Zlatni Retriver

Ja sam nova ovde :)
Ova tema mi se bas svidja..:)
Kuca Bole je bs sladak :heart:
I pohvale za dlaku :)
Ja nemam na zalost kucu :(
A jakoo bih volela da imam jednog kucu :)
Ali zivim u stanu a po meni kuca ne moze u stan (ti malo veci) posto ja ne volim male kuce :)
Tako da ne mogu da imam kucu :(
Jos jednom pohvale za kucu Boleta :heart:

Imam prelepe Zlatne Retrivere...Od kojih su 9 štenci a 2 odrasle kuje...Evo nekih slika...
dscn2375.jpg
...Pooz svima...

Bas je lepa Frensis :heart:
cini mi se da je ona stariji zlatni retriver.. :think:
Prava je dama :heart:
Izmazi svoju kucu u moje ime :)

Hvala... Jeste ona je stara ima 13,5 godina.

Poslao bi jos slika ali nesto na ovom forumu ne finkcionise...........slanje nikako da uspe,uvek me odbiju na pola.Sve kuce su jako lepe,ovaj mali sto spava pored stolice ja presladak!!!

Probaj preko www.imageshack.us da smanjiš sliku i copi-paste

Pogledajte prilog 65897
evo jos jedna slika boleta kako se smeje.....Sta kazete,ovo se retko vidja.....[/QUOT

Mnogo je sladak, stvarno se smeje!:super:

meni uopste nije jasno zasto je moja Donna jutros zavija kao "vuk"??? jedno , da ne preteram , oko 155 minuta bez prestanka??
zna li neko?

PS kuce su vam preslatke...

Vidi.... moja starija kuca, koja je letos uginula sa 15,5 godina , je to znala da radi.... ali ipak ne mnogo, svega nekoliko puta. Nikad nije bio neki poseban razlog...nekad sam čula da i neki komšijski pas zavija pa su valjda komunicirale, a nekoliko puta , onako, čisto iz dosade. Valjda se u njima probudi neki gen od vuka ! Ja sam je obično onda opomenula, da ćuti, i poslušala bi me . Inače moje nisu ni jako lajave, jer kad zalaju ja proverim zašto to rade i ako nemaju jak razlog onda im naredim - tišina i ućute. Desi se da u okolini laje po desetak pasa a moje se ne uključuju!

Pomazi Donnu !!

Back