- Poruka
- 1.154
najbitnije da ne budes prvi i poslednjiSvakoj sam bio treci. Uspaniche se zhene ako im se svidish pa se trude da se pokazhu chedne, i onda mi se ogadi i cao budalo pa ti cheduj ogledalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbitnije da ne budes prvi i poslednjiSvakoj sam bio treci. Uspaniche se zhene ako im se svidish pa se trude da se pokazhu chedne, i onda mi se ogadi i cao budalo pa ti cheduj ogledalo.
što, šta fali?najbitnije da ne budes prvi i poslednji
Pa valjda se svaki iskren odnos zasnivana medjusobnom poverenju?Nijedna nema ugradjen Qrometar da možeš da proveriš
A lažu mnogi
Žene smanjuju broj "korisnika"
a muškarci nereko povećavaju
Osetila se prozvanomČemu takve ponižavajuće teme za žene?
Sada si me razočarala, a imala si divne postove.
Kakav brojač? O čemu ti pričaš?Osetila se prozvanom
Samo da ne mora da se vraća brojač![]()
Brojač pređene kilometraže, oni kad kupuješ opel iz Nemačku, on malo razglavljen i razmontiran, a brojač ko novKakav brojač? O čemu ti pričaš?
Glupene, zar si pomislio da nisam skontala?!Brojač pređene kilometraže, oni kad kupuješ opel iz Nemačku, on malo razglavljen i razmontiran, a brojač ko nov![]()
Što sad vređašGlupene, zar si pomislio da nisam skontala?!
Može vas se većina vozati i bez volana. Jel znaš za onaj vozić?
Ći hu ćihu ćihu hu hu ...
Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.
Kažu da se ta kilometraža zna vratiti unazad!Kilometraza nije tliko bitta bitto je iskustvo
Da fantasticnoLapsi gde god krene neka kavga
![]()
Ako je dobro odrzavano tera ce jos dugoKažu da se ta kilometraža zna vratiti unazad!![]()
Kilometraza i nije bitna, bitno je sa kim je bila a ne sa koliko np da upoznas curu i ona kaze ono je moj bivsi a tip okacio veliki zlatni lanac i veoma bahato se ponasa prema konobarima i drugim ljudima mi je veoma odbojno, razocarao bi se u tu djevojku.Kilometraza nije tliko bitta bitto je iskustvo
Resetuje se na nulu, drugarica to radi uspesno vec 10+ godinaKažu da se ta kilometraža zna vratiti unazad!![]()
Zapisana na pici,kozi,u mozgu i komsiluku,ne mozeKažu da se ta kilometraža zna vratiti unazad!![]()
Šta i ako je zapisana ako je muškarac nepismen?Zapisana na pici,kozi,u mozgu i komsiluku,ne moze
Objasni to Џорџи. Reci mu da niko nije siguran od prevare.Resetuje se na nulu, drugarica to radi uspesno vec 10+ godina![]()
Mislis ovako ko frederik xixixŠta i ako je zapisana ako je muškarac nepismen?![]()
Ne diraj Freda, jes mu vidio one gušterske oči?Mislis ovako ko frederik xixix
Niko nezna a svi pitajuMa hajde molim vas šta je to "ozbiljna kilometraža"