Imacu to u vidu jedva cekam da kupim stene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super jer je veliak razliak u ceni izmedju njih?![]()
Cena ti je ista, jedino u nekim odgajivacnicama naglasavaju da je u pitanju engleski tip pa na osnovu toga mogu da povecaju cenu steneta. Ovaj retriver je ipak poreklom iz Velike Britanije, pa se onda malo vise ceni taj tip na izlozbama nego americki, ali posto si rekao da ti rodovnik nije bitan onda izaberi po svom ukusu.![]()
Pa ako nadjes u odgajivacnicama stene bez rodovnika racunaj na to da mu nesto fali.
Ja bih ti preporucila da pogledas u oglasima, recimo u halo oglasima, pa zaredjaj po leglima dok ne nadjes neko koje ti je ok. Bitno je da znas sta trazis, i nemoj nikako da uzimas stene odmah cim ga vidis a da prethodno nisi proverio sve ovo sto sam ti napisala, znam koliko covek uopste ne razmislja kada vidi male kuce, zato je bolje da se prvo raspitas sve preko telefona pa ih onda obidjes.
pa da tako cu i da uradim jedva cekam da se brienm o njemua moram przinati d ami nedostaj onaj moj bivsi
![]()
Al' ne racunaj na lanac i vezivanje![]()
U potspunosti se slazem sa tobomUh, kakav dinamičan rasplet događaja!![]()
Mikice puno sreće u potrazi za kucom ali razmisli dobro pre nego preuzmeš tu vrstu odgovornosti. Ako ne budeš bio spreman da vodiš adekvatnu brigu, nećeš biti srećan svojim izborom - a tvoj budući golden još manje.
Imaj u vidu da mu moraš posvetiti dosta vremena, u šetnji i igri sa njim i isto tako u socijalizaciji tvog budućeg psa sa ostalim psima - što znači da bi mu trebao naći pseće društvo kako bi i on imao srećan i ispunjen životUkoliko nema papire, biće ti verovatno teško da ga upariš sa ženkom retiverkom a verovatno bi ti to želeo, jer će on svakako imati veliku potrebu da se pari.
On neće biti pas koji je samo slatka beba a zatim odjednom prelep odrastao, vaspitan i staložen pas. Taj međuperiod odrastanja je jako komplikovan i delikatan, da li ćeš od njega očekivati da čim malo odraste hoda tebi uz nogu, da dođe uvek kada ga pozoveš ili će raditi sve suprotno od toga.. to je pitanje tvoje tolerancije i strpljenja a pre svega znanja kako vaspitati psa i to se na sreću da naučiti. Nijedan pas ne zaslužuje batine i lanac.
Još jedna stvar po pitanju vremena, vreme koje moraš posvetiti svom ljubimcu i njegova prirodna vezanost za vlasnika tj. članove porodice je velika, planovi tipa godišnjeg odmora i odlazaka bi trebalo da uključe i njega, jer njima samoća i okruženje koje im nije dovoljno blisko strašno teško padaA otići na studije i ostaviti ga nakon godinu dana članovima porodice (ukoliko to bude bio slučaj) je takođe jako loše izuzev ako nema podjednako veliku ljubav i pažnju svih ukućana.
Jednom je neko na ovom forumu rekao (parafraziram) da je dobivši štene zlatnog retrivera dobio nešto stvarno zlatno... potpuno je u pravu.
@Marko mj - Bobi je prelep!!!Postaje pravi dasa
a njegove ''bebeće'' fotografije su neverovatne, mnogo je slatka beba bio!!!
Evo i koje sličice od nasnisu baš ''taze'' od pre par nedelja su..
![]()
![]()
![]()
@Makisaki - standardna visina ženki zlatnih retrivera je 51 - 56cm
Bas mi je drago sto ces uzeti zenku pa da napunis forum slikama.......U potspunosti se slazem sa tobomI odluci sam da kupim zenku!
Iace pas ti je prelep stvarno!
naravno jedva cekam da kupim strene trenutno trazimBas mi je drago sto ces uzeti zenku pa da napunis forum slikama.......
O kao što ti je Mačkić rekla, bolje da ga platiš skuplje, sa sve papirima, samo ti je jako bitno da ima snimke kukova i laktova, displaziija je jako čest problem kod njih a jako je bolna i leči se samo hirurški.
Bas je lep a koliko je star
Pa moze da prodje ali obavezno pogledaj sve ono sto ti je rekla MackicIzggleda da sma nasao stene kosta 120 eura sa rodovnikom sta mislite?![]()
To ti je vec stvar ukusa, da li vise volis vece ili manje retrivere, sa ravnom ili talasastom dlakom i mirnijeg ili zivahnijeg karaktera.
Americki su obicno tamnije tj ridje boje, engleski su cesce svetliji, am. su takodje sa skoro ravnom dlakom dok su engleski sa guscom vrlo talasastom dlakom.
Evo sad cu da ti nadjem slike.
Mackic, jesu li americki tipovi veci od britanskih?
Jesu, i u visini i tezini.
Lidija, kuja ti je preslatka.
Kako se zvase, zaboravio sam