Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
a sta bi uradio da ti ponovo dodje?
desilo bi se isto, zato sam te to pitao
desilo bi se isto, zato sam te to pitao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mikice izvini moram da te iskritikujem ali vrlo si neodogovoran. Nisi proverio da li je pas chipovan, ako si se plasio da ce ga ukrasti trebalo je da ga uvedes u kucu a ne da ga ostavljas napolju na lancu. Drugo trebalo je da trazis od te devojcice da ti odmah pokaze gde zivi i da porazgovaras sa njenim roditeljima, a ne da cekas da se situacija sama razresi, naravno na tvoju stetu.
Koliko ti uopste imas godina?
nista se ne mora, ako si toliko zelio psa, sto ga jednostavno nisi uveo u kucu i zavrsio posao, psu ljepse a ti ne razmisljas oce li ga ko otvrovati, ukasti ili nesto slicno
Taj pas bi verovatno patio za svojim "gazdom". U to sam gotovo siguran, ma koliko bolju negu imao tu posle izvesnog vremena bi patio. Ako ti je za neku utehu. Mackic je u pravu, trebao si u toku prvog dana utvrditi ko je njegov vlasnik, preko cipa jer je sigurno chipovan, ili jednostavnim unakrsnim ispitivanjem roditelja![]()
pa mislim da bi mogao naci stene bez papira za 70€.
a sto se tice cjene imas ih i po 500€ sto se toga tice
ok akoej su razlike izmedju americkog i engleskog?Ima naravno ispod 500, ali moras da pazis od koga uzimas, da li je stene engleskog ili americkog porekla, da li roditelji imaju snimke kukova i laktova, itd...
U tezini, visini, nekad i karakteru, obliku dlake i u gustini.
To ti je vec stvar ukusa, da li vise volis vece ili manje retrivere, sa ravnom ili talasastom dlakom i mirnijeg ili zivahnijeg karaktera.
Americki su obicno tamnije tj ridje boje, engleski su cesce svetliji, am. su takodje sa skoro ravnom dlakom dok su engleski sa guscom vrlo talasastom dlakom.
Evo sad cu da ti nadjem slike.