Vučić napao gosta na Slavi!

najjače je ovo:

„Naša stranka ima dovoljno prihoda od Skupštine i mi smo stranka koja ne duguje ni dinar“

Opljačkali celu Srbiju, milijarde, samo od posla na pruzi BG-Subotica oko 600 miliona eura a lik kaže: " imamo prihode od skupštine stranke i zato ne dugujemo!"
Ne duguju kada sve njihove zahebancikja placa Srbija i narod ..

Pa čemu služe slave nego da se ljudi ispričaju ko ljudi? Ne vidim problem.... naročito ako nema isključivosti, pa su argumenti deo diskusije....
Dobro razumem ja i one kojima je odgvor uvek "oće mi se" ili "zašto, zato" a jes da tu nema mozga ako ima para....

Pa, baćo, znaš kad je Vučić insistirao da kod Angele nije izeo šniclu?
Ko je njega bijo po ušima na da tome insistira, i kao da to ikog normalnog zanima... :lol:

Сећаш се кад је "спавао на поду у Бриселу"?

Vučić: U Briselu sam tri sata spavao na podu i rekao Dačiću da ništa ne potpisuje​

Tanjug
29. oktobar 2015.

Па не значи то ништа. Њихова вера, њихова идеологија, њихова реч, све је то апсолутно шупље и без смисла.

Од кад их је друг Чобе у Србе упис'о постали су још идиотскије бесмислени него пре.
њихова идеологија,
?????????????????????
Да ли сам тупав или не видим никакву идеологију ни код њих ни код осталих странака. То су интересне групе.
Идеологију и неку инфраструктуру (не мислим само материјалну, просторије итд) је имала само СПС док то све дачек није разџебао. Посебно када је 2008-е са ДС формирао "социјално одговорну владу) Гротеска. Да је остао а ДСС тада, другачије би се песме певале. Сећамо се Коштуније би остао премијер АВ би био градоначелник, али би била контрола са врха...
Он је тада прода и себе и странку и тог Вучића. И логично да му то никада неће опростити..

Према томе, можемо причати само о идеологији бившег СПС-с Наравно, идеологији са којом се нисам слагао, али каква је -таква је.

Šta se ovo događa? Ni Slavu ne mogu da proslave u miru i dostojanstveno nego jedni druge optužuju za krađu i dugovanja!
I kakav je to Vučić vernik kad su ga snimili kako krade kintu u nekom manastiru?! ( leva ruka-desni džep)
Vučić hoće da nacionalizuje ili otkupi NIS od Rusa.

Rusi neće i šalju mu poruku osnivanjem nekakvog Ruskog istorijskog društva kojem je predsednik Vulin, koji na osnivanju drži neki govor o Srpskom svetu.

Vučić odgovara artiljerijom po ruskoj SPS agenturi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na današnjoj slavi Srpske napredne stranke prozvao SPS da kao stranka duguju šest ili sedam miliona, te da je to slika i njihovog odnosa prema državi.

SNS danas slavi Svetu Petku, a na proslavi se pojavio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tu su bili i gosti iz SPS-a. U jednom trenutku Vučić je govorio i o dugovima stranaka.

„Naša stranka ima dovoljno prihoda od Skupštine i mi smo stranka koja ne duguje ni dinar“, rekao je Vučić, a zatim se obratio Dušanu Bajatoviću, direktoru Srbijagasa, inače visokom funkcioneru SPS-a.

„Koliki su vaši dugovi? Šest, sedam miliona“.

Vidno alkoholisani Bajatović je odgovorio:

„Smanjili smo značajno, ali toliko je“.

„Smanjili ste značajno, ali je toliko?“, nastavio je Vučić, a zatim uputio novu provokaciju svojim dugogodišnjim koalicionim partnerima.

„To tako ide sa našim strankama, sve naše stranke duguju. Ali to kako se odnose unutar stranke, tako se odnose i u državi, rekao je Vučić.

Inače, SNS danas slavi slavu Sveta Petka, u svojim prostorijama na Novom Beogradu. Domaćin slave ove godine je ministar finansija Siniša Mali.
Šta znaju studenti, bajkeri, blokaderi i svi ostali žuti o Sv.Petki?
NIŠTA!

Samo kome da se uvale na štetu...

Back