- Poruka
- 42.312
Pa da, ali na stud protestima ste mogli videti lepe mlade žene uglavnom bez šminke
Gde se krećete to je pitanje
Gde se krećete to je pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reprezentovanje se promenilo.
Ali srpske žene su uvek bile sponzoruše, čast izuzetcima. Nije to nastalo tek 90-ih. Mame su krive.
I pre se u selima govorillo gde ćeš za Milovana nema pas zašta da ga ujede, goljo, da se mučiš i patiš ceo život., bla bla bla.
Udaj se za Ratomira, onoliko imanje, kuća, bog da te vidi.
O tempora, o mores!
Možda je malo zviznuta, ali pogađa u metu.данас луда Мила Алечковић
Možda je malo zviznuta, ali pogađa u metu.
https://www.facebook.com/share/v/152uhgFgGE/
Srpska žena je običan kult, tu nema vajde. Sve valja u državi onoliko koliko su muškarci spremni da vode računa o mestu i zajednici u kojoj žive i strepe da budu izuzetni. To u Srbiji nema, nije bilo ni pre 100. godina.
Srpska žena je običan kult, tu nema vajde. Sve valja u državi onoliko koliko su muškarci spremni da vode računa o mestu i zajednici u kojoj žive i strepe da budu izuzetni. To u Srbiji nema, nije bilo ni pre 100. godina.
Ljubavi nigde.Замисли, мајка учила ћерку да се уда за домаћина човека у селу, а не сеоског луталицу и клошара.
Страшно!!!
Nekada Nadežda Petrović, Isidora Sekulić, Desanka Maksimović, Milunka Savić a sada ko reprezentuje srpsku ženu? Da ne nabrajam i udaram nekim ženama negativnu reklamu ali mislim da je jasno na šta mislim.
Generalno srpska žena danas nema veze sa nekadašnjom srpskom ženom, danas je to svadljiva osoba, vetropirka, primadona, koja više drži do šminke i odeće nego do drugih važnijih stvari u životu. Svaka čast izuzecima ali mislim da je generalno ovako kako sam opisao.
Nemoj me pogrešno shvatiti, volim mim "I hate women", ali stvarno na kraju zavisi od muškarca iako sam svestan autodestruktivnosti ženske prirode.Tako je. Koliko će žena biti dobra zavisi od muškaraca!![]()
Ljubavi nigde.
Nemoj me pogrešno shvatiti, volim mim "I hate women", ali stvarno na kraju zavisi od muškarca iako sam svestan autodestruktivnosti ženske prirode.
Slabi muškarci - slabe žene.Nemoj me pogrešno shvatiti, volim mim "I hate women", ali stvarno na kraju zavisi od muškarca iako sam svestan autodestruktivnosti ženske prirode.
brena je počelaPa otvori medije pa vidi ko od srpskih žena dominira u njima.
Hitno je potrebna dobra snajka za našeg Meliota. Sa osobinama Desanke i Nadežde P. Da mu se nacrta ispred.
Jer, on je ne vidi, gleda samo one nekvalitetne i kuka
Da, muškarci su pokretačka snaga, mladići su ti koji grade državu i sve. Evropa ne bi postala tu u istoriji što jeste i postigla sve da nije bilo jake mlade muške snage. To naravno ne lišava žene njihove prirode, koja je sama po sebi autodestruktivna po njih i okolinu kada joj se dopusti sve. Muškarac mora da nauči kako da ukroti ženu, da razume njene potrebe i umne i telesne, tada će jedino sve biti u skladu.Дакле, то што су српске жене пропале, криви су српски мушкарци.
Žanji što seješ, prost odnos stvari.Slabi muškarci - slabe žene.
Kako rukuješ takav odziv dobiješ![]()
Da, muškarci su pokretačka snaga, mladići su ti koji grade državu i sve. Evropa ne bi postala tu u istoriji što jeste i postigla sve da nije bilo jake mlade muške snage. To naravno ne lišava žene njihove prirode, koja je sama po sebi autodestruktivna po njih i okolinu kada joj se dopusti sve. Muškarac mora da nauči kako da ukroti ženu, da razume njene potrebe i umne i telesne, tada će jedino sve biti u skladu.
Da, muškarci su pokretačka snaga, mladići su ti koji grade državu i sve. Evropa ne bi postala tu u istoriji što jeste i postigla sve da nije bilo jake mlade muške snage. To naravno ne lišava žene njihove prirode, koja je sama po sebi autodestruktivna po njih i okolinu kada joj se dopusti sve. Muškarac mora da nauči kako da ukroti ženu, da razume njene potrebe i umne i telesne, tada će jedino sve biti u skladu.
kao i uvek u njegovim temamaHoće da se kaže da su srpske žene propale više nego srpski muškarci?
Da.Muškarci danas nemaju želju da budu odgovorni prema ženama, žele da ih imaju ali da se one brinu same o sebi i još i o njima, da budu u muškoj energiji. Ali im je zanimljiva žena u ženskoj energiji. No ta ženska energija dolazi kada je ona srećna i zbrinuta.
Mnogi žele sve ali da daju malo, da štrpnu ali bez ulaganja. Onda je naravno žena nesrećna. Puno daje malo dobija.
To je jedan od... problema..![]()
Može i lutka na naduvavanje! Ajte ljudi, hitno je!Hitno je potrebna dobra snajka za našeg Meliota. Sa osobinama Desanke i Nadežde P. Da mu se nacrta ispred.