Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.501
Može i lutka na naduvavanje! Ajte ljudi, hitno je!
Али мора да личи на Лимунку Савић!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i lutka na naduvavanje! Ajte ljudi, hitno je!
Sigurno bi tucao onu prvu.Nekada Nadežda Petrović, Isidora Sekulić, Desanka Maksimović, Milunka Savić a sada ko reprezentuje srpsku ženu? Da ne nabrajam i udaram nekim ženama negativnu reklamu ali mislim da je jasno na šta mislim.
Generalno srpska žena danas nema veze sa nekadašnjom srpskom ženom, danas je to svadljiva osoba, vetropirka, primadona, koja više drži do šminke i odeće nego do drugih važnijih stvari u životu. Svaka čast izuzecima ali mislim da je generalno ovako kako sam opisao.
"Српске жене". То су жене које припадају србима?
Sigurno bi tucao onu prvu.
Ti si stvari podelio na ekstreme: dobar domaćin sa jedne strane, a klošar i pijanica sa druge.Како нигде? Ваљда нормално женско треба да воли домаћина човека, а не сеоског клошара, пијанца и вагабунда.
Ti si stvari podelio na ekstreme: dobar domaćin sa jedne strane, a klošar i pijanica sa druge.
Ima stvari između. Kao i sad, sa jedne tajkuni, sa druge vagabunde i pijance.
Između tajkuna i čoveka iz srednje klase, treba da bira žena ili ljubav.
Pa nismo ovde da se nadmećemo. Biće da se nismo baš razumeli.А ти их ниси поделио екстремно у поруци на коју сам реаговао?
Како је теби дозвољен екстрем, а мени није?
Cak i kad ne zelis da gledas kitsch, neko ce pokusati da ti ga uvali....
Nisam skoro pročitala ovako glupu generalizaciju izazvanu tabloidnim nebulozama o današnjim ženama Srbije.Ništa čudno, jer kad ste poslednji put mogli negde da pročitate i uspehu naših žena u raznim oblastima osim eventualno u sportu...Nekada Nadežda Petrović, Isidora Sekulić, Desanka Maksimović, Milunka Savić a sada ko reprezentuje srpsku ženu? Da ne nabrajam i udaram nekim ženama negativnu reklamu ali mislim da je jasno na šta mislim.
Generalno srpska žena danas nema veze sa nekadašnjom srpskom ženom, danas je to svadljiva osoba, vetropirka, primadona, koja više drži do šminke i odeće nego do drugih važnijih stvari u životu. Svaka čast izuzecima ali mislim da je generalno ovako kako sam opisao.
Ne možeš na ženskom pdf-u, koji je pre svega za žene, namenjen pre svega forumašicama da pitaš "zAšTo sU srPskE žeNE pRopALe"Nekada Nadežda Petrović, Isidora Sekulić, Desanka Maksimović, Milunka Savić a sada ko reprezentuje srpsku ženu? Da ne nabrajam i udaram nekim ženama negativnu reklamu ali mislim da je jasno na šta mislim.
Pesnikinje: Milena Marković, Ana Ristović, Radmila Petrović... Nebitan redosled nabrajanja. I još mnogo njih, ali nisu na Farmi..Nisam skoro pročitala ovako glupu generalizaciju izazvanu tabloidnim nebulozama o današnjim ženama Srbije.Ništa čudno, jer kad ste poslednji put mogli negde da pročitate i uspehu naših žena u raznim oblastima osim eventualno u sportu...
U medijima je možda 1% srpskih žena, ako i toliko.Pa otvori medije pa vidi ko od srpskih žena dominira u njima.
Donošenje ovakvih zaključaka na osnovu objava po društvenim mrežama je u svakom pogledu pogrešno a na neki način i štetno po narod u celini. Jer uspešne i ostvarene Srpkinje ne kače svoje silikonske fotke, nemaju kad to da rade a i nemaju potrebe da imaju ni silikone ni full šminku, garderobu. Njihov kvalitet se ogleda u svakodnevnom doprinosu koji ne oglašavaju po društvenim mrežama .Pesnikinje: Milena Marković, Ana Ristović, Radmila Petrović... Nebitan redosled nabrajanja. I još mnogo njih, ali nisu na Farmi..
Ne budi nervozan. Svima je vruće.Nekada Nadežda Petrović, Isidora Sekulić, Desanka Maksimović, Milunka Savić a sada ko reprezentuje srpsku ženu? Da ne nabrajam i udaram nekim ženama negativnu reklamu ali mislim da je jasno na šta mislim.
Сама реч икебана може се превести као цветни аранжман али и као живи цвет. Права икебана увелико се разликује од обичног аранжмана. Основна је разлика између аранжмана и икебане у духовној позадини из које произлази слагање цвећа и која аранжману даје прави израз. Религијски циљ икебане је нека врста пута према сазнању. Будистички свештеници аранжирали су цвеће приликом службе код олтара. Одатле су се развили различити стилови икебане. Буда учи да је човек у својој бити истоветан са свиме у природи и да се та божанска истина открива само путем сазнања. Тај пут сазнања назива се „кадо“ што значи пут истине. Кад Јапанац посматра цвет он у њему види природу, снагу земље и благослов сунца. Осећај хармоније у свему живом је смисао икебане. Током времена икебана је изгубила много од религијског значења а посебно се значење придаје проучавању природе. Икебана се заснива на љубави према линији, која је типично обележје јапанске уметности.Ikebane kako ih zove moj drugar![]()
Bez obzira na instinktivno "advokatisanje" žena (i "objektivnih" muškaraca) protiv mizogine teme vidljivo je da žene jesu "propale" i kao sociološki entitet (većinski deo te zajednice a ne samo ološ iz tabloida/estrade a da su u izrazitoj manjini kvalitetne...)
Naravno i mi muškarci smo "propali", zar neko ne vidi to
Da nije tačno i jedno i drugo zar bi sve ovo oko nas bilo kako jeste? Možemo da se tešimo bacajući lopticu jedni drugima (u stilu smejala se koza ovci) do prekosutra ali stvarnost je neumoljivi sudija
У том грму лежи зец!Pa otvori medije pa vidi ko od srpskih žena dominira u njima.