Zlatni Retriver

kukate da vam psi ne jedu kad se pare a moja starija kerusa crna NO deli boks trenutno sa Megi zlatnim retr. i kad je Megi van boksa u kuci NO nece da pipne hranu. Dodje onjusi porciju okrene se i ode u najdalji cosak i tamo sedne i ne pomera se .Sad sam uhvatio foru pa stavim porciju od Megi ispred boksa i obe jedu u slast:idea:

Hvala!!!!Zver je porasla za medalju, malo je gadno sto sad ne rastu tako ocigledno, bar ne tebi koji ih gledas svaki dan pa ne primetis!!!1 I onda se zenes i uzmes metar u ruke i izmeris ga na vagi i dobijes srcku!!!!!Krme preraslo moje!!!!!

Nije se desilo nista ozbiljnije, nego se ona zenka u teranju sad vratila kod nas i po ko zna koji put nam upropastila setnju. Sve vreme se mota oko njega podmece mu dupe (da izvinete na izrazu) a onda kad on hoce da skoci na nju ona krene da cvili i izvlaci se. I tako celu setnju! Poludela sam na kraju, ne mogu da je oteram jer ne reaguje na ono klasicno "mars", a on sve vreme bali, cvili, vuce, i nikako da se smiri. Jos ce srcku da dobije. Kad sam ga konacno dovukla kuci popio je celu posudu vode i narednih pola sata disao kao da se otrovao. Naravno hranu opet nece da pipne, i sedeo je jos dva sata na terasi iscekujuci je, a ona se izgleda namestila ispred naseg ulaza tako da ce se isto to ponoviti kad budemo sledeci put izasli. Da ne spominjem da se dodatno uvaljala u neko go.vno pa smrdi uzasno.
Mislim da je sve to stvarno previse, a jos jedna komsijska zenka sad ulazi u teranje, i ja to vise ne mogu da podnesem. Ima pas da mi rikne od nejela i iscrpljenosti.

Nije se desilo nista ozbiljnije, nego se ona zenka u teranju sad vratila kod nas i po ko zna koji put nam upropastila setnju. Sve vreme se mota oko njega podmece mu dupe (da izvinete na izrazu) a onda kad on hoce da skoci na nju ona krene da cvili i izvlaci se. I tako celu setnju! Poludela sam na kraju, ne mogu da je oteram jer ne reaguje na ono klasicno "mars", a on sve vreme bali, cvili, vuce, i nikako da se smiri. Jos ce srcku da dobije. Kad sam ga konacno dovukla kuci popio je celu posudu vode i narednih pola sata disao kao da se otrovao. Naravno hranu opet nece da pipne, i sedeo je jos dva sata na terasi iscekujuci je, a ona se izgleda namestila ispred naseg ulaza tako da ce se isto to ponoviti kad budemo sledeci put izasli. Da ne spominjem da se dodatno uvaljala u neko go.vno pa smrdi uzasno.
Mislim da je sve to stvarno previse, a jos jedna komsijska zenka sad ulazi u teranje, i ja to vise ne mogu da podnesem. Ima pas da mi rikne od nejela i iscrpljenosti.

уф, мачкић у какве проблеме улазиш због тог терања.....
али добро је да се тедију ништа озбиљније није десило.......на сву срећу :)

Joj meni ga malo zao!!!! Ali se sa tobom saosecam i ne mogu da te ne podrzim, pogotovu sto zbog displazije i ne planiras da ga paris!!!!!!!!Kako god ti odlucis tako ce biti najbolje!!!!!

Pazi, ta cela prica je odlagana jedno pet puta do sada. Prvi put je pocela kad mu je otkrivena displazija, znaci sa njegovih 6 meseci, da bi se ponavljala na svakih 6 meseci (mozda i manje) kad bi se nasla neka nova zenka u teranju. Da ja njemu mogu da nadjem zenku retriverku bila bi druga prica, a ovako mi se cini da ga samo mrcvarim bezveze. Potomke ionako ne sme da ostavlja.

Pa znas sta, ako je situacija takva onda lepo na sterilizaciju i da ste mirni oboje!!!!! Kome trebaju nervni napadi svaki dan po 4 puta!!!!!!!!Bez zezanja, ja se isto plasimakako cu kad Don dodje u taj period, a samo sto nije!!!!!!! e da gde si ti radila te snimke za displaziju???????

Snimke nam je uradio vet kod koga smo isli so skora, on ima privatnu ordinaciju koja se zove vet gate. Medjutim promenili smo ga pre par meseci jer se nije bas potrudio da utvrdi zbog cega se Tedi stalno cese. On nam je rekao da je displazija 4. stepena, posle sam nesto razmisljala da mozda nije bas tako loseg stepena ali tesko je moguce da ima manji stepen od 3. jer svi psi kojima se u mladim danima otkrije displazija definitivno ne treba da imaju potomstvo.

Back