Vučić napao gosta na Slavi!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na današnjoj slavi Srpske napredne stranke prozvao SPS da kao stranka duguju šest ili sedam miliona, te da je to slika i njihovog odnosa prema državi.

SNS danas slavi Svetu Petku, a na proslavi se pojavio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tu su bili i gosti iz SPS-a. U jednom trenutku Vučić je govorio i o dugovima stranaka.

„Naša stranka ima dovoljno prihoda od Skupštine i mi smo stranka koja ne duguje ni dinar“, rekao je Vučić, a zatim se obratio Dušanu Bajatoviću, direktoru Srbijagasa, inače visokom funkcioneru SPS-a.

„Koliki su vaši dugovi? Šest, sedam miliona“.

Vidno alkoholisani Bajatović je odgovorio:

„Smanjili smo značajno, ali toliko je“.

„Smanjili ste značajno, ali je toliko?“, nastavio je Vučić, a zatim uputio novu provokaciju svojim dugogodišnjim koalicionim partnerima.

„To tako ide sa našim strankama, sve naše stranke duguju. Ali to kako se odnose unutar stranke, tako se odnose i u državi, rekao je Vučić.

Inače, SNS danas slavi slavu Sveta Petka, u svojim prostorijama na Novom Beogradu. Domaćin slave ove godine je ministar finansija Siniša Mali.
Kakav divlji kriminalac

Šta se ovo događa? Ni Slavu ne mogu da proslave u miru i dostojanstveno nego jedni druge optužuju za krađu i dugovanja!
I kakav je to Vučić vernik kad su ga snimili kako krade kintu u nekom manastiru?! ( leva ruka-desni džep)
Takav je skoro ceo narod...rekoh da sam video licno da covek slavi slavu sv nikolu i posle slave ide u pljackanje komsiluka....isto vece...
Stanje bi se videlo bolje kad ne bi bilo svih koji ucutkuju i stalno serviraju i brane lazi....
Ovako ti svuda i svi kazu to nije istina, neverujemo i tako se prica nastavlja godinama decenijama..

Болесник констатно вређа најближе сараднике. Било да је то Дробњак, Мали, Дачић, странке из коалиције...

Не знам да ли је већи смрад он, који их констатно вређа или они који то константно трпе.

Јбт...вређа људе са којима мора сваки дан да ради. Колико ненормалан можеш да будеш да то радиш?

Razlog zasto je sad bas izabrao Bajatovica...jeste podsvest koja najavljuje okrsaj sa Rusima...
Pri cemu sam Bajatovic je tu nebitan, ali Bajatovic kao ruski konzul...e to je Vuciceva meta...
Lagano sprema teren...

...

Odajes utisak da bi doope dao za pare,nemoj o normalnosti,samo ti nemoj
Vidi Kiki, ti si redak čovek na forumu koji non stop o parama priča.
Da li je to zato što si nezadovoljan, da li volontiraš, da li misliš da zaslužuješ više, nemam pojma. To samo ti znaš.
U mojoj branši ljudi uglavnom rade jer vole taj posao, plaćeno je solidno, znači i jare i pare, što i tebi želim od srca, i da se više ne opterećuješ toliko.

Vidi Kiki, ti si redak čovek na forumu koji non stop o parama priča.
Da li je to zato što si nezadovoljan, da li volontiraš, da li misliš da zaslužuješ više, nemam pojma. To samo ti znaš.
U mojoj branši ljudi uglavnom rade jer vole taj posao, plaćeno je solidno, znači i jare i pare, što i tebi želim od srca, i da se više ne opterećuješ toliko.
Smrdis na NVO na kilometar,mani da mi pametujes
Nemoj da prodajes mooda za bubrege

Nešto si nervozan, da nisu stisli neki problemi?

Moj profitni IT je itekako lukrativan, možeš i ti da počneš da učiš, treba mi neki junior da donosi kafu i kiselu. Sa redovnom platom možda opadne stres, šta ti fali da probaš.
Sto u problemu,ti si u problemu nikada covek od tebe nece da bude
Znas ti to dobro,tvoje pravo ali nemoj nekome da solis pamet
Ne razumem kakav si ti to covek kad ti sve tudje mirise??
Poltroncina mozda,janjicar???

Poslednja izmena:
Sto u problemu,ti si u problemu nikada covek od tebe nece da bude
Znas ti to dobro,tvoje pravo ali nemoj nekome da solis pamet
Pa ti si prvi počeo, šta da ti radim. Izmišljaš neke gluposti sa ciljem da uvrediš, zašto? Kao kad bih ja sad za tebe rekao da radiš za KGB i da si alav na pare. Mislim, mogu ja to da kažem ali je jednako nebulozno kao i ovo što ti izmišljaš. Ako te interesuje više, pitaj pa ću ti reći šta radim.

A što se tiče problema, kod naše generacije ih još nema, sve dok ne stegne neki išijas ili prostata.

Pa ti si prvi počeo, šta da ti radim. Izmišljaš neke gluposti sa ciljem da uvrediš, zašto? Kao kad bih ja sad za tebe rekao da radiš za KGB i da si alav na pare. Mislim, mogu ja to da kažem ali je jednako nebulozno kao i ovo što ti izmišljaš. Ako te interesuje više, pitaj pa ću ti reći šta radim.

A što se tiče problema, kod naše generacije ih još nema, sve dok ne stegne neki išijas ili prostata.
Vazi ja izmisljam:D

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na današnjoj slavi Srpske napredne stranke prozvao SPS da kao stranka duguju šest ili sedam miliona, te da je to slika i njihovog odnosa prema državi.

SNS danas slavi Svetu Petku, a na proslavi se pojavio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tu su bili i gosti iz SPS-a. U jednom trenutku Vučić je govorio i o dugovima stranaka.

„Naša stranka ima dovoljno prihoda od Skupštine i mi smo stranka koja ne duguje ni dinar“, rekao je Vučić, a zatim se obratio Dušanu Bajatoviću, direktoru Srbijagasa, inače visokom funkcioneru SPS-a.

„Koliki su vaši dugovi? Šest, sedam miliona“.

Vidno alkoholisani Bajatović je odgovorio:

„Smanjili smo značajno, ali toliko je“.

„Smanjili ste značajno, ali je toliko?“, nastavio je Vučić, a zatim uputio novu provokaciju svojim dugogodišnjim koalicionim partnerima.

„To tako ide sa našim strankama, sve naše stranke duguju. Ali to kako se odnose unutar stranke, tako se odnose i u državi, rekao je Vučić.

Inače, SNS danas slavi slavu Sveta Petka, u svojim prostorijama na Novom Beogradu. Domaćin slave ove godine je ministar finansija Siniša Mali.
Bio si pozvan ?

Back