banebeograd
Elita
- Poruka
- 15.423
s tobom vazda neka zahebancija .Браво, признајем ти на искрености!
Дакле, не поричеш убиства српског народа јер у току окупације народ није смео да напада власт и поредак (читај:окупатораску власт и успостављени окупаторски поредак) док се њени органи,(окупаторски, Недићевци и легализовани четници), боре против заклетих непријатеља - ПАРТИЗАНА!
Баш необично признање које те дуго, дуго оптерећивало и морао си да га изрекнеш.
Свака част, сине!
da li ti ikad procitas nesto sa razumevanjem ili bas uvek sve projektujes kako bi voleo da je napisano i onda ispadnes smesan kad tako nesto u svojoj glavi iskonstruisano jos i komentarises

nisam ja nista priznao , ja sam citirao ono sto si TI napisao a to je
"Групно је убијено више партизанских бораца, њихових присталица и сарадника. "
ali ti to normalno nisi razumeo pa da ti docaram....
drzava u kojoj se tada zivelo zvala se KRALJEVINA JUGOSLAVIJA,
njen vrhovni komandant je bio KRALJ PETAR,
a vojska te drzave je VOJSKA KRALJEVINE JUGOSLAVIJE,
glavno komandujuci te vojske je bio njen oficir DRAZA MIHAILOVIC.
to ti je vezano za vlast i drzavni poredak .
ne postoji drugi poredak niti je postojala druga legalna vojska .
svi drugi i oni koji su podrzavali okupatore ali pogotovo oni koji su tu vlast rusili , bili su podjednako neprijatelji koliko i okupatori pogotovo sto je na snazi bilo ratno stanje kad po zakonu sve partije stopiraju svoj rad i svako ko stvori neke paravojne formacije rizikuje da bude streljan .
samim tim pozivajuci se na zakone kraljevine legalna vojska ima sve ingerencije koje su joj date , i da se bori i da se povlaci i da se sastaje sa neprijateljskim predstavnicima radi razlitih razloga koji su normalni u svakom ratu,
potpisivanja primirja , mira, predaje , obustave itd itd. ama bas isto tako kao sto ima pravo da formira preke sudove i na njima sudi neprijateljima i izdajnicima,
i da kad sam citirao ono tvoje
"Групно је убијено више партизанских бораца, њихових присталица и сарадника. "
to je zato sto su oni na to imali pravo po ZAKONU, po istom onom po kojem su USTASE i KOMUNISTI proglaseni teroristickim organizacijama sto one i jesu bile, kako pre , tako tokom a tako i posle drugog svetskog rata.
znaci da ti ponovim,
jedini koji sve to imaju pravo su predstavnici zvanicnih drzavnih institucija tj vojske u ovom slucaju.
to su cinjenice , koje ti ni sa jednim argumentom ne mozes da oboris .