ria&tuborg
Aktivan član
- Poruka
- 1.566
Hehe Mackic tedo da dodam nesto u mom stilu na ovo tvoje o cednim zenama al necu............. U svakom slucaju se slazem sa tobom!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Megi ima tek 5 meseci i 10 dana a raste ko da je polivam sto rece DOOG. Malopre sam je cetkao i jedva sam je digao na sto, tesko ko tuc
Nije se desilo nista ozbiljnije, nego se ona zenka u teranju sad vratila kod nas i po ko zna koji put nam upropastila setnju. Sve vreme se mota oko njega podmece mu dupe (da izvinete na izrazu) a onda kad on hoce da skoci na nju ona krene da cvili i izvlaci se. I tako celu setnju! Poludela sam na kraju, ne mogu da je oteram jer ne reaguje na ono klasicno "mars", a on sve vreme bali, cvili, vuce, i nikako da se smiri. Jos ce srcku da dobije. Kad sam ga konacno dovukla kuci popio je celu posudu vode i narednih pola sata disao kao da se otrovao. Naravno hranu opet nece da pipne, i sedeo je jos dva sata na terasi iscekujuci je, a ona se izgleda namestila ispred naseg ulaza tako da ce se isto to ponoviti kad budemo sledeci put izasli. Da ne spominjem da se dodatno uvaljala u neko go.vno pa smrdi uzasno.
Mislim da je sve to stvarno previse, a jos jedna komsijska zenka sad ulazi u teranje, i ja to vise ne mogu da podnesem. Ima pas da mi rikne od nejela i iscrpljenosti.
ajde de pusti coveka da zivi svoj zivot, zamisli njega da se mesa u tvoj zivot:wink:
Joj meni ga malo zao!!!! Ali se sa tobom saosecam i ne mogu da te ne podrzim, pogotovu sto zbog displazije i ne planiras da ga paris!!!!!!!!Kako god ti odlucis tako ce biti najbolje!!!!!