magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
[QUOTE=bencicak;12773502
Slike smanji na 640x480
Slike smanji na 640x480

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Retriveri su skloni jednoj bolesti koja se zove progresivna retinalna atrofija, tj. propadanje mrežnice oka, rezultat je smanjena vidljivost ili sljepoća. Bolest je nasljedna, vani se svi psi testiraju na tu bolest i psi koji ju imaju ne ulaze dalje u uzgoj. U Srbiji svi psi ulaze u uzgoj, testiranja nisu obavezna. Nažalost to je danak koji ljudi i psi plaćaju zahvaljujući nesavjesnim uzgajivačima.
Ja se stvarno nadam da to nije kod tebe slučaj. Držimo fige Benu! !
Javi kako je...
magdalena, tako mi je drago da je Frensis bolje!![]()
![]()
Na zalost veceras su nam saopstili da je u pitanju katarakta. Informaciju koju sam dobila je da se u Srbiji te operacije ne vrse. Prosto nemogu da poverujem. On ima samo 18 meseci Ako neko nesto zna ili ima bilo kakvu informaciju,molim ga da je podeli samnom i sa nama. U svakom slucaju hvala vam na zeljama.
ne mogu opisati koliko mi je žao.....pa on je mlad pas i kakve su mu sad šanse da živi kvalitetan život....šta je vet rekao, da li može da se to uspori, da li su oba oka u pitanju...Pomazi ga za mene...dragi lepi pas.....mnogo mi ga je žao... 

. a kako se pas razboli od katarakte u opste???stvarno steta, bas je mlad pas. a kako se pas razboli od katarakte u opste???

Strašno je pogotovo jer je tako mlad.... I moj najmlađi je sad 18 mj...Ben strašno mi je žaoStrašno je pogotovo jer je tako mlad.... I moj najmlađi je sad 18 mj...
Magdalena je li Fransis ona stara? Može li normalno hodati?
Meni se Pavek konačno udebljao malo, dobio je 4 kg! Polako idemo na staro!
Nemam reci stvarno! 
Na zalost veceras su nam saopstili da je u pitanju katarakta. Informaciju koju sam dobila je da se u Srbiji te operacije ne vrse. Prosto nemogu da poverujem. On ima samo 18 meseci Ako neko nesto zna ili ima bilo kakvu informaciju,molim ga da je podeli samnom i sa nama. U svakom slucaju hvala vam na zeljama.
Ajoooj, kakve su mu sanse? 

opet je veliki format![]()

Možeš obrisati ovu poruku, pa ponovo ispočetka postaviti smanjenu sliku... ili napravi izmenu...
Mnooogo je sladak... Dobro je da konsultujete još nekog stručnjaka... nadajmo se najboljem...!

Evo slike bencicka u normalnoj rezoluciji
Bencicak kad udjes na www.tinypic.com vidjeces pise "rezise" i tu odaberes 640x480
![]()