Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

Bila sam kod jugoslovenskog dramskog u to vreme. Bila je tišina, na satu 19.11, baš pomislim još 4 min do kraja ćutnje. U to sam čula zvuk iz pravca suprotnog od slavije kao neka huka, duboka frekvencija, koja nije iste frekvencije, već se povišavala... Vrlo niska frekvencija i videla sve kako panično idu ka nama, i ja sam počela i oni ispred mene da bežimo na drugu stranu. Ali kako je brzo prošlo stali smo. Međutim, da je stampedo bio duži mnogi bi nastradali. Meni je srce lupalo ko ludo, sve me to prepalo.

Nedugo posle toga, a svi su uspaničeno pitali šta je to bilo, vojni veterani su se probijali ka mestu odakle je krenulo. Posle su nam rekli samo zvuk, ne brinite sve je u redu.
ja bi to ostavio ukljuceno cele noci

Ovo je definitivno bio ultrazvučni model, da je bio prikazan ovakav snimak bilo bi odmah jasno, mada je iz Paulinog opisa bilo sasvim jasno da je to doživela, kolega @S1MCRO je izgleda bio van najjačeg fokusa ultrazvuka. Možda je bilo iz revanšističkih pobuda?

Pogledajte prilog 1698398
Ovo ti je cirkuzantska zemlja :D
Pazi čega se setili a ne znaju kako to radi.
Još odmah tvrde "ima i nečujni modeli"
ima,nije da nema,ali to je druga tehnologija a ne LRAD
I glupanderima da daš državu?

Алармантно поверење у МУП доводи до скакање са теме. Занимљиво...
Zašto? Pa vi levi liberali ste tukli i još se ponosili time i slikali sa zarobljenicima kad ste bili na vlasti. Da li bi mogao da pokažeš svoje negodovanje što je policija tada tukla i još se time i hvalila? Citat?

Eventualni argumentum ad Hitlerum variatio ad Vučičerum i nije neki argument, i vaši protivnici mogu da se pozivaju na više interese i opravdavaju se, s tim da napad panike malo brže prođe nego kad te pretuku ugaonim palicama. Ili bi možda kao neki da dokazuješ da je ideološki pravpvwenima dozvoljeno sve?

Da li će se kažnjavati i zlomisao kada ae budete vratili na vlast?

3493F2DE-BCCB-4331-B143-094CFAAB2955.jpeg

Zašto? Pa vi levi liberali ste tukli i još se ponosili time kad ste bili na vlasti. Da li bi mogao da pokažeš svoje negodovanje što je policija tada tukla i još se time i hvalila? Citat?

Eventualni argumentum ad Hitlerum variatio ad Vučičerum i nije neki argument, i vaši protivnici mogu da se pozivaju na više interese i opravdavaju se, s tim da napad panike malo brže prođe nego kad te pretuku ugaonim palicama. Ili bi možda kao neki da dokazuješ da je ideološki pravpvwenima dozvoljeno sve?

Da li će se kažnjavati i zlomisao kada ae budete vratili na vlast?

Pogledajte prilog 1698403

Ми леви либерали? Откуд теби да сам ја леви-либерал?

Još nešto, zanima me kako se očekuje da neko odgovara za ovo? Ni AV nije audio nikom za ono, a sam je zainteresovan.

Напад на сопствене грађане је могуће само у државама где живот људи ништа не значи.

Напад на сопствене грађане је могуће само у државама где живот људи ништа не значи.
Isto ti se desilo i 2008. pod DOS-om, ne menja stvar uopšte. Ovo je inače emotivistički argument, Appeal to emotion.

Isto ti se desilo i 2008. pod DOS-om, ne menja stvar uopšte. Ovo je inače emotivistički argument, Appeal to emotion.

Није се десило али требало да је након 5. октобра да се догоди забрана рада СРС и СПС-а и да се једном за свагда скине крвава петокрака са Србије.

Da li tvrdiš da je prolazni napad panike napad na ljudski život a DOS-ovo prebijanje ljudi koji su već oboreni na zemlju ugaonim palicama ne?

To sa strane deluje kao, “šta nas briga, mi možemo sve, a svi drugi moraju da se povinuju jer mi tako hoćemo”.

Није се десило али требало да је догоди забрана рада СРС и СПС-а и да се једном за свагда скине крвава петокрака са Србије.
Ideološka floskula, isto to može da se kaže za Drugu Srbiju - a upravo vi ste naslednici Brioza, znaš.

Da li tvrdiš da je prolazni napad panike napad na ljudski život a DOS-ovo prebijanje ljudi koji su već oboreni na zemlju ugaonim palicama ne?

To sa strane deluje kao, “šta nas briga, mi možemo sve, a svi drugi moraju da se povinuju jer mi tako hoćemo”.

Никада за време ДОС-а није било пребијања нити је било страховладе као сад.

Није се десило али требало да је догоди забрана рада СРС и СПС-а и да се једном за свагда скине крвава петокрака са Србије.
ja bih na sledećim izborima zabranio koalicije nego brat bratu ko ne može da predje cenzus znači da ga narod odjebao i da ne treba da populistički prkosi bojkotom izbora nego nek se bavi poljoprivredom jer za politiku nije, nek kopa krompir.

Prvenstveno mislim na ove iz DS-a i puvanjak stranaka

Ideološka floskula, isto to može da se kaže za Drugu Srbiju - a upravo vi ste naslednici Brioza, znaš.

Па то ти је - комунистичка прва србија, само нисте титоисти...

Back