Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

To im je veoma jaki durbin/terestricni teleskop (sa kamerom) za špijuniranje mase, sa Bele kuće obezbeđenje uvek tako osmatra, vidiš da jedan osmatra kriz to (displej, snimaju masu).

Ispod je onaj čuveni LRAD zvučni “top”, uporedi sam slike.

Šolakovi mediji šire teorije zavere i mistifikuju. Ko ne želi da vidi ne mora.

08809EEF-CE86-458B-8983-E23865B3DEF3.jpeg

7C9440C0-2570-4073-8902-F74CE9E2B7E0.jpeg

To je ekipa, kojoj će ovi studenti što se danas bune biti šefovi. Kao što sam i ja šef mnogim naprednjacima. Ćute. Rade za crkavicu i ne smeju ništa. Znaju da nisam za njihovu opciju. I ne mogu mi ništa. Kompanija strana. Šef mi u CH. Kaže :"bičuj!". Ja bičujem naprdnjake. Takva vam je sudbina. Šta ćeš
:cross:

Niko ne bi da hapsi. Sve si pogrešno shvatio. Moj cilj je upošljavanje ljudi. Svi da rade i zarađuju
Kaže jedan Amerikanac, a svaka mu čast iako ga ja nisam razumeo ponajbolje na prvu loptu, ako želite da nadjete posao brzo - nemojte da ga tražite.
Uzmite neki kredit i lepo se provedite za pamćenje.
Posao se odjednom pojavljuje sam od sebe.
:lol:

Ovo ide u arhivu! Kažeš ispod 20Hz? Infrazvučni top? U tom slučaju sa AV nema zahebavanja, to nema niko drugi osim njega, Amerika ima ultrazvučne, ali infrazvučne, pa još tih dimenzija i tolike snage, e, to je već opasno.

Da li znaš kako se računa talasna duźina u na osnovu brzine prostiranja talasa i frekvencije? Ako uzmemo da je brzina zvuka 340m/s, a frekvencija recimo 15Hz (ispod 20Hz), kolika je talasna dužina? Koliko minimalno veliki mora da bude izvor zvuka da bi se na toj frekvenciji dobila odgovarajuća gustina snage npr (100 mW/cm²) na nekoj daljini, recimo 50-100m?
Ne znam...

Па људи су рекли да имају осећај да се авион обрушава, а тако се и чује на снимку и зар то по теби није довољно гласно ?
Rekli ljudi, rekao je i Đilas da će on i Marinika “biti uhapšeni”, već si zaboravio?

Sistematski dižu histeriju ne bi li se dokopali fotelja bez izbora.

On kaze da smo kupili jedan, tj. nesto sto moze da se nazove zvucnim topom, a ne mora da izgleda uopste ovako kako je do sad pokazano na temi...
Mora: to je izuzetno jak usmereni zvučnik. Napravili bi u Americi zvučnu pušku da je moguće, ne bi bilo ovoliko veliko da može manje.

Ако није био звучни топ шта је било? Има сведока који потврђују шта су чули и како је дошло до панике.
Video sam snimak kada su se razišli na dve strane nakon delovanja zvučnog topa ili šta već, delovalo mi je nekako neprirodno i iscenirano.

Back