- Poruka
- 88.976
Performans.Video sam snimak kada su se razišli na dve strane nakon delovanja zvučnog topa ili šta već, delovalo mi je nekako neprirodno i iscenirano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Performans.Video sam snimak kada su se razišli na dve strane nakon delovanja zvučnog topa ili šta već, delovalo mi je nekako neprirodno i iscenirano.
Pazi lepi, kad se uključi LRAD
TRESE LUPA UDARA
TRESE LUPA UDARA
a ne ja osetila pa sam sela na dupe da prodje
To im je veoma jaki durbin/terestricni teleskop (sa kamerom) za špijuniranje mase, sa Bele kuće obezbeđenje uvek tako osmatra, vidiš da jedan osmatra kriz to (displej, snimaju masu).
Ispod je onaj čuveni LRAD zvučni “top”, uporedi sam slike.
Šolakovi mediji šire teorije zavere i mistifikuju. Ko ne želi da vidi ne mora.
Pogledajte prilog 1698363
Pogledajte prilog 1698364
Može biti a i ne mora, ali stvarno podseća kao kad se snima scena za film pa se ponavlja kadar.Performans.
Postoji nano oružje odavno a ovu antenu Srbija sigurno nema jer ako proičitaš tek je napravili....Да ли то оружје има различите нивое јачине и деловања ?
Наравно да не верујем да се ту налазило оружје јер нико није блесав да то оружје постави на видело, а на основу оне вести коју сам прочитао то оружје може да изгледа као обична радарска антена тако да то нико не може да докаже, биће вучићева реч против других и реч других против вучића то је то.
Проблем после оних снимака је у томе што ни један једини човек који подржава студенте не верује да то није био звучни топ тј то оружје и све их заболе к за доказе и ти снимци су већ вирални и обележни као приказ употребе тог оружја за разбијање демонстрација. Конташ да је ситуација таква да нико више и не мора да доказује да оружје није или јесте употребљено јер су ефекти тих снимака такви као да јесте употребљено ?
употребом овог оружја је демонстрирана озбиљна сила али истовремено и створен јак мотив код народа за даљим протестима. Мач са две оштрице
Zapazimo ovo “mi mislimo” da bi “mogao bitii” zvučni top”. Ne vidi se nikakav zvučni top, to izgleda kao na slikama kojih na stanici ima u puno primeraka.
Jednom rečju montaža. Šta je sledeće? Napad potplaćenih Maloh zelenih?
Zabranjujes ljudima da misle? Jos vam smetaju svi mediji koji takodje ne kazu JESTE, vec kazu "za koje se kaze", "pretposavlja se", "tvrdi se"....Zapazimo ovo “mi mislimo” da bi “mogao bitii” zvučni top”. Ne vidi se nikakav zvučni top, to izgleda kao na slikama kojih na stanici ima u puno primeraka.
Mistifikacija sračunata na podizanje moralne panike, šta misliš?
Razocarani ljudi pa ae dovijaju ne bi li ponovili stvar.Može biti a i ne mora, ali stvarno podseća kao kad se snima scena za film pa se ponavlja kadar.
Па и ја верујем да је овде главно питање које оружје је употребљено, а не да ли је употребљеноPostoji nano oružje odavno a ovu antenu Srbija sigurno nema jer ako proičitaš tek je napravili....
Ne mešaj različite tehnologije dosta mi ovih narodnih naučnika sa III i IV stepenom koje zapalili SRBIN INFO debili u maloumnom razgovoru![]()
Zapazimo ovo “mi mislimo” da bi “mogao bitii” zvučni top”. Ne vidi se nikakav zvučni top, to izgleda kao na slikama kojih na stanici ima u puno primeraka.
Tvrdi se, pretpostavlja se, misli se, pa onda niz konstruisanih optužbi, pa vrti to 24/7, pa opet, pa krenu sa novom teorijom, možda neka upali.Zabranjujes ljudima da misle? Jos vam smetaju svi mediji koji takodje ne kazu JESTE, vec kazu "za koje se kaze", "pretposavlja se", "tvrdi se"....
Ali zasigurno znaš da je upotrebljeno? Pdf teorije zavere bi prosto procvetala od ovogazПа и ја верујем да је овде главно питање које оружје је употребљено, а не да ли је употребљено
Moje mačke kažu Marsovci.Najverovatnije Zeljko Mitrovic exsperimentisao na narodu, a ne policija.
Данашњи резиме протеста, добродошли сте да уђете и коментаришете
http://tiny.cc/rxgd001 - live covering protests on RUMBLE one & only non censured platform online
LiVE Serbia 1 million people epic proportion protest against Tyranny. Welcome to enter
LiVE Chat @ Zoom ↪ кликни на линк - click on: http://tiny.cc/yvgd001
Opa DjurdjoTvrdi se, pretpostavlja se, misli se, pa onda niz konstruisanih optužbi, pa vrti to 24/7, pa opet, pa krenu sa novom teorijom, možda neka upali.
Već si zaboravio ono kad je Đilas tvrdio da će on i Marinika “biti uhapšeni”, i povodom toga ste horski izražavali negodovanje, već si zaboravio? I šta bi od tog apšenja?
Svedočio Šolakov novinar, gde ćeš bolji dokaz.
Веровати је једнако јако као знати јер ако сви људи који су вечерас подржали студенте верују да јесте употребљено онда је то као да заиста јесте употребљено и после тога питање "да ли је употребљено?" постаје сувишно. Ваљда толико можеш да укапираш и да шта год је вучић дозволио да се деси током тих минута ћутања - погрешио јеAli zasigurno znaš da je upotrebljeno? Pdf teorije zavere bi prosto procvetala od ovogaz
>Post na r/serbia u fazonu "Mislim, dakle postojim" od Dekarta.Tvrdi se, pretpostavlja se, misli se, pa onda niz konstruisanih optužbi, pa vrti to 24/7, pa opet, pa krenu sa novom teorijom, možda neka upali.
Već si zaboravio ono kad je Đilas tvrdio da će on i Marinika “biti uhapšeni”, i povodom toga ste horski izražavali negodovanje, već si zaboravio? I šta bi od tog apšenja?
Ne lupetaj, rusogooz. Ja sam bio tamo i znam kako je izgledalo. Bukvalno je preletelo preko nas i otišlo dalje. Dakle, ''ispaljeno'' iz nečega.Zapazimo ovo “mi mislimo” da bi “mogao bitii” zvučni top”. Ne vidi se nikakav zvučni top, to izgleda kao na slikama kojih na stanici ima u puno primeraka.
A šta ako nam je policija toliko nesposobna da je neki baja slučajnu upalio šta god je to korišteno, ono zajebo se lik.Веровати је једнако јако као знати јер ако сви људи који су вечерас подржали студенте верују да јесте употребљено онда је то као да заиста јесте употребљено и после тога питање "да ли је употребљено?" постаје сувишно. Ваљда толико можеш да укапираш и да шта год је вучић дозволио да се деси током тих минута ћутања - погрешио је
Zvuk ispaljen iz nečega? Da nije neko zahebavao pomoću nečeg drugog?Ne lupetaj, rusogooz. Ja sam bio tamo i znam kako je izgledalo. Bukvalno je preletelo preko nas i otišlo dalje. Dakle, ''ispaljeno'' iz nečega.