisljati i udubiti se u tvoj problem i svi doci do tog zakljucka koji si sad ovde napisala..?Ti ocekujes tumacenje..od koga..na osnovu cega..?Ocekujes pametan realan i zreo odgovor od nas za tvoje teske odluke..?

a prepoznao si se? :lol:
vidi, ja sam se udubila, ali dzabe, pogresan odgovor. necu vise ni da pokusavam, sledeci put cu kao dragojlo da budem moralno superiorna. kako je ova hellen islifovana, strasno

LJUDI DOBRO VECE.VIDIM DA JE MOJE PITANJE IZAZVALO KOD NEKIH GADJENJE, PREZIR PA CAK I DUBLJA psiholoska RAZMATRANJA.Da li ste se mozda zapitali zasto sam stavila ovako, ali BAS ovakvo pitanje na FORUM? Pa evo carobnog odgovora:
FORUM NA KRSTARICI JE PREZASICEN LJUDIMA KOJI NE ZELE DA SE UPUSTAJU DUBLJE U PROBLEM, DA RAZMATRAJU OBJEKTIVNO IDEJU ILI DAJU PONEKI KORISTAN SAVET TE S'TIM U VEZI JA RESIH DA VAS TESTIRAM.STAVILA SAM OVLAZ PITANJCE, PRE BIH REKLA DILEMU I CEKALA OD SINOC DA VIDIM KOMENTARE I ZNATE STA SAM ZAKLJUCILA? ZAKLJUCILA SAM DA OD CELIH 65 KOMENTARA KOJE ZATEKOH KADA SAM UPALILA RACUNAR SVEGA PAR, ALI SAMO PAR JE DALO PAMETAN, REALAN I ZREO ODGOVOR, ILI TI TUMACENJE STO JE SAMO POTVRDILO MOJU TEORIJU DA JE "NAS"( SVI OSTALI NEKA SE NE UVREDE) JAKO MALO KOJI TREZVENO RAZMISLJAMO U ZIVOTU I DONOSIMO TESKE ODLUKE SPREMNI NA ODGOVORNOST ISTIH.
Hocete da cujete ISTINU o mom bivsem? Pa evo ovako:
MLADIC JE POZVAO, JA SAM SE ULJUDNO IZNENADILA , PITALA KULTURNO KAKO JE, STA RADI, LEPO OBJASNILA DA SAM SE SKORO UDALA, DA SAM SRECNA, I POZDRAVILA GA. MISLITE DA ME JE SMARAO, KUKAO, ILI TRAZIO DA SE VIDIMO? NE, NIKAKO.CAK I STA VISE, ZVAO JE DA MI KAZE DA JE DOBIO SINA, DA SE ZOVE DIMITRIJE I ETO HTEO JE TO DA MI SAOPSTI, JER JE BIO JAKO UZBUDJEN I RADOSTAN.PA JE TO HTEO DA PODELI SA MNOM.SETIO ME SE...POSLE TOGA ME JE POZDRAVIO, IZVINIO SE STO ME TAKO DUGO NIJE ZVAO I TO JE TO.
DAKLE, KO SADA IMA KOMENTAR?

Јбт, како си нас мудро сјебала сад! Свака ти част! Ово научно истраживање је, значи, дало очекиван резултат - доказала си своју теорију! Где ћеш је објавити? Је л' у питању неко социолошко истраживање? Магистарски?

haha bobo, ne budi lažulja sad... naslovila si temu "zove vas bivši a vi udati?" sa znakom pitanja na kraju, i onda iznosiš hvalospeve kako vam je bilo divno i pitaš šta činiti.

sad si se dosetila da hvališ muža i vaš brak, i to jeste lepo, i ja verujem da vam je fino, ali je problem što hvalospevi stižu sa zakašnjenjem.

toga je moralo biti i u uvodnom postu!

no tada se nisi setila toga, zašto?
pa prosto zato jer si želela da maštaš. temu si namerno implicitno usmeravala u pravcu preljubništva, da neko od nas pomisli da je ono moguće (a poziv inače apsolutno nije bio te prirode), što bi te na jedan imaginarni način ispunilo. i ti si tako preko nas probala da hraniš svoju fantaziju, jer si intimno očigledno spremna da na jedan mig bivšeg pogaziš i brak i sve i otrčiš mu u zagrljaj....

oooo, pa probudile su se vase male glavice...cekaj, cekaj koliko je sati?o jos malo pa osam...verovatno ste se probudili iz sna, posle rucka, pa skocili na net, da malo ne radite nista.
Cemu napadanje, pa zar nisam u pravu?
kome da ostavim broj?zasto? srecice moje slobodno me skenirajte, nacicete nesto...verovatno nista ako budete imali srece.
i cemu takav stav?Pa pobogu ovo je forum, postavljamo pitanja, trazimo odgovore, tumacimo.ako su se neki nasli uvredjeni neka malo porade na svome karakteru i stavu, znacice ce im za ubuduce.
ne zelim se svadjati ni sa kim, niti pominjati imena, nije u mom fazonu.
hocemo li ubuduce da se prepucavamo, ili kuliramo razgovarajuci?
obecavam nema vise testiranja?
primirje?

haha bobo, ne budi lažulja sad... naslovila si temu "zove vas bivši a vi udati?" sa znakom pitanja na kraju, i onda iznosiš hvalospeve kako vam je bilo divno i pitaš šta činiti.

sad si se dosetila da hvališ muža i vaš brak, i to jeste lepo, i ja verujem da vam je fino, ali je problem što hvalospevi stižu sa zakašnjenjem.

toga je moralo biti i u uvodnom postu!

no tada se nisi setila toga, zašto?
pa prosto zato jer si želela da maštaš. temu si namerno implicitno usmeravala u pravcu preljubništva, da neko od nas pomisli da je ono moguće (a poziv inače apsolutno nije bio te prirode), što bi te na jedan imaginarni način ispunilo. i ti si tako preko nas probala da hraniš svoju fantaziju, jer si intimno očigledno spremna da na jedan mig bivšeg pogaziš i brak i sve i otrčiš mu u zagrljaj....

Тачно, муж свакако треба да је шутне јер је подсвесно ипак имала фантазију о томе да би хтела да учини прељубу са бившим типом који је зове телефоном! Увек је бољи добар развод него и наговештај подсвесне жеље за неким трећим!!!
И не само то, таква особа би сутра била спремна да свакоме забије нож у леђа и да погази све што је сваком нормалном човеку најсветије!

Postoji jedna slična tema, mada ne toliko lična. Ali, ima zanimljivih razmišljanja.
http://forum.krstarica.com/threads/17684

Slobodanka, svako kad-tad dođe u situaciju koju si ispričala. Takve krize i krizice drmaju sve žene i muškarce, samo je pitanje vremena kad će nastupiti i kako će neko reagovati. To nema nikakve veze sa ljubavlju prema mužu i porodici, već više sa nečim drugim... da sad o tome ne pričam previše.
Ne vidim ništa spektakularno ili nemoralno u tvom preispitivanju.
Ne razumem zašto se ova tema pretvara u neprijatnu raspravu.

"Тачно, муж свакако треба да је шутне јер је подсвесно ипак имала фантазију о томе да би хтела да учини прељубу са бившим ипом који је зове телефоном! Увек је бољи добар развод него подсвесне жеље за неким трећим!!!
И не само то, таква особа би сутра била спремна да свакоме забије нож у леђа и да погази све што је сваком нормалном човеку најсветије!"

dragojla, Hellen sta je sa vama?
nedostatak ljubavi?
znate li sta je svetinja, i vecna stvar ?SVETO JE ONO PRED CIME DRHTIS A CEMU SE DIVIS.pitajte moga supruga.ljubav.to je to.sta se odmah bacate sa tim psiholoskim terapijama i tumacenjem kao da cu biti lincovana svakog casa.
deco...volim i ja vas.malo popustite uze...nisam mislila nista lose.cemu mrznja i razvod?

MLADIC JE POZVAO, JA SAM SE ULJUDNO IZNENADILA , PITALA KULTURNO KAKO JE, STA RADI, LEPO OBJASNILA DA SAM SE SKORO UDALA, DA SAM SRECNA, I POZDRAVILA GA. MISLITE DA ME JE SMARAO, KUKAO, ILI TRAZIO DA SE VIDIMO? NE, NIKAKO.CAK I STA VISE, ZVAO JE DA MI KAZE DA JE DOBIO SINA, DA SE ZOVE DIMITRIJE I ETO HTEO JE TO DA MI SAOPSTI, JER JE BIO JAKO UZBUDJEN I RADOSTAN.PA JE TO HTEO DA PODELI SA MNOM.SETIO ME SE...

a on teo vas da obraduje da je dobio sina.. a i vi ste njega teli da obradujete da ste se udali.. ta sto odma ne kazete

Тачно, муж свакако треба да је шутне јер је подсвесно ипак имала фантазију о томе да би хтела да учини прељубу са бившим типом који је зове телефоном! Увек је бољи добар развод него и наговештај подсвесне жеље за неким трећим!!!
И не само то, таква особа би сутра била спремна да свакоме забије нож у леђа и да погази све што је сваком нормалном човеку најсветије!

:D:D:D
Znaš šta, Helen - pre par meseci imale smo suprotstavljena mišljenja na jednoj temi, na drugom pdf., i tada sam imala utisak da si hladna i arogantna.
Sada mi je utisak sasvim drugačiji; vrlo si duhovita i simpatična osoba.
Samo toliko.
Pardon za off topic.

ali zanimljivo je za posmatrati proces kako se boba bori sa tom idejom da kad bi bivši samo hteo, ona bi se i u pola noći kroz prozor krišom iskrala...

uvodi nas u svoju igru, da pomislimo ono što ona potajno želi, time na nas svaljuje to breme (ona ostaje čistunica), i onda u drugoj fazi dođe i popoljuje nas, kako ne razmišljamo trezveno i kako obožava svog muža i sve je super. dakle, ni luk jela ni luk mirisala...

jeste da je ljigavo ali nema veze bobo, no nemoj slučajno da ti opet padnu na pamet grešne misli, jasno? zaboravi flert, švrljanja itd, pa ti bre sada trebaš postati majka, odana supruga, smerna i dobra koja svoju energiju treba da usmeri na napredak vašeg domaćinstva.... kakav bivši, kakvi bakrači, šta je tebi? pa ti si udata žena, pamet uglavu....

Meni se najvise iz Slobodankinog posta sa velikim slovima svidelo to sto svog bivseg decka,koji joj je bio prvi..naziva mladicem..sto mu se uljudno izvinula.pa posle kulturno pitala kako je i sta radia da bi mu na kraju lepo objasnila da se skoro udala,da je srecna i pri tom ga pozdravila.(.verovatno i njegovu celu familiju.) pa onda dalje citam kako je on daleko bilo nije pozvao da se vide..vec da joj saopsti da je dobio sina i da je uzbudjen i radostan pa resio da bas sa njom to podeli...pa su se posle toga opet pozdravljali..Citam tako i nesto mislim.koliko je sve to sterilno..i da li je Slobodanka uopste sigurna da je taj Mladic bas njen bivsi decko ili neko treci..Nemas pravo da se ljutis i galamis kako si ustvari samo htela da nasamaris forumase..kako si postavila pitanje takve si odgovore i dobila..

Znaš šta, Helen - pre par meseci imale smo suprotstavljena mišljenja na jednoj temi, na drugom pdf., i tada sam imala utisak da si hladna i arogantna.
Samo toliko.
Pardon za off topic.

Права сам колд бич! ;):lol:

П.С.
Обично је људима потребно око 2 године да би мишљење о мени од ''хладна и арогантна'' променили у ''духовита и мила'' (симпатична баш и не нешто :( ) ....ти си била бржа! ;)

Samo toliko.
Pardon za off topic.

Ja nikad nisam imala misljenje takvo o njoj, ja sam uvek nju smatrala za duhovitom osobom...

Ако је ''ви'' прво лице множине, онда би требало ''удате'' (ви жене), а ако је ''Ви'' куртоазно обраћање онда је у реду ''удати'' (''Ви сте удати, госпођо?'')

Треба питати постављачицу теме коме се обратила.

Back