Zlatni Retriver

Ovde Badica takodje ima 5 mjeseci.

Prilozi

• DSC00636.jpg
    DSC00636.jpg
    68,7 KB · Pregleda: 39
  • DSC00595.jpg
    DSC00595.jpg
    31,9 KB · Pregleda: 32
Hvala vam svima. :)
Danas je dosta bolja situacija...Povracao je samo 1 sinoc, i to mislim zbog toga sto je jeo stiropor...
A danas je bio kod vet i 3 puta su ga bockali-1 protiv besnila, 1 ugradjen cip, a 1 revakcina (valjda)... :)
Dobio je i ime-Roni :)

Sta ima novo kod vas? :lol:

E, opet povracao juce, ali to je bilo zato sto je jeo bananu :) Ma, ja uzela da jedem i on doso do mene i ja mu dala i on posle 5 min ispovracao :)
Kako bi bilo da stenetu dajes samo hranu za stenad. Da ne dajes mozda eukanubine granule za stence pitam zato sto je moja megi povracala i imala retku stolicu i kad sam joj zamenio granule sve je prestalo. DA KUCNEM U DRVO DA SE NE PONOVI

Slike su od malog paka sa dva ipo meseca, cini mi se da ima malo duzu dlaku nego ostali retriveri barem od ovih sa vasih slika, kada se izvali podseca me na malu pametnu ovcu.

Prilozi

• 26-03 b.jpg
    26-03 b.jpg
    51,5 KB · Pregleda: 23
  • 26-03 e.jpg
    26-03 e.jpg
    41,9 KB · Pregleda: 18
  • 26-03 d.jpg
    26-03 d.jpg
    47,5 KB · Pregleda: 16
  • 20-03.jpg
    20-03.jpg
    41,6 KB · Pregleda: 21
Ova prva dva sa slika su tipicni americki primeri retrivera - izuzetno ravna dlaka. U principu ne bi trebali da budu takvi (barem po engleskom standardu i tipu), ali oni (amerikanci) uvek moraju da izmisle nesto.

Nasla sam ovu sliku...meni je prelep..

da mackic................bash se americki tip goldena razlikuje od ovog (naseg)

Ova prva dva sa slika su tipicni americki primeri retrivera - izuzetno ravna dlaka. U principu ne bi trebali da budu takvi (barem po engleskom standardu i tipu), ali oni (amerikanci) uvek moraju da izmisle nesto.

mackic..................mozda grijesim (ako grijesim ispravi me)........... meni se cini da heovaj americki tip retrvera je
tamniji od "naseg"

Da, u pravu si, njihovi retriveri su po pravilu svi uglavnom ridji, evo ovaj na slici je najsvetliji koji bi mogao da se nadje. Gledala sam nesto po raznim sajtovima, i ljudi tamo uvoze retrivere engleskog tipa a onda ih prodaju pod nazivom "engleski beli retriver" i to za duplo vece pare od retrivera americkog tipa. I naravno zaradjuju na ljudskom neznanju. Tako da na kraju ispade da postoje dve rase zlatnih retrivera. :roll:

Ma, ne brinite-bio je kod vet i sve je u redu :)
Nego, da vas pitam-
znam da psi treba da se setaju 2x na dan, ali da li se to odnosi samo na pse koje zive u stanu, pa nemaju aktivnosti preko dana ili i na one koji zive u velikom dvoristu? :)

Back