LidijaM
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Lepo je što oni hoće da je zovu Azra, ali leglo je na slovo B
A osim toga, mogu da dođu da je vide, a preuzimanje tek 5-7 dana posle vakcinacije - kada se imunitet vrati u normalu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo je što oni hoće da je zovu Azra, ali leglo je na slovo BA osim toga, mogu da dođu da je vide, a preuzimanje tek 5-7 dana posle vakcinacije - kada se imunitet vrati u normalu
![]()
Nova vlasnica se javila. kaže da mali ni nakon toliko vremena na putu (išli su vlakom od nekih 7 ujutro iz Zg do pola noći su putovali) nije bio ništa umoran ni strašljiv, odmah se skompao sa goldenima a malo mu je bila čudna crna afganica![]()
No skompao se s njom pa ju grize za dlaku
Lijepo tatino, ima istu blesavu narav- ničeg se ne boji i nikad nije umoran.
Lidija....i ja sam pregledala sve slike....prelepi su ....![]()
Ne brini, LidijaM, potpuno razumem sve tvoje razloge. Ujedno najiskrenije čestitam za prodaje, vidiš kako se lepo reši na kraju, a toliko si brinula
Nadam se da će kuce dobiti dobre vlasnike, da će se lepo uklopiti i da će (vlasnici) uskoro biti dobro dresirani
Ima li na netu taj članak iz Ilustrovane?
I takoOstadosmo Belfi, ja, Bistra i Buda
Tako mu je, nesrećniku, Ivan dao ime
![]()
Buda je najmirniji ritriver na svetuSamo se krpi uz nekoga i trepće okicama
Igra se on s Bistrom, ali inače deluje zamišljeno i da nema tako tupavu facu, delovao bi i mudro
A ona je prava amazonka - zaleće se sa kreveta i skače na sto... napada cipele kada joj otimamo hranu, jurca okolo kao vetar!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oduševljava me što ima već valjda nedelju dana kako su naučili da vrše nuždu na 2 mesta na koja sam stavila papir.Prosto neverovatno, nemaju još ni 2 meseca!
Pogledajte prilog 162253
Ovde smo malo uplaseni od grmljavine, uletela u hodnik spolja jos se nije ni culo da grmi. Obratite paznju na rep, taman iz avanture skakutanja po bari i blatu.![]()