Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

А ја ти кажем да он не може да украде гласове из гласачке кутије јер да може имао би резултате и излазност на изборима као Ким Џонг Ун. "Крађа" на нашим изборима се не врши на бирачким местима већ манипулацијом јавности и поткупљивањем сендвичима, фотељама, пословима итд.

ti i ne kapiras kako se kradu izbori

izbori se kradu posle kraja glasanja zamenom dzakova sa glasovima i izbornih zapisnika i potplacivanjem kontrolora opozicije da to prihvate

djilas je njegov saradnik to svi znamo.
Наравно, није довољно имати јаку власт, већ и слабу опозицију. Како ? Плаћаш њихове лидере, а они ти редовно дају своје високо позициониране чланове да пређу код тебе, рецимо Шутановац, Мали, Весић итд.
Али то није довољно, платиш да буду и гласни издајници као рецимо Мариника, да глуме опозицију, али да и дискредитују опозицију изјавама о Сребреници, како би власт могла да каже ''сви сте ви Маринике'', а онда власт отворено почини горе издаје од ДОСа.

ti i ne kapiras kako se kradu izbori

izbori se kradu posle kraja glasanja zamenom dzakova sa glasovima i izbornih zapisnika i potplacivanjem kontrolora opozicije da to prihvate
Starijim ljudima u Srbiji, čista srca i mirne duše, treba se zabraniti učešće na izborima i bilo kakvo oglašavanje u vezi političkih dešavanja.
Čitav svoj život su bili izloženi jednom sistemskom zlostavljanju i zaglupljivanju, da to što im je Bog podario dug život, samo predstavlja ogroman balast za ostatak Srbije.
Potpuno su zalutali u vreme u kome se potpuno osećaju nemoćno i hendikepirano, što pogani okupacioni režim obilato koristi.

Starijim ljudima u Srbiji, čista srca i mirne duše, treba se zabraniti učešće na izborima i bilo kakvo oglašavanje u vezi političkih dešavanja.
Čitav svoj život su bili izloženi jednom sistemskom zlostavljanju i zaglupljivanju, da to što im je Bog podario dug život, samo predstavlja ogroman balast za ostatak Srbije.
Potpuno su zalutali u vreme u kome se potpuno osećaju nemoćno i hendikepirano, što pogani okupacioni režim obilato koristi.

na zalost ne postoji zakonska osnova da im se zabrani

a 95% njih se truje preko RTS-a PINK-a Happy-ja i glasaju svi za Vucica iz SNS

Ja od 10 starih ljudi znam mozda 1 coveka da nije za SNS

A ti ljudi su najrevnosniji glasaci na svim izborima

Evo da ne idem dalje moja tasta , prva , kad pljujem Vucica se vreedja ko da joj pljujem rodjenog sina licno.

E takvih ti je 90% penzionera.

Naša pametna deca se nisu setila da blokiraju EXPO nego su se prošetali do slavije. Gledao sam lajv dok sam crkavao od bolova u krevetu i nisam verovao koliko budale nisu imale ideju šta će da rade
Pa eto ti si pametan pa si se setio
Šteta što si morao da povraćaš ceo dan pa nisi imao vremena da obelodaniš svoju genijalnu ideju

Ovo je njihova ''pristojna Srbija'' koja se krije iza maske u pionirskom parku
GmHUtNIWAAAEHho.jpg
... tu je i cuveni kum Pana

...

SVI KOJI SU SINOC BILI NA PROTESTU (A TO JE 800 000+ LJUDI...) TREBA DA TUZE "VRHOVNOG KOMANDANTA" ZA NARUSAVANJE ZDRAVLJA I UGORZAVANJE ZIVOTA IM PRI OVOME MENGELEOVSKOM EKSPERIMENTU !!!

...

pa tuzite ga nemam nista protiv

al znaj advokat nijedan nece da napise tuzbu bez 100e

plus dalje rocista itd.

trazio je vucic sproveo dacic, prosta stvar ...nismo sigurno ja i ti ili bilo ko...
Ако се "не зна" ко је употребио оружје, зна се ко је одговоран за очување реда и мира. Пријава против надлежног министра, шефова тзв полиције и нн лица.

Razjebavanje države institucija standarda demokratije vladavine prava prethodi godinama razjebavanju epsa
Fokusirajte se i počnite da čistite ispod tepiha
Ti si baš mene našla da drndaš od jutros?
Ajd ne mešaj mi se, umal da opasuljim jednog, nakači mi se drugi.

Pa eto ti si pametan pa si se setio
Šteta što si morao da povraćaš ceo dan pa nisi imao vremena da obelodaniš svoju genijalnu ideju
ideja nije moja nego su kumovi obelodanili na tviteru i to nisu mogli da propuste

ali eto imao sam ljude koji su išli i rekli su mi sledeće
1742115585914.png

1742115595353.png

na zalost ne postoji zakonska osnova da im se zabrani

a 95% njih se truje preko RTS-a PINK-a Happy-ja i glasaju svi za Vucica iz SNS

Ja od 10 starih ljudi znam mozda 1 coveka da nije za SNS

A ti ljudi su najrevnosniji glasaci na svim izborima

Evo da ne idem dalje moja tasta , prva , kad pljujem Vucica se vreedja ko da joj pljujem rodjenog sina licno.

E takvih ti je 90% penzionera.
Tihi čim tašta sigurno ti i žena tako misli samo ne sme da ti kaže nego glumi.

Back