Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.853
Ne igra on WOW duze vreme, samo povremeno.Assmongoloid bolje da se držao warcrafta nego da "šalje sliku" studentskog poraza u javnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne igra on WOW duze vreme, samo povremeno.Assmongoloid bolje da se držao warcrafta nego da "šalje sliku" studentskog poraza u javnost
Prijava je bacanje para a i vremena. Demonstranti nisu sedeli kući, u kafiću ili parku vec su bili nasred ulice koju su blokirali neprijavljenim i neodobrenim demonstracijama, znači kršenje zakona. Korišćeno je ( ako je to uopšte bio LRAD) sredstvo koje su mnogo puta već koristile policije SAD, Australije N. Zelanda, nedavno i Rumunije i Azerbajdzjana.Ако се "не зна" ко је употребио оружје, зна се ко је одговоран за очување реда и мира. Пријава против надлежног министра, шефова тзв полиције и нн лица.
ima legitimitet dok god ste pasivni. A to da nema legitimitet ne možete sprovesti u realnost. Srbi su opsednuti mitologijom od kosova nadalje te će ovo ostati kao "hrabri poraz" knez lazar itdOve bljuotine ništa ne znače ali bukvalno.Svi znamo da Vučić više nema legitimitet i ne pruža nikakvu sigurnost bilo kojoj državi koja ima posla sa nama.
Iskreno se nadam da ce studenti da uvrste zahtev za pronalazak nalogodavca i izvrsioca koriscenja topa kao i smenu ministra policije.Lepo su počeli juče sa narodnim zborovima koji smenjuju vlast
Narodni zbor od milion ljudi imao je pravo da smeni vlast
Zato se i desio napad zvučnim topom
da sada samo react klipove pravi užasNe igra on WOW duze vreme, samo povremeno.
Njegov najveći eksperiment koji je za streljanje javno pred narod je taj što je šiptarima dao teritoriju Severa koja nikada u istoriji nisu bila njihova čak balisti nisu kontrolisali ni dok je drugi svetski rat trajao....
SVI KOJI SU SINOC BILI NA PROTESTU (A TO JE 800 000+ LJUDI...) TREBA DA TUZE "VRHOVNOG KOMANDANTA" ZA NARUSAVANJE ZDRAVLJA I UGORZAVANJE ZIVOTA IM PRI OVOME MENGELEOVSKOM EKSPERIMENTU !!!
...
Prijava je bacanje para a i vremena. Demonstranti nisu sedeli kući, u kafiću ili parku vec su bili nasred ulice koju su blokirali neprijavljenim i neodobrenim demonstracijama, znači kršenje zakona. Korišçeno je ( ako je to uopšte bio LRAD) sredstvo koje su mnogo puta već koristile policije SAD, Australije N. Zelanda, nedavno i Rumunije i Azerbajdzjana.
Znači slobodno prijavljujte ako ste dokoni i imate love za bacanje.
Ta vlada je u ostavci ako me sećanje dobro služiIskreno se nadam da ce studenti da uvrste zahtev za pronalazak nalogodavca i izvrsioca koriscenja topa kao i smenu ministra policije.
Ne budi na kraj srca.Umorio te razgovor sa argumentima?
Sori, neću više, odmori mozak
To sam se svaki dan pitao. Srpski narod se oseća poniženo svaki dan već koliko godina ne znam, kao čizma na faci. Jedini izlaz nam je bio 15. mart.Od koga brani Srbiju ova vlast? Od Srbije?
Ako je tako, onda neka uvrste ova prva dva zahteva. Ja bih isao ipak na vrh drzave zato sto mogu da podmetnu opet neke zrtvene jarce...Ta vlada je u ostavci ako me sećanje dobro služi
Onda podnosite tužbe. Ko vam brani.A koliko je to tacno para kada podneses prijavu protiv nekoga? Ajde sada jel imamo neki konkretan iznos u novcu? Uzmimo da opozicija vec ima advokate i pravnike, znaci oni kucaju prijavu i tuzbu, koji je to novcani iznos kada se podnese prijava ili tuzba protiv drzave?
Vremena imaju na pretek. To sto se sud oduzi po dve, tri godine, pa to je vreme koje ce sud da izgubi, vi nastavljate sa svojim zivotom sve dok vas ne pozovu na neko rociste. Taj dan odete, odradite i opet pauza do sledeceg.
On se poistovecuje sa Srbijom.Od koga brani Srbiju ova vlast? Od Srbije?
I nisu reagovali na uništavanje traktora i divljanje sinoć nakon silom prekinutog protesta?Odredi Žandarmerije su bili juče korektni i imali su dobru saradnju sa redarima.
Ово је антидрон пушка. Неке од њих се производе и у Србији.
Радим за фирму која (између осталог) монтира и овакву опрему. Али не као оружје, користи се за обавештавање (упозоравање) на даљину.Koga zanimaju detalji oko modela i karakteristika
https://www.acentech.com/resources/long-range-acoustic-devices-lrad-and-public-safety/
Pogledajte prilog 1698362
Антидрон пушка, опет. Има карактеристични детаљ који подсећа на ашов, ту је јаги антена.
Многим полицијама је забрањено да користе зато што могу да доведу до трајних повреда.Nije mogao pobiti, trajalo je par sekundi.Nema zdravstvenih oštećenja. Ako i ja idem na velike antivladine demonstracije koje nisu prijavljene i stojim na sred blokirane ulice a nalazim se u Rumuniji, Španiji, Australiji, N.Zelandu... osim Srbije, mogu računati da će biti LRAD delovanja.
Prijatno sigurno nije ali totalna je laž da ovo nije korišćeno MNOGO puta ranije.
Зна он и ко му је прави отац такође, што би му Куртијева жена сметала.Jel on zna da je ta Norvezanka Kurtijeva zena?
Ово није исти систем.kavak teroristički čin, pa Srbi nije ovo neko supertajno oružje ovo se koristi u NYPD već 20 godina
А можда се гране заљуљале јер је неко ударио у дрво у стампеду?
Pa i hoce, ljudi to rade cesce nego sto mi mislimo samo to niko ne stavlja u medije.Onda podnosite tužbe. Ko vam brani.
Tačno ovo je komunjarska diktaturaОво није исти систем.