За разлику од тебе и теби сличних који пате од болести зване црно-бело лудило и тврде да су партизани били безгрешници, ја то не тврдим за четнике, само не узимам сваку партизанску верзију здраво за готово и без икакве критике, већ их уместо тога проверавам.
Што се тиче тога колико су четници убили српских цивила, до данас је за Србију пописано око 3000 Срба убијених од четника, и око 1500-2000 ван данашње Србије.
Од већих ратних злочина у Србији, ту су Вранић(са више партизанских верзија о броју мртвих-69,72,73,67, и крајњем неподударању исказа и тврдњи развоја догађаја), Друговац(сличан проблем као и Вранић), Болеч(ово ми није познато, ни број, ни догађај), Јагодина, Ћуприја, Параћин(46 убијених особа, од тога 35 комуниста), Копљаре(споран број мртвих, четничка депеша која је вероватно фалсификат због неписмености исте говори о 24 убијена, недићевски извештај о 19 убијених Рома, је свакако поузданији, јер су недићевци излазили на терен и пописивали), Бања(18 мртвих, до дан данас нерасветљено , ово је могуће да је измишљотина, јер пуковник Симћ који је писао извештај, је био немачки шпијун који је касније стрељан, а и комунистичка страна историје се никада није бавила овим питањем), Дража се оптужује за 500 стрељаних партизана у Бријићима(ово је вероватно претерано, јер сведоци тврде далеко мањи број, 20-30 партизана), то је што знам из главе.
Имам бројке које говоре колико су четници у Србији убили људи у сваком срезу...