Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
ajde medo ozivi temu slikama tvog goldena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao svima vasi komentari su mi pomogli mnogo! Vec jendo vreme sam hteo da kupim zlatnog retrivera ali sam pre mesec dan kada sam se vracao kuci pronasao jednog zlatnog retrivera i vec je 3 nedelje kod mene ali me brine to sto nece nikako da se ugoji
dajem mu sve redovno dali zna neko sta je u pitanju?![]()
Koliko je star pas, da li je stene ili vec odrastao? Ako je u fazi rasta verovatno treba da mu povecavas kolicinu hrane koju jede u toku dana srazmerno tome u kom je uzrastu, a ako je hiperaktivan onda je logicno da ne moze da se ugoji, vrlo aktivni psi vecinu hrane koju pojedu brzo i potrose.
On sa tri meseca i ne bi trebao da bude buckast, čak šta više je i bolje kada je malo tanji jer će mu sopstvena težina manje opterećivati kičmu i omogućiti mu brži i intenzivniji rast i razvoj kostiju. Veruj mi i moj golden je bio mršavko do skora (a sada ima godinu i po dana) e sada je već baja sa pravom masom i zahvaljujući tome ima i lepu visinu![]()
pa meni se cini d aje on odrastao mogu da postavim slike da ga viditeKuce je veoma pametno i poslusno stavim hranau i dok mu ne dozvolim da jede nema sanse da uzme mnogo toga zna veoma pametno kuce
![]()
Divno, stvarno predivan pas....
Cuvaj ga![]()
Ti vjerovatno imas dvoriste, cim planiras da kupis jos pasa?
Mikice prelep je malisha
Vidi se na prvoj slici da je malo mrsaviji, obavezno ga ocisti od glista (hvala bigbear sto si nas podsetio i na to), a ako lepo jede kupi mu onu malo masniju hranu, tj granule za aktivne pse, one imaju vise kalorija pa bi trebalo sa time da se ugoji. Ne znam koliko se razumes u pse, ali na tim dzakovima u kojima prodaju granule pise koliko koji pas treba da jede. Retriveri spadaju u vece pse tako da bi on trebao da jede oko 300-350g granula dnevno.
Mikice prelep je malisha
Vidi se na prvoj slici da je malo mrsaviji, obavezno ga ocisti od glista (hvala bigbear sto si nas podsetio i na to), a ako lepo jede kupi mu onu malo masniju hranu, tj granule za aktivne pse, one imaju vise kalorija pa bi trebalo sa time da se ugoji. Ne znam koliko se razumes u pse, ali na tim dzakovima u kojima prodaju granule pise koliko koji pas treba da jede. Retriveri spadaju u vece pse tako da bi on trebao da jede oko 300-350g granula dnevno.
a jer ima neki pet sop kod novogo beograda i kolko kostaju te tablete?Imas u pet shopovima da kupis tablete protiv glista, jedna tableta ide na 10 kg, znaci ako ti pas ima 30kg kupis 3, ako ima 35 kupis 4... I obicno bi trebalo da se daju na prazan stomak. Otprilike na svaka cetiri meseca bi trebalo da se ciste od glista.
Na novom beogradu imas onaj pet centar, to ti je kao megamarket za ljubimce, blizu buvljaka, imas njihov sajt (www.pet-centar.rs), tamo mozes da pitas kakve sve tablete imaju, a cene se krecu od 80-150din po komadu.