Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

A šta ako nam je policija toliko nesposobna da je neki baja slučajnu upalio šta god je to korišteno, ono zajebo se lik.
Odakle civilu takva oprema sta pricas??? Kakav BAJA???

To je kao da kazes da ja kupim bazuku ili C4 u nekom shopu? GDE TO BRE IMA DA SE KUPI?

Pa ne mozes kupiti u Srbiji pistolj bez dozvole SUP-a a kamoli nesto drugo. Ovo je oprema koju moze kupiti drzava.

Tvrdi se, pretpostavlja se, misli se, pa onda niz konstruisanih optužbi, pa vrti to 24/7, pa opet, pa krenu sa novom teorijom, možda neka upali.

Već si zaboravio ono kad je Đilas tvrdio da će on i Marinika “biti uhapšeni”, i povodom toga ste horski izražavali negodovanje, već si zaboravio? I šta bi od tog apšenja?
Jel gledaš ti Informer I Pink(televizije mnogo gledanije od nove s I N1), znaš li ti da kod njih nema ovo "misli se", "tvrdi se", oni proizvode i govore lazi publici nedvosmisleno, a imaju i nacionalnu ferkvenciju!

To je kao da kazes da ja kupim bazuku ili C4 u nekom shopu? GDE TO BRE IMA DA SE KUPI?

Pa ne mozes kupiti u Srbiji pistolj bez dozvole SUP-a a kamoli nesto drugo. Ovo je oprema koju moze kupiti drzava.
Čoveče ja sam se samo malo našalio, što si se toliko ushitrio pobogu. Svi su ostali živi i zdravi niti je iko bio u situaciji opasnoj po život, mnogo se preuveličava ovo, da bi se moglo o nečemu pričati dok ne splasne pa pređemo na sledeću veliku stvar.

Ne lupetaj, rusogooz. Ja sam bio tamo i znam kako je izgledalo. Bukvalno je preletelo preko nas i otišlo dalje. Dakle, ''ispaljeno'' iz nečega.
Zvuk ispaljen iz nečega? Da nije neko zahebavao pomoću nečeg drugog?
Anamneza teorije - uporedimo tvoj opis iz prve ruke sa onim što piše na Vikipediji. Vodiš svoj privatni rat informacijama?

Sonic and ultrasonic weapons (USW) are weapons of various types that use sound to injure or incapacitate an opponent. Some sonic weapons make a focused beam of sound or of ultrasound; others produce an area field of sound. As of 2023 military and police forces make some limited use of sonic weapons.

Extremely high-power sound waves can disrupt or destroy the eardrums of a target and cause severe pain or disorientation. This is usually sufficient to incapacitate a person. Less powerful sound waves can cause humans to experience nausea or discomfort.

The possibility of a device that produces frequency that causes vibration of the eyeballs—and therefore distortion of vision—was suggested by paranormal researcher Vic Tandy in the 1990s while attempting to demystify a "haunting" in his laboratory in Coventry. This "spook" was characterised by a feeling of unease and vague glimpses of a grey apparition. Some detective work implicated a newly-installed extractor fan, found by Tandy, that was generating infrasound of 18.9 Hz, 0.3 Hz, and 9 Hz.

A long-range acoustic device (LRAD) produces a 30 degree cone of audible sound in frequencies within the human hearing spectrum (20 - 20000 Hz). An LRAD was used by the crew of the cruise ship Seabourn Spirit in 2005 to deter pirates who chased and attacked the ship. More commonly this device and others of similar design have been used to disperse protesters and rioters in crowd control efforts. A similar system is called a The Mosquito sonic devices have been used in the United Kingdom to deter teenagers from lingering around shops in target areas. The device works by emitting an ultra-high frequency blast (around 19–20 kHz) that teenagers or people under approximately 20 are susceptible to and find uncomfortable. Age-related hearing loss apparently prevents the ultra-high pitch sound from causing a nuisance to those in their late twenties and above, though this is wholly dependent on a young person's past exposure to high sound pressure levels. Greek authorities used long-range sound cannons to deter migrants on the Turkish border.

High-amplitude sound of a specific pattern at a frequency close to the sensitivity peak of human hearing (2–3 kHz) is used as a burglar deterrent.

@dlugomir, kako je to “zabranjeno u EU” kad se koristi u Grčkoj? :roll: Narativ pre svega?

Image.thumb.jpeg.691a916fc227fab7a7bc283cb33b60c8.jpeg

Звучни топ је уређај који емитује снажан звучни талас високог интензитета како би растурио окупљене демонстранте или контролисао масе. Овакви уређаји су коришћени у различитим земљама, али су у неким случајевима забрањени због потенцијалних здравствених ризика, укључујући оштећење слуха и изазивање панике
rezim em ne postoje mrtve, em ugrozava zdravlje zivih, ima da robijajuu za ovo

A šta ako nam je policija toliko nesposobna da je neki baja slučajnu upalio šta god je to korišteno, ono zajebo se lik.
Можда је укључио и сирену за ваздушну опасност, спотакао се о њу, али то не мења чињеницу да је централна тема протеста постала тај снимак и да ће "звучни топ" постати нови генератор незадовољства тако да ко год да је укључио то неко чудо учинио је медвеђу услугу тренутној власти јер без овога протести би оставили много блажи утисак јер се реално радило о вероватно најмирнијем ултра-масовном протесту икада. Народ је од овога вечерас био мирнији само онда кад је испраћао Патријарха Павла

Aj oladi malo, raspravlja se o stvarima za pdf teorije zavere.

Можда је укључио и сирену за ваздушну опасност, спотакао се о њу, али то не мења чињеницу да је централна тема протеста постала тај снимак и да ће "звучни топ" постати нови генератор незадовољства тако да ко год да је укључио то неко чудо учинио је медвеђу услугу тренутној власти јер без овога протести би оставили много блажи утисак јер се реално радило о вероватно најмирнијем ултра-масовном протесту икада. Народ је од овога вечерас био мирнији само онда кад је испраћао Патријарха Павла
Pumpaaaaaaj!!!! Ua zvučni topovi!!!!!!

Extremely high-power sound waves can disrupt or destroy the eardrums of a target and cause severe pain or disorientation. This is usually sufficient to incapacitate a person. Less powerful sound waves can cause humans to experience nausea or discomfort.
Je li nekome uopšte oštećen sluh nakon korišćenja šta god je bilo u pitanju? Nisam primetio po društvenim mrežama da je neko povređen od strane ovoga specifično.

Je li nekome uopšte oštećen sluh nakon korišćenja šta god je bilo u pitanju? Nisam primetio po društvenim mrežama da je neko povređen od strane ovoga specifično.
Nije nikome, optimisti pokušavaju da šire moralnu paniku. Isprepadače time svoju partijsku vosku, LOLZ!

Zamisli, “Vučič ima svemoćno oružje, nevidljivi zvučni top!!! Ljudi jedva preživeli, a njime može da te nađe gde poželi”. Pa boće strahova kao od pomračenja sunca. :lol:

Uobicajena buka na protestu je 200 puta stetnija. Kao i utakmice Zvezde, od toga moze da se rikne.

Testirano je nakon 2022 na policajcima dobrovoljcima. Prošli su bez oštećenja, no, struka i dalje ne zna da li ovo može da izazove neko oštećenje sluha ili centralnih nerava u mozgu. Upravo zbog toga je ovakvo oružje zabranjeno u većini država u svetu i u fazi ispitivanja. No ove naše balvane to ne interesuje. Ne znaju da batina ima dva kraja i da će njihova deca sutra biti na drugoj strani udara, možda. Debili i zločinci

zvuči kao relativizacija

Више као реалан поглед на проблем. Навијачи су остали у 20ом веку. Први пут сам видео ово у америкама и нису бии нимало нежни. Наиме, сви протестанти су само легли на земљу уз јаук. Мислио сам, види, види, не треба полиција не треба ништа.

Ako se ne varam u isto to vreme je bila vest da oni sa fantomkama upadaju u Pionirski park pred kraj ćutnje. Gledao sam lajv prenos Slavije i bilo je kao da svi viču uaaaa pa mi je delovalo da je to reakcija na neke što napadaju na sve strane.
Da li bi mogao da pomogneš kolegama sa teorije zavere? Ovde ima toliko materijala, možda bi ljudi bili zainteresovani da hostuju diskusiju, ima tu i ideja koje nisu biseri nego pravi dijamanti. :lol:

Svedočio Šolakov novinar, gde ćeš bolji dokaz. :lol:

Izvini drugar...moracu po prvi put za ovih 15 godina forumsenja bas tebe staviti na ignore...

Jer biti tako bedni ignorant na eksperimentalnu upotrebu zlocinackog oruzja nad svojim srpskim narodom...to je stvarno zlo i naopako...

Pa to ni nacisti ni šiptari ni mudzahedimi ni ustaše ni nato nisu nad nama upotrebili vec je dosla ova SLINA Ž.VALAVA da eksperimentise nad mirnim zenama decom starcima...U TRENUTKU MOLITVENE TIŠINE

Pa to moze samo SOTONA uraditi !!!

Ako si ti uz njega...neka ti je srecno...
Ja ne moram pratiti ni pogledom ni citanjem komentara tvoj pad za njim u sami pakao...

...

Uobicajena buka na protestu je 200 puta stetnija. Kao i utakmice Zvezde, od toga moze da se rikne.
Nije problem sa bukom već sa stampedom.

Naime, zvuk je bio toliko neprijatan i niske frekvencije, udarao na telo, da stvara osećaj panike, jer imaš osećaj napada nečeg jakog. To nije kao da svi pište viču itd, ne te vrste. Nego kao da će avion da te udari, ne znam kako da opišem. Vrlo neprijatno. Ljudima je to odnelo osmeh sa lica, bukv svi su prebledeli. Kao da si doživeo napad na telo.

Manifestacija čiste mržnje koju oseća prema svima nama jer nismo ništa od onoga što je pokušao da nam prišije. Ne želimo rušenje države, građanski rat, pevamo ''Tamo daleko'', nosimo ikone i krstove, nemamo oružje kod sebe... Mnogo ga nervira dok nas gleda i zato je rešio da se malo igra sa nama. A istovremeno nam poslao poruku ''Mogu ja isto ovako, samo mnogo smrtonosnije, da znate''.

Bila sam kod jugoslovenskog dramskog u to vreme. Bila je tišina, na satu 19.11, baš pomislim još 4 min do kraja ćutnje. U to sam čula zvuk iz pravca suprotnog od slavije kao neka huka, duboka frekvencija, koja nije iste frekvencije, već se povišavala... Vrlo niska frekvencija i videla sve kako panično idu ka nama, i ja sam počela i oni ispred mene da bežimo na drugu stranu. Ali kako je brzo prošlo stali smo. Međutim, da je stampedo bio duži mnogi bi nastradali. Meni je srce lupalo ko ludo, sve me to prepalo.

Nedugo posle toga, a svi su uspaničeno pitali šta je to bilo, vojni veterani su se probijali ka mestu odakle je krenulo. Posle su nam rekli samo zvuk, ne brinite sve je u redu.

Bukvalno je slinavi z.valavi idiot mogao pobiti hiljade ljudi u stampedu koji je mogao nastati...

Sami Bog i upravo ta molitvena tisina su spasli narod od satanista koji su upotrebili oruzje...

...

Manifestacija čiste mržnje koju oseća prema svima nama jer nismo ništa od onoga što je pokušao da nam prišije. Ne želimo rušenje države, građanski rat, pevamo ''Tamo daleko'', nosimo ikone i krstove, nemamo oružje kod sebe... Mnogo ga nervira dok nas gleda i zato je rešio da se malo igra sa nama. A istovremeno nam poslao poruku ''Mogu ja isto ovako, samo mnogo smrtonosnije, da znate''.
To nesto kao vasa poruka cacijima

"Вук на овцу своје право има ка тиранин на слаба човјека; ал тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветлија!"

П. П. Његош.

Back