tacaw
Zainteresovan član
- Poruka
- 238
hehehe....paa ja mislim da je to veoma zanimljiv slucaj...mada ne vidim zasto to ne bi bilo u redu ako njemu tako odgovara..
...moj Badi je opet skrozzzz drugaciji tip.....ja mu npr. zimi ubacim u kucicu neke stare pokrivace i cebad ali on to ne podnosi - odma sve izbaci i izgrize kao da mu je vec dovoljno toplo( mozda i jeste jer mu se ispod povrsinskog sloja na kome spava nalasi stiropor pa jos jedan sloj) ali ipak mi je to nekako cudno.....sta da mu radim-kad nece-nece !
odo ja ......zzzzzzzzzuuuuuuppppppp........![]()
hehehe, nece ni ovaj moj kada mu stavis cebad i pokrivace, takodje odmah rasturi, igra se sa tim, izgrize i gurne od sebe, od kada je bio stene pa do dan danas se tako ponasa, ali za radijatore i kvarcne, to je jako cudno, obozava prosto da se skupca sto je blize moguce.... Rekoh ja, ludak....

Plasim se izgorece tako jednom jer bude nenormalno topao.... Ne razumem kako mu nije vruce. Stvarno je lud, pa rekoh da vidim ima li jos koji takav slucaj? A opet, sneg obozava i moze po ceo dan tada da bude napolju .... Iz krajnosti u krajnost ide....
Hvala na odgovorima....