Zove me sad...

Biraj gde ces 🙃😉
20220502_172406.jpg
 
Jeste. To je realnost a ne vređanje. U uređenim društvima bi tako nešto bilo nemoguće. Mislim da je Beograd evropski Las Vegas ili što ti reče Bangkok, ljudi ovde nemaju pojma da se u Evropskim gradovima sve zatvara posle 22h. A ovde se glumi neko ludilo do 5 ujutru. Normalno da će svetska bolumenta da dolazi ovde pošto vlada bezakonje, anarhija, jeftino je za njihov džep sve od pića do žena. Ukratko sve što ne možeš kući možeš ovde. I gastosi kad pređu srpsku granicu odmah se vrate na staro, bacaju đubre dodaju gas. U inostranstvu ne smeju ni da pisnu.
I to ne samo u onim prvoklasnim gradovima, vec i u jbnom Zagrebu ili Ljubljani recimo.
U Bugarskoj i Rumuniji je zabranjeno prodavati alkohol nakon 8h uvece, a cak je i Albanija ukinula i zatvorila sve kladionice i kockarnice u roku od 3 dana te ih izbrisala iz privrednog registra.
 
Molim vas kazite mi odakle vam ova informacija o ovom decaku?
vidite kako ste nepismeni i ne razmisljate ni o cemu. moze da bude prevarant. silovanje,belo roblje,otmica,prodaja organa... da se nadjem sa nepoznatom osobom,kako da ne. jel znate vi kako je nestao onaj decak Dragoljub Misimovic? napravili otmicari lazan fejsbuk profil, kao neka slatka curica. i dopisivali se, navukli ga i ubili.
 
jedan Grk. Upoznali se pre 1 sata na netu, samo četovali nemam pojima ko je, samo da je iz Soluna. U bgdu je do sutra u podne. Hoće da se nađemo večeras. Da idem? :lol:
Jel biste vi otišli? U nekom je hotelu kod Slavije.
Izgleda... pristojno, deluje da je zgodan. tu smo negde po godinama.
:lol:

da, rekao je da sam slatka i sexy

:D
Koji ti je...
 

Back
Top