alfa_golden
Početnik
- Poruka
- 6
Oni obicno vrse nuzdu posle jela... znaci lepo ga nahrani pa odma napolje,i setajte sve dok ne zavrsi to... I ja sam imala taj problem s mojom kucom. A kad jednom to uradi napolju, nagradi ga, a ako sledeci put opet izvrsi nuzdu unutra kazni ga necim(ne mislim da ga udaris, ali mu nekako pokazi da to nije dobro...). Neko ce ti verovatno dati jos neki savet, ali mozes da pokusas ovako, meni je uspelo.
Stavi mu povodac i pusti ga da sam krene, i pusti da se povodac vuce za njim... mozes da mu das i da onjusi i da se igra s povodcem... Kiki je odma prihvatila povodac i nisam imala tih problema...![]()
Hvala ti puno, puno, tako nesto i pokusavamo ovih par dana dok smo cekali vas odgovor. Uspeva mi za veliku nuzdu, jer kako si rekla, to vrsi odmah posle jela pa nam polazi za rukom, ali piskenje je malo problem. Kao da ceka da dođe kuci pa da piski, zezam se da mi posle setnje cupka u liftu da bi stigao da piski

U svakom slučaju, Artur je (kao verovatno i svi retriveri) zaista pametna mala kuca koja brzo uci, tako da se ne brinem ni za njega ni za sebe i u svakom slucaju, toliko mi radosti pruza da cak i kada bi zauvek piskio kuci, ne bi mi smetalo koliko je drag!
Prvom sledecom prilikom cu vam postaviti koju slicicu pa da se i sami uverite u to!
Hvala, Cujemo se.
I naravno, kuca ti je prelepa i tacno se vidi da ti je prava srecna, zadovoljna kuca!
Pozdrav i hvala jos jednom!!!!!!