Golden Leo, Leks mi je napunio pre 3 dana 5 meseci.

Stavicu nove slicice jos za koji dan. Porastao je bas, mislim da lepo napreduje, sto ce te moci I vi sami da vidite I prokomentarisete

Jedino sto me muci je to sto nece bas granule da mi jede, jeo prvo neke za stence bez problema, pa onda pedigree, i zaista je jeo sve sto mu se da. I kada sam resila da predjem na bolju hranu sada kada je mali zbog pravilnog razvoja, posle pedigreea nece ni da okusi ni pro plan, ni hills, ni brit care, kupim rojal, samo brlja, a pojde sve samo kada mu se prelije sa necim I kada je gladan, ali opet je to mnogo manje od kolicine koju bi trebao dnevno da pojde. Veterinarka rece da je to verovatno jer kucici uglavnom jedu pedigree zbog boja, arome jace, I da je vrlo moguce da zbog toga nece ove kvalitetnije da jede jer one nemaju toliko konzervansa I tih boja…. Jedno vreme je bas bio smrsao jer nije hteo da ih jede, dok mu se ne da kuvano. Jedino rojal nesto malo, kolko toliko brlja. A da mu predjem iskljucivo na kuvanu hranu, mislim da nije pametno, s tim da je mali, I da opet u tim granulama ima sve sto mu je potrebno. I plus naravno u kombinaciji kuvana hrana i vitamini. Tako sam ja mislila, I tako je I jeo do skoro, a sad nece. Pa me interesuje da li ste vi imali slicnih iskustava