Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas u pet shopovima da kupis tablete protiv glista, jedna tableta ide na 10 kg, znaci ako ti pas ima 30kg kupis 3, ako ima 35 kupis 4... I obicno bi trebalo da se daju na prazan stomak. Otprilike na svaka cetiri meseca bi trebalo da se ciste od glista.
jao sta zeza taj sajt cek probacu preko nekog drugog.Meni nece da se otvori slika![]()
da, jeste...vidim lutka![]()
Ma nemam....
E to ti bas ne znam reci, na onoj drugoj slici mi se ucinio da je bas mlad, ali to je samo utisak...
a na koje se ime odaziva?
Mackic Tedi je STVARNO PRELEP!!!!Svaki put kada ga vidim shvatim koliko mi nedostaju njegove sličice...
Izgrli ga i izljubi PUUUNOOO u naše ime!!!
Mikicaa - kuca ti je mnogo slatkačuvaj je i brini se dobro o njoj!!! Mackic ti je objasnila sve oko tableta za čišćenje glista (hvala Mackic!
) probaj i verovatno će to pomoći
![]()
ni na jedno nece ni da dodje samo kad mu kazme dolazi ovamo odma dodje![]()
koji ludak
probaj da ga naviknes na neko ime, vjerovatnoc e biti tesko ali probaj.
super sto je dosao kod osobe koja cu pruziti mnogo ljubavi
gdje spava tvoj ludak, jel mu dopusteno da ulazi u kucu?
aha i kako te 3 tablete mu dam i psole bude sve ok?![]()
aha to bi i ja rekao kolko tvoj ima retriver?kako kada ponekad spava u supi tamomu je sve lepo namesteno a ponekada u kuci kako kadaa![]()
Moj ima cetiri godine. Oni znaju da se razvijaju cak do trece godine, to ces moci da primetis po ogrlicama koje ce mu postajati tesne kako vreme bude prolazilo.
Po slikama bih rekla da jeste skroz rasan.