Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

:lol:

Pazi lepi, kad se uključi LRAD

TRESE LUPA UDARA
TRESE LUPA UDARA

a ne ja osetila pa sam sela na dupe da prodje

Да ли то оружје има различите нивое јачине и деловања ?

To im je veoma jaki durbin/terestricni teleskop (sa kamerom) za špijuniranje mase, sa Bele kuće obezbeđenje uvek tako osmatra, vidiš da jedan osmatra kriz to (displej, snimaju masu).

Ispod je onaj čuveni LRAD zvučni “top”, uporedi sam slike.

Šolakovi mediji šire teorije zavere i mistifikuju. Ko ne želi da vidi ne mora.

Pogledajte prilog 1698363
Pogledajte prilog 1698364

Наравно да не верујем да се ту налазило оружје јер нико није блесав да то оружје постави на видело, а на основу оне вести коју сам прочитао то оружје може да изгледа као обична радарска антена тако да то нико не може да докаже, биће вучићева реч против других и реч других против вучића то је то.

Проблем после оних снимака је у томе што ни један једини човек који подржава студенте не верује да то није био звучни топ тј то оружје и све их заболе к за доказе и ти снимци су већ вирални и обележни као приказ употребе тог оружја за разбијање демонстрација. Конташ да је ситуација таква да нико више и не мора да доказује да оружје није или јесте употребљено јер су ефекти тих снимака такви као да јесте употребљено ?

употребом овог оружја је демонстрирана озбиљна сила али истовремено и створен јак мотив код народа за даљим протестима. Мач са две оштрице. Мене лично нико не може да убеди да онакву реакцијку људи могу да одглуме спонтано из прве или да је онаква реакција природна реакција на неку петарду, топовски удар и слично

Да ли то оружје има различите нивое јачине и деловања ?

Наравно да не верујем да се ту налазило оружје јер нико није блесав да то оружје постави на видело, а на основу оне вести коју сам прочитао то оружје може да изгледа као обична радарска антена тако да то нико не може да докаже, биће вучићева реч против других и реч других против вучића то је то.

Проблем после оних снимака је у томе што ни један једини човек који подржава студенте не верује да то није био звучни топ тј то оружје и све их заболе к за доказе и ти снимци су већ вирални и обележни као приказ употребе тог оружја за разбијање демонстрација. Конташ да је ситуација таква да нико више и не мора да доказује да оружје није или јесте употребљено јер су ефекти тих снимака такви као да јесте употребљено ?

употребом овог оружја је демонстрирана озбиљна сила али истовремено и створен јак мотив код народа за даљим протестима. Мач са две оштрице
Postoji nano oružje odavno a ovu antenu Srbija sigurno nema jer ako proičitaš tek je napravili....

Ne mešaj različite tehnologije dosta mi ovih narodnih naučnika sa III i IV stepenom koje zapalili SRBIN INFO debili u maloumnom razgovoru :D

Zapazimo ovo “mi mislimo” da bi “mogao bitii” zvučni top”. Ne vidi se nikakav zvučni top, to izgleda kao na slikama kojih na stanici ima u puno primeraka.

Mistifikacija sračunata na podizanje moralne panike, šta misliš?
Zabranjujes ljudima da misle? Jos vam smetaju svi mediji koji takodje ne kazu JESTE, vec kazu "za koje se kaze", "pretposavlja se", "tvrdi se"....

Postoji nano oružje odavno a ovu antenu Srbija sigurno nema jer ako proičitaš tek je napravili....

Ne mešaj različite tehnologije dosta mi ovih narodnih naučnika sa III i IV stepenom koje zapalili SRBIN INFO debili u maloumnom razgovoru :D
Па и ја верујем да је овде главно питање које оружје је употребљено, а не да ли је употребљено

Zabranjujes ljudima da misle? Jos vam smetaju svi mediji koji takodje ne kazu JESTE, vec kazu "za koje se kaze", "pretposavlja se", "tvrdi se"....
Tvrdi se, pretpostavlja se, misli se, pa onda niz konstruisanih optužbi, pa vrti to 24/7, pa opet, pa krenu sa novom teorijom, možda neka upali.

Već si zaboravio ono kad je Đilas tvrdio da će on i Marinika “biti uhapšeni”, i povodom toga ste horski izražavali negodovanje, već si zaboravio? I šta bi od tog apšenja?

Najverovatnije Zeljko Mitrovic exsperimentisao na narodu, a ne policija.
Данашњи резиме протеста, добродошли сте да уђете и коментаришете
http://tiny.cc/rxgd001 - live covering protests on RUMBLE one & only non censured platform online
🔴LiVE Serbia 1 million people epic proportion protest against Tyranny. Welcome to enter 🔴LiVE Chat @ Zoom ↪ кликни на линк - click on: http://tiny.cc/yvgd001

Па и ја верујем да је овде главно питање које оружје је употребљено, а не да ли је употребљено
Ali zasigurno znaš da je upotrebljeno? Pdf teorije zavere bi prosto procvetala od ovogaz

Najverovatnije Zeljko Mitrovic exsperimentisao na narodu, a ne policija.
Данашњи резиме протеста, добродошли сте да уђете и коментаришете
http://tiny.cc/rxgd001 - live covering protests on RUMBLE one & only non censured platform online
🔴LiVE Serbia 1 million people epic proportion protest against Tyranny. Welcome to enter 🔴LiVE Chat @ Zoom ↪ кликни на линк - click on: http://tiny.cc/yvgd001
Moje mačke kažu Marsovci.

Samo da pomenem da Žeksovo obezbeđenje ima mnogo tanje živce od policije.

Tvrdi se, pretpostavlja se, misli se, pa onda niz konstruisanih optužbi, pa vrti to 24/7, pa opet, pa krenu sa novom teorijom, možda neka upali.

Već si zaboravio ono kad je Đilas tvrdio da će on i Marinika “biti uhapšeni”, i povodom toga ste horski izražavali negodovanje, već si zaboravio? I šta bi od tog apšenja?
Opa Djurdjo
Vest već stigla do Daily Express-a

https://www.express.co.uk/news/world/2027797/serbia-descends-into-chaos-protestors

To vam je poznati engleski tabloid na nivou Tećeg Oka :lol:

Ali zasigurno znaš da je upotrebljeno? Pdf teorije zavere bi prosto procvetala od ovogaz
Веровати је једнако јако као знати јер ако сви људи који су вечерас подржали студенте верују да јесте употребљено онда је то као да заиста јесте употребљено и после тога питање "да ли је употребљено?" постаје сувишно. Ваљда толико можеш да укапираш и да шта год је вучић дозволио да се деси током тих минута ћутања - погрешио је

>Post na r/serbia u fazonu "Mislim, dakle postojim" od Dekarta.
>Izjaviš najmanji "benefit of the doubt" prema vlasti ili drugačije mišljenje
>Pokose te sa downvotes i zabranjeno ti je da više pišeš na istom subredditu.

Pričaj mi o zabrani mišljenja.

Zapazimo ovo “mi mislimo” da bi “mogao bitii” zvučni top”. Ne vidi se nikakav zvučni top, to izgleda kao na slikama kojih na stanici ima u puno primeraka.

Mistifikacija sračunata na podizanje moralne panike, šta misliš?
Ne lupetaj, rusogooz. Ja sam bio tamo i znam kako je izgledalo. Bukvalno je preletelo preko nas i otišlo dalje. Dakle, ''ispaljeno'' iz nečega.

Веровати је једнако јако као знати јер ако сви људи који су вечерас подржали студенте верују да јесте употребљено онда је то као да заиста јесте употребљено и после тога питање "да ли је употребљено?" постаје сувишно. Ваљда толико можеш да укапираш и да шта год је вучић дозволио да се деси током тих минута ћутања - погрешио је
A šta ako nam je policija toliko nesposobna da je neki baja slučajnu upalio šta god je to korišteno, ono zajebo se lik.

Bila sam kod jugoslovenskog dramskog u to vreme. Bila je tišina, na satu 19.11, baš pomislim još 4 min do kraja ćutnje. U to sam čula zvuk iz pravca suprotnog od slavije kao neka huka, duboka frekvencija, koja nije iste frekvencije, već se povišavala... Vrlo niska frekvencija i videla sve kako panično idu ka nama, i ja sam počela i oni ispred mene da bežimo na drugu stranu. Ali kako je brzo prošlo stali smo. Međutim, da je stampedo bio duži mnogi bi nastradali. Meni je srce lupalo ko ludo, sve me to prepalo.

Nedugo posle toga, a svi su uspaničeno pitali šta je to bilo, vojni veterani su se probijali ka mestu odakle je krenulo. Posle su nam rekli samo zvuk, ne brinite sve je u redu.

Back