Zlatni Retriver

A gdje su obecane slike?

Medo, zna li Soni sta od naredbi?

Sorry, nisam odmah video pitanje - Soni zna da sedne i da dodje kada mu kažem, takođe zna i kada je klopa i da pije vodu (pošto se često ne seti da je žedan, pa moram da ga podsećam jer leži i cvili :lol:) i to sve kada smo sami, a kada šetamo i gužva je napolju, zna samo da stane kada žestoko viknem :hahaha: i tada i stane i sedne :rotf: Mnogo je dobar ali blesav, šta ću kada ga svi volimo! :heart:

Evo sličica od danas i juče ;):D

Blesa moja! :heart:

Zna :D ali nije od onih koji hodaju uz nogu kada su slobodni ;) on skoro nikada nije vezan, samo kada prelazimo ulicu i kada hoću da ga slikam. Poslednjih nekoliko dana ga vezujem kada šetamo pored reke u delu gde ne postoji ograda jer iako je visoko on se istog trenutka strmoglavi dole i uvalja u vodu koja je plitka ali baš prljava, pa se nakon toga baš usmrdi i onda moram da ga ribam u više voda (pretpranje, pranje...) :roll:

eo i moje Male..:D
Kad je stvarno bila mala..:D
idxfo1.jpg

dodushe,i ova slike je malo starjia..ali,posluzhice..;D
s16mau.jpg

@pl@wooky djec@k - ne oseća se dlaka, ali mu se ponekad oseća iz usta kada puno dahće i kada je pre toga pio vodu iz reke, ili klopao neku hranu koja sama po sebi ima jak miris. ;)

@Mackic - Jooooooooj šta je loptica skupio Tedi!!! :D :lol: Mnogo je sladak!!! :heart::heart::heart:

@trick-trick - Baš je slatka bebica :D kako se zove??

Kakve komande, sinoc ga je udario auto pri oko 30km/h. Odbacio ga je u kanal pored puta. Istrcao iz dvorista za drugim psom. Ucio sam ga zadnja dva meseca da ne sme to da radi. Jednostavno sam nemocan. Nije povredjen, malo se otresao i nastavio za tim psom. Jugo je ostao bez pola branika. Zna da sedne, da dodje...i tako jos par nekih prostih naredbi, da ne kazem molbi. On je nekako jednostavno takav.

Danas su me startovali panduri i cimali sto bobiju nisam stavio korpu, ja sam im rekao da stvarno neznam o cemu oni to pricaju, i da nisam cuo za tako nesto i naravno da se zovem Dimitrije Pantic. :D Ne ukapiravsi nista pustili su me, uz opomenu. Treba li mi korpa za njega? Odnosno za ovu rasu?

Danas su me startovali panduri i cimali sto bobiju nisam stavio korpu, ja sam im rekao da stvarno neznam o cemu oni to pricaju, i da nisam cuo za tako nesto i naravno da se zovem Dimitrije Pantic. :D Ne ukapiravsi nista pustili su me, uz opomenu. Treba li mi korpa za njega? Odnosno za ovu rasu?

:rotf::super:
Ma to su uveli novi propis (nije zvanicno uveden zakon) po kojem svi psi koji nisu patuljasti i stenad do cetiri meseca moraju da nose korpu. Totalno debilno, nemoj uopste da se potresas ni da stavljas korpu Bobiju, panduri uglavnom krecu u naplacivanje kazni kada im ponestane para, a licno mislim da je zbog toga ovaj propis i izmisljen jer je apsolutno nelogican, nisu svi psi za korpe a psi nisu ni divlje zveri pa da moraju tako da se tretiraju.

Back