Nije isto Mercedes 124 i neki Jugo. Mečka predje milion i dalje prede kako treba a Jugo se posle 100k raspadne i vozač propadne kroz patos.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karoserija, motor, transmisija, podmazivanje i temperatura.znači karoserija je bitna za kilometražu
uf fale mi samo još četri točka hahaKaroserija, motor, transmisija, podmazivanje i temperatura.Ne sme se hladan motor naglo startovati a ne sme se i temperatura dizati u nebesa. Sve mora optimalno i može kilometara puno, puno da se predje. Kada je sve od kvalitetnog materijala i pravilno održavano ima samo da ide.
![]()
Verujem da ti ne fali ništa. Možda samo da startuješ.uf fale mi samo još četri točka haha
bome sam startovala odavno.Verujem da ti ne fali ništa. Možda samo da startuješ.![]()
Razumem se dobro u montažu točkova i guma i štelovanje pritiska. Mogu da se stavim na raspolaganje za sredjivanje i celog trapa.bome sam startovala odavno.
i karoserija mi je baš očuvana kilometražu sam štelovala dvaput
sad mi fale samo točkovi da se odvezem u nepoznatom pravcu![]()
Zašto čekati da zaškripe? Bolje sprečiti nego lečiti.hvala na ponudi imaću to u vidu ako mi zaškripe točkovi na putu ka negde haha
I to se rešava generalkom.zato što sam kampanjac![]()
I to ima svojih čari kada se radi generalka na dobroj limuzini pa se provoza nakon toga.
Svaki prodavac skida kilometrazu kao i svaka zena koja smanji broj partnera koje je imala.Za zene razumem moraju smanjivati broj ali ove smradove sto sa ,700.000 km vrate na 180.000 bi na robiju slao.Mafija ozbiljna auto mafija.Kilometraža se gleda samo kod kola.
zena ce najcesce reci muskarcu "ti si mi drugi, keve mi"............naravno, ako vidi da ima posla sa nekom seljacinom iz provincije koji insistira da zna koji je on po redu.Nijedna nema ugradjen Qrometar da možeš da proveriš
A lažu mnogi
Žene smanjuju broj "korisnika"
a muškarci nereko povećavaju
А како да зна да ли је дама ако не зна с колико њих је претходно била?Pravi dzentlmen takva pitanja dami ne postavlja ni u snu. Ona to ne zasluzuje.
ako si mlad, naucices. Muskarci imaju "lakmus" za te "stvari".А како да зна да ли је дама ако не зна с колико њих је претходно била?![]()
Чему то титрање женама које је срамота своје прошлости?ako si mlad, naucices. Muskarci imaju "lakmus" za te "stvari".
A i dame imaju svoju "petu" kolonu............oci,.......u njima stoji cela enciklopedija.
Al sve zavisi kakvi su ti planovi sa tom damom...........ne moras uvek da ih gledas u oci.
ma samo da joj bobina radi..Nije isto Mercedes 124 i neki Jugo. Mečka predje milion i dalje prede kako treba a Jugo se posle 100k raspadne i vozač propadne kroz patos.
Ti se brines zato sto ona ne zna da li je dama ili zato sto ti ne znas da li je ona damaА како да зна да ли је дама ако не зна с колико њих је претходно била?![]()
zar "broj" pokazuje dal je neka dama il profuknjaca?А како да зна да ли је дама ако не зна с колико њих је претходно била?![]()