O, hvala ti bože
Жене се деле на либералне и на конзервативне. Конзервативне жене ће се сложити да су жене пропале. Тако да ти ово не пије воду.
Ja uopšte nisam konzervativna ali žene su očajne. Evo ti bukvalno očaj izbija iz postova ove dve.
Žene su očajne. Samim tim i agresivne, jer možda nisu svesne koliko su nezadovoljne.
Srećna ili makar zadovoljna osoba ne napada druge.
Ja se našalim a žene skoče na mene nazivajući me trandžom jer ne mogu da shvate da, kako si rekao, nisu sve žene iste, tako i ovo, ako nema argumenata, onda ide nadimak, lol, meni je smešno to "trandža", verovatno zbog toga što mi je nick ortak u muškom rodu a ž sam.
Očigledno je da se zezam, ne znam čemu napadanje, ne kapiram ih, a iskreno i zabole me
Оно око чега бих могао да се сложим јесте то да није лепо мешаној публици поставити питање као што је "Зашто су српске жене пропале?", јер то питање је базирано на премиси да су жене пропале, а ако је публика мешана то значи да ту премису не прихватају сви. Ипак, не сећам се да си се бунила када је Фредерик на Политици отворио тему, "Неутрални". Плус, нисам приметио да је Мелиот у уводном посту, или у називу теме, поставио питање, "Зашто су српске жене пропале?"
И на крају, не видех да се жалиш на начин на који га форумски либерали третирају на овој теми.
Šta se čudiš, pukle od silne emancipacije.
Ja sam žensko, avatar mi je Søren Kjerkegor jer je još u svoje vreme napisao i to tačno, koje su ženske slabosti.
Pa otvori medije pa vidi ko od srpskih žena dominira u njima.
Gledaj ko dominira OVDE na Krstarici i to je direktan dokaz koliko si u pravu.
Plus da dodam da se već unapred zna ko će kome da "lajkuje", jednostavno ne možemo ništa mi koji drugačije mislimo ili jednostavno - mislimo. Ako te teši, to su jadnice.