Zle zene

naravno.
imala sam 18, on 19. sluzio je vojsku, ja sam bila zaljubljena do usiju i cekala ga. onda se on osilio, i poceo da *****.
onda sam ja nasla jednog sa koznom jaknom, i motorom, u inat.
to je mnogo gadna stvar. sto sam uradila.
drugi primer. ja 20, on 25 muvao me do besvesti, dok me nije smuvao..izlazila sa njim mesec dana, kresnula se, i onda ga sutnula..kao, nije bio dovoljno dobar:rumenko:
a zapravo sam ja bila mala koza koja nema pojma o zivotu. mislim da je to najbolji covek sa kojim sam bila..
uh, ima jos..
posle su mene sutirali.
sve se to izravna na nekoj nebeskoj vagi:)

ja bila zla...nrkoliko puta:D....:rumenko:...al opravdano
ko pokusa od mene da napravi magarca...onda dobije kopitom u jaja
zloca mi je izbijala iz uciju glasa i stava...sa zadovoljstvom sa izgovarala reci za koje sam tacno znala gde bodu....i nije mi zao...iz ociju mi je izbijao podsmeh....a muskarcu reci posprdno kakav seks takvo i secanje i o losem ljubavisanju je nesto sto boli prilicno, narocito ako on misli da je sve sjajno..i onda bum....mali ti je:rotf: a i nisi neki ljubavnik.....a nisam tako mislila:rumenko:...al sam zelela to da izgovorim....da boli gore nego m,oje srce sto me je bolelo.....i eto...ipak secam se njegovog pogleda posle mojih reci :(

inace imam teoriju da svako od nas ima seme zla u sebi..bitno je da ne dopustis da proklija
a meni bome u par navrata virilo lisce zla iz usta:rotf:

E sad da mi vidimo cija majka crnu vunu prede :D
Kad ste bile najzlocestije..esencija zla:sad2:
da li ste bile zle i zasto?:lol:
dakle ima li hrabrih da prizna svoju zlobu:D

Da, budem cesto zla, a zastone znam. Ponekad osetim da sam zla prema ljudima koje volim, mozda cak vise nego prema onima do koih mi nje stalo.

Nervira me kad mi ljudi ne veruju da sam zla ponekad, kad misle da ja to samo tako kazem jer sam preosetljiva ili ne zelim da se iko veze za mene. Stvarno sam cesto zla.

ja bila zla...nrkoliko puta:D....:rumenko:...al opravdano
ko pokusa od mene da napravi magarca...onda dobije kopitom u jaja
zloca mi je izbijala iz uciju glasa i stava...sa zadovoljstvom sa izgovarala reci za koje sam tacno znala gde bodu....i nije mi zao...iz ociju mi je izbijao podsmeh....a muskarcu reci posprdno kakav seks takvo i secanje i o losem ljubavisanju je nesto sto boli prilicno, narocito ako on misli da je sve sjajno..i onda bum....mali ti je:rotf: a i nisi neki ljubavnik.....a nisam tako mislila:rumenko:...al sam zelela to da izgovorim....da boli gore nego m,oje srce sto me je bolelo.....i eto...ipak secam se njegovog pogleda posle mojih reci :(
inace imam teoriju da svako od nas ima seme zla u sebi..bitno je da ne dopustis da proklija
a meni bome u par navrata virilo lisce zla iz usta:rotf:

Glupo da izigravam neku sveticu i zgrazavam se na tvojoj sopstvenoj temi ali ne mogu da odolim da te ne pitam kako si mogla? Kad zelim da napakostim to mogu uciniti samo licemerno a nikako tako otvoreno da gledam dok pati, da vidim tugu i bol na licu i u ocima...Znam da je iza ledja teze, podlo ali ja za neku direktnu uvredu nemam snage.

Glupo da izigravam neku sveticu i zgrazavam se na tvojoj sopstvenoj temi ali ne mogu da odolim da te ne pitam kako si mogla? Kad zelim da napakostim to mogu uciniti samo licemerno a nikako tako otvoreno da gledam dok pati, da vidim tugu i bol na licu i u ocima...Znam da je iza ledja teze, podlo ali ja za neku direktnu uvredu nemam snage.

hm...skorpija u horoskopu....da li mi je to dovoljan alibi? :)...plus bila povredjena...u srce hahha:)
pa eto...bila sam zla

...mislim da ste male bebe za mene i moju zlocu, zlobu kako god...

...ona se umesala u moj zivot:eek:...pa se udala, i dalje se masala:eek:...a onda sam pitala njenog muza, jel siguran dal je dete bas njegovo...
...nije joj bas bilo dobro posle toga..a i to me bas zabole....
...onaj ko dirne u moje srce, vracam duplo, sa sve kamatom...:manikir:
...skropije ne prastaju...:whistling:

...mislim da ste male bebe za mene i moju zlocu, zlobu kako god...

...ona se umesala u moj zivot:eek:...pa se udala, i dalje se masala:eek:...a onda sam pitala njenog muza, jel siguran dal je dete bas njegovo...
...nije joj bas bilo dobro posle toga..a i to me bas zabole....
...onaj ko dirne u moje srce, vracam duplo, sa sve kamatom...:manikir:
...skropije ne prastaju...:whistling:

potpisujem :)

Ако је мушкарац спреман на то да учини нешто што ће вас јако болети, онда значи да му нисте ни битне, тако да шта год ви рекле у фазону да га повредите испадате само смешне, мада ето мало вам се нахрани его али опет знате да сте испале смешне.. Ево нпр мени да риба каже мали ти је, ја бих јој рекао ти си га примила па сад уопште није битно какав је.. А и доста вас има среће па налети на неког мутавог јадничка, ја бих заиста волео да се на мене залети тако нека, да проба да ме спусти.. Па упропастио бих је до те мере да би је било срамота да прође поред мене..

Ако је мушкарац спреман на то да учини нешто што ће вас јако болети, онда значи да му нисте ни битне, тако да шта год ви рекле у фазону да га повредите испадате само смешне, мада ето мало вам се нахрани его али опет знате да сте испале смешне.. Ево нпр мени да риба каже мали ти је, ја бих јој рекао ти си га примила па сад уопште није битно какав је.. А и доста вас има среће па налети на неког мутавог јадничка, ја бих заиста волео да се на мене залети тако нека, да проба да ме спусти.. Па упропастио бих је до те мере да би је било срамота да прође поред мене..

to samo mislis..al fakat je da se desavalo da svako od nas bude smesan ponizen povredjen...u tom duhu desi se i da drugog ponizis povredis i ucinicis ga smesnim
niko od nas nije zasticen od tudje zlobe
svako od nas je iskusio i jedno i drugo
i bio zao i dobio nazad....ova sad tvoja prica prosto ne pije vodu
kao ti si tako mudar i pametan i snasao bi se u svakoj situaciji...a da li je tako....pa i sam znas da nije....bio si povredjen sigurno...mozda nisi iskusio bas neku veliku zlobu ili si imao srece pa si naleteo na manje zle ljude....al zivot je cudo

Back