magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Danas nam je divan dan!!!!![]()
Šta se slavilo ? U svakom slučaju- čestitam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas nam je divan dan!!!!![]()
Šta se slavilo ? U svakom slučaju- čestitam...![]()
![]()
mnogi me smatraju ludom, ali ja mom kucetu slavim prvi rodjendan! I jako sam srecna zbog toga!!!
mnogi me smatraju ludom, ali ja mom kucetu slavim prvi rodjendan! I jako sam srecna zbog toga!!!
Ko te zbog toga smatra ludom nije normalan![]()
Pozdrav ljudi da se javim, uspela sam kuče da sačuvam ne deset nego dvadeset dana i juče je otišao pravom vlasniku, neće verovati svi smo plakaliNa prednjem sedištu automobila je sedeo miran puna tri sata... sad mi žao što je bio na čuvanju a nije bio moj...sve smo ga naučili kao mator
![]()
Pozdrav ljudi da se javim, uspela sam kuče da sačuvam ne deset nego dvadeset dana i juče je otišao pravom vlasniku, neće verovati svi smo plakaliNa prednjem sedištu automobila je sedeo miran puna tri sata... sad mi žao što je bio na čuvanju a nije bio moj...sve smo ga naučili kao mator
![]()
![]()
Hvala svima!
Magdalena, Frensisbi se dobro uklopila kod nas, odmah bi podjetinila
šaljemo joj jednu veliku retriverskuu tu predivnu glavicu
Evo i nas posle duzeg vremena!! Dora pozira za sve pare!!
![]()
Evo i nas posle duzeg vremena!! Dora pozira za sve pare!!
pozdrav narode...
da javim kuca je sad ok... i više nego dobro, ušli smo malo u štos kako to sve funkiconiše ali u svakom slučaju hvla na savetima... podrav i evo da ga vidite
Pogledajte prilog 66255
Pogledajte prilog 66256