"Pick me" vajb devojke

a šta ako nekad sedim u elegantnoj haljini, pijem skupo vino ili viskić u nekom super kul restoranu i bistrim teme kao svaka prava intelektualka, a već sutradan obučem neki šljampavi šorc i majicu i odem da se bavim sportom, pa nakon toga zveknem pivo onako skroz pick me iz limenke dok sedim skroz pick me kaubojski?
jel sam ja onda sadržajna, prilagodljiva, pick me ili neki šesti kurraac od vrste?
ma masis poentu
ne radi se o tome vec o stavu
ja pricam o stavu i zenama koje mere kur sa muskarcima

Pa pazi ..grešiš. Lično etiketiranje stoji , međutim zbirno tipa " svi muškarci " ćeš retko pročitati ovde. Ako ćemo biti iskreni.

Ako ćemo biti iskreni, čućeš podjednako kao i sa druge strane. Glavni problem polova je to što pričaju samo o suprotnom jer su na njih upućeni, a pride se sopstvene i mane pola kom pripadamo nekako zanemaruju.

zezaš?

govorim o snimku gore. ne zna se da li se više cepa ova riba ili frajer do nje. ne veruješ na šta.
Presmešno je, i ovo jeste bilo spontano, Đino ih je stvarno nasmejao u toku snimanja. Meni je ovaj video hit, uvek ga se setim kad neko hoće da stavlja u makarone ono što se ne stavlja u makarone. Ono što je zapravo smešno je njegov bukvalni prevod idioma sa italijanskog na engleski, koji u prevodu potpuno gubi smisao.

"Se mia nonna avesse le ruote, sarebbe una bicicletta"

Back