magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Ostala jos jedna zuto-zlatna zenkica pa evo prilike da veoma povljno dobijete prelepog psa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostala jos jedna zuto-zlatna zenkica pa evo prilike da veoma povljno dobijete prelepog psa...
Moram priznati da nisam čula za te pse po njezinoj liniji.Ali zato znam joj parnjaka. Stvarno krasan pas. On je mom starijem psu pradjed po majčinoj strani, po Galans Vagabundu.
Kako to da nisi nastavila s uzgojem?
jeste javio se neko i kupio je...tako da od danas svi stenci imaju nove vlasnike i nek su im zivi i zdravi mnogo,mnogooo godina!!!Recite mi kad mogu da ocekujem da moja zenka ponovo bude u teranju...nisam cesto kod nje zbog posla,tako da bih voleo da znam da kazem mojima...Pozdrav svima!!!![]()
jeste javio se neko i kupio je...tako da od danas svi stenci imaju nove vlasnike i nek su im zivi i zdravi mnogo,mnogooo godina!!!Recite mi kad mogu da ocekujem da moja zenka ponovo bude u teranju...nisam cesto kod nje zbog posla,tako da bih voleo da znam da kazem mojima...Pozdrav svima!!!![]()
Cao svima! Odavno ja i Badi nismo bili ovde ali evo nas opet!
Badi sada ima 2 godine(napunio je u oktobru) . Nemam novijih slika ali cim se budemo slikali objavicu ih,tako da jedino sto mogu da vam kazem je da je mnogo sladak.Sada trenutno nisam kod kuce pa sam ga ostavila na selu.Tamo mu sigurno nije dosadno jer na selu ima dosta pasa.Takodje,ima prostrane livade za igru i stalno nekog od djece da se igra s njim.Cim budemo kod kuce objavicu neke slicice da vidite kako je porastao.HA HA HA ! Pozdrav za sve! I usput:Miki je mnogo sladak!!!! Pozzz...!!!
Jedva cekam slikice tvog kuce
Zahvaljuje se Miki(pristojan momak)
![]()
Uskoro cu da okacim puno slika i video zapisa sa mojom kujom Azrom i dva steneta koja su poslednja otisla...
He he he! Mali slatkis!![]()
![]()
![]()
xaxa...mali slatkis....Vjerujem da je nemoguce probuditi ga kad tako slatko spava!Moj Badi kad je bio mali samo bi nekad uzeo malo da se igra samnom a onda bi nastavljao da spava...hihihihi...
![]()
![]()
![]()
Hvala svima na komplimentima...hvala bogu da postoji ovako mesto gde mozemo da kazemo nesto o svojim ljubimcima...bilo bi dobro da i ostali ovako nesto urade,tj. da okace malo koju sliku ili video pa da zajedno uzivamo...pozdrav svima!!!