Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

Ово није садашњи тренутак већ дугорочни тренутак и кад год да буду избори, ако народ изађе у великом броју, он нема шансе.

Да може да украде гласове на бирачком месту не би плаћао онолике аутобусе и сендвиче свих ових година. Јел можете људи то да схватите, докле више та мантра о томе да он краде изборе у гласачким кутијама ?

Највећа грешка је била бојковати изборе и веровати да је он у стању да покраде толики број гласова.

Да су сви који су вечерас били на улицама изашли и гласали против њега он не био био данас председник него људи пуше причу да су избори намештени, не изађу уопште и тако он добија брисан простор за своје сендвичаре
Jel ti shvatas da su izbori nelegitimni ne samo zbog kradje, ucena, pretnji...nego zato sto se vise ne glasa na Kosovu i Metohiji?

Jel ti shvatas da su izbori nelegitimni ne samo zbog kradje, ucena, pretnji...nego zato sto se vise ne glasa na Kosovu i Metohiji?

pa sto je opozicija ucestvovala onda? Jel su rekle Dveri da se bojkotuju izbori a onda Djilas i ostala bagra Soroseva na nagovor ambasadora Hila prekinula bojkot i ucestvovala na izborima

pa sto je opozicija ucestvovala onda? Jel su rekle Dveri da se bojkotuju izbori a onda Djilas i ostala bagra Soroseva na nagovor ambasadora Hila prekinula bojkot i ucestvovala na izborima
Бојкот избора је будалаштина.

kakve ja veze imam sa kurtijem ?

Ako branis AV Mengelea, koji je upotrebio eksperimentalno AMERICKO oruzje nad Srbima, zenama, decom, starcima U TRENUTKU MOLITVENE TISINE...
To si onda gori i od Kurtija i od svih srpskih neprijatelja...

...

Nadam se nikakve.
Nego te podsećam da ćeš osetiti kako radi novi top kad budeš bio na protestu protiv predaje EPS Kurtijevoj gospođi.
Ili protiv litijuma recimo

Neće on nikad ni na kakav protest ni miting, jedino ako se osnuje Partija Za Utapanje Hiljadu Godina Srpske Istorije U Rusku Federaciju "Vladimir Vladimirovič Putin".

Бојкот избора је будалаштина.

bojkot izbora je jedino resenje kad su izbori nelegitimni

sta smo dobili ucestvovanjem na izborima posle toga ?

legitimisao si vucica , i porazen si do nogu jer je on pokrao i falsifikovao rezultate istih uz podrsku zapada

ne kapiras da ne mozes da pobedis na takvim izborima kad vucic odmah u startu ima milion glasova vise mrtvih, kupljenih, pokradenih

Zato što svi rade na istom zadatku.
Samo što jedna ekipa glumi opoziciju, a druga vlast

bojkot izbora je jedino resenje kad su izbori nelegitimni

sta smo dobili ucestvovanjem na izborima posle toga ?

legitimisao si vucica , i porazen si do nogu jer je on pokrao i falsifikovao rezultate istih uz podrsku zapada

ne kapiras da ne mozes da pobedis na takvim izborima kad vucic odmah u startu ima milion glasova vise mrtvih, kupljenih, pokradenih
А шта се добија бојкотом? А да, дајеш СНСу двотрећинску већину којом може промјенити Устав и рецимо избацити Косово из истога или укинути ограничење броја мандата за предсједника Републике.

Neće on nikad ni na kakav protest ni miting, jedino ako se osnuje Partija Za Utapanje Hiljadu Godina Srpske Istorije U Rusku Federaciju "Vladimir Vladimirovič Putin".

To sam i rekao

zabole me kita da idem na bilo cije i bilo koje proteste vise

zavrsio sam sa protestima 5. oktobra 2000te gde sam video da sam ispao totalna budala kao i milioni drugih , tukli smo e sa policijom trpeli batine gutali suzavce da bi neki Djindjic, Sutanovac, Ceda Jovanovic , Vesic, Djelic zaseli u fotelje i postali milioneri preko noci, dok su obicni gradjani zavrsavali na ulici kao "gubitnici tranzicije"

To sam i rekao

zabole me kita da idem na bilo cije i bilo koje proteste vise

zavrsio sam sa protestima 5. oktobra 2000te gde sam video da sam ispao totalna budala kao i milioni drugih , tukli smo e sa policijom trpeli batine gutali suzavce da bi neki Djindjic, Sutanovac, Ceda Jovanovic , Vesic, Djelic zaseli u fotelje i postali milioneri preko noci, dok su obicni gradjani zavrsavali na ulici kao "gubitnici tranzicije"
Zato sad braniš uništitelje Srbije, premetnute radikale i žute sa dna kace.

Da se nadje nalogodavac ovog teroristickog čina

4 su osumnjicena (a znamo koji jedan je naredio nekom od te cetvorice...)

1)
Ako je MUP to je Ivica Dacic...
Medjutim on se prvi brze bolje ogradio od ovog ludackog cina...svestan opasnosti ovog zlocina nad mirnim ljudima po njihovo zdravlje i zivote...

2) Ako su Kobre koje cuvaju Predsednistvo...One pripadaju vojsci tj. Ministarstvu Odbrane = Ministar Bratislav Gašić

3)
Ako su "specijalne službe" čitaj BIA...Njihov Direktor je Inzenjer Vladimir Orlic koji ie zavrsio ETF Odsek ovaj ⬇️
Дипломирао је на Електротехничком факултету Универзитета у Београду на Одсеку за електронику, телекомуникације и аутоматику, а 2012. године стекао је титулу доктора наука електротехнике и рачунарства.
Објавио је преко 50 научних радова и био стипендиста Министарства просвете, Министарства за телекомуникације и информационо друштву, као и Фонда за младе таленте Владе Републике Србије.
Завршио је Курс резервних официра Војске Србије на Војној академији у Београду и произведен је у чин резервног потпоручника

4) Ako su želeli da delegiraju bolesni eksperiment na nekoga "izvan Vlade" a kako bi zastitili sebe...tu je onda kandidat Pink satanista Žeks...KOJI JE VECE PRE VISOKIM BETONSKIM ZVUCNIM BARIJERAMA OGRADIO TV PINK !!!

U ovom cetvercu treba traziti izvrsioca upotrebe i izvodjenja eksperimenta nad mirnim ljudima, zenama, decom, starcima...U TRENUTKU MOLITVENE TIŠINE...

A "Vrhovnog komandatna" koji je verovatno naredio im znamo... :rtfm:

...

Nadam se nikakve.
Nego te podsećam da ćeš osetiti kako radi novi top kad budeš bio na protestu protiv predaje EPS Kurtijevoj gospođi.
Ili protiv litijuma recimo

Hajde ne rasplinjujte se nevažnim temama
Bacate ikru razvodnjavate ozbiljnost situacije u Srbiji

Pa nek naprave onda studenti partiju i uzmu vlast, ako je tako.
Inače čim čujem London, Engleska, a u vezi Srbije ili Rusije znam da je notorna laž ili glupost. Najveći neprijatelji srpskog naroda, mnogo veći i od Amera koji imaju samo interese, ako se prilagodiš tim interesima, nisi im više neprijatelj. Englezi tj njihova politika gaji patološku mržnju prema Rusiji i Srbiji, ogavna nacija.
Ti veruješ engleskim medijima koji su btw pisali još pre tri godine da Putin umire od raka, da Rusi ratuju sa lopatama, da vade čipove iz veš mašina????
Strašno !

Da se nadje nalogodavac ovog teroristickog čina
kavak teroristički čin, pa Srbi nije ovo neko supertajno oružje ovo se koristi u NYPD već 20 godina
1742113315461.png

Ako branis AV Mengelea, koji je upotrebio eksperimentalno AMERICKO oruzje nad Srbima, zenama, decom, starcima U TRENUTKU MOLITVENE TISINE...
To si onda gori i od Kurtija i od svih srpskih neprijatelja...

...
Nije, samo još nije ukapirao o čemu se ovde radi.
Emotivac je čovek.
Polako, kad shvati biće ponovo onaj stari.

4 su osumnjicena (a znamo koji jedan je naredio nekom od te cetvorice...)

1)
Ako je MUP to je Ivica Dacic...
Medjutim on se prvi brze bolje ogradio od ovog ludackog cina...svestan opasnosti ovog zlocina nad mirnim ljudima po njihovo zdravlje i zivote...

2) Ako su Kobre koje cuvaju Predsednistvo...One pripadaju vojsci tj. Ministarstvu Odbrane = Ministar Bratislav Gašić

3)
Ako su "specijalne službe" čitaj BIA...Njihov Direktor je Inzenjer Vladimir Orlic koji ie zavrsio ETF Odsek ovaj ⬇️

4) Ako su želeli da delegiraju bolesni eksperiment na nekoga "izvan Vlade" a kako bi zastitili sebe...tu je onda kandidat Pink satanista Žeks...KOJI JE VECE PRE VISOKIM BETONSKIM ZVUCNIM BARIJERAMA OGRADIO TV PINK !!!

U ovom cetvercu treba traziti izvrsioca upotrebe i izvodjenja eksperimenta nad mirnim ljudima, zenama, decom, starcima...U TRENUTKU MOLITVENE TIŠINE...
A "Vrhovnog komandatna" koji je verovatno naredio im znamo... :rtfm:

...

ZNAMO I KO JE REKAO DA ĆE CITIRAM "SUDIJA "SVIRATI" KRAJ"

To je rekao AV Mengele !!!

...

Back