Jeste usisivač sa vodenim filterom zakon. Imam ga oko 3 godine, pre njega je bila katastrofa - starom sam morala 3-4x da čistim filter dok usisam stan od 40 kvadrata! Jedino što već i on polako posustaje, trebalo bi ili da se čisti nešto ili da se kupi novi... počeo je slabije da vuče, a ne vidim da su cevi igde zapušenje.
Ne snalazim se u pretragama ovde na forumu - za rezultat pretrage mi daje celu temu, ne poruku u kojoj se pisalo o tome šta tražim, pa bih pitala ovde.
U neko doba su se svi štenci perutali, ali je to prošlo čim sam povećala dozu ribljeg ulja. Jedino je Buda nastavio da se peruta i to baš jako

Novi vlasnici nemaju previše iskustva sa psima, nemaju oni pojma šta da se radi po tom pitanju, a nemam ni ja. Zna li neko iz iskustva šta pomaže u tom slučaju? Na netu sam čitala da se perutaju zato što im je koža suva, zato što im nedostaju "neki" vitamini... i razne savete koji se kose jedni s drugim. On još uvek nije kupan, dakle to nema veze sa kupanjem, niti sa šamponom. Svo vreme je, naravno, jeo što i svi ostali štenci, ali je opet sasvim drugačiji od svih ostalih - jedini je beo, građen je drugačije - kao lane je

drugačije čak i trči i skače

i jedino se on peruta. A količina peruti je takva da si sav u tim "pahuljama", ako ga držiš i kratko vreme - baš su krupne pločice, izgleda siroče kao da se ljušti.