Zlatni Retriver

Danas am dobio informaciju da je jedno stene koje sam prodao u Rumu uginulo...ne mogu vam opisati koliko mi je zao.To je ovo stene sa klipova koje sam prikazao...znaci ovo zuce stene...kod novog vlasnika je bilo 3 nedelje i naprosto je uginulo...:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Danas am dobio informaciju da je jedno stene koje sam prodao u Rumu uginulo...ne mogu vam opisati koliko mi je zao.To je ovo stene sa klipova koje sam prikazao...znaci ovo zuce stene...kod novog vlasnika je bilo 3 nedelje i naprosto je uginulo...:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:eek::eek: :sad2::sad2: Jao.... jako mi je žao... Šta je moglo da mu bude , da li se zna ? Slatkiš mali .... nema reči.... suze mi pošle....kako je sladak... bio... saosećam sa tobom.:(:(

Biramo najlepšu fotografiju

Pošaljite nam fotke Vašeg kućnog ljubimca u njihovom “elementu”. Tražimo emotivne okice koje su lepe, smešne, tople, šarmatne, tužne, nestašne, koje izražavaju sve njihove emocije, raspoloženje i ličnost.

Fotografije primamo do 25, decembra 2009. Ne propustite priliku da se ovim putem pohvalite svojim kućnim ljubimcem a u isto vreme učestvujete u mogućnosti osvajanja jedne od nagrada

www.labrador.rs

02122009(001).jpg

02122009(004).jpg

02122009(005).jpg

02122009(009).jpg

02122009(010).jpg

moj ludi pas koji ce sve da uradi samo da dobije hranu...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:) Jako je slatka... a čini mi se da u šerpici ima svoje hrane.... ali sa stola je uvek sladje!
Da li je sada Rea dobro ?:zag:

upravo tako, serpica puna vec danima, a ona samo se gura kod stola kako ko sedne, ja ne dam da joj se tako daje, ali tati zanimljivo, a njemu ne mogu da kazem ne posto su njih dvoje po ceo dan zajedno, tako da joj sad svi dajemo... A ne bi trebalo... Rea je sad ok, ona je uvek zanosila zadnjim delom, sada je to malo primetnije al ide, nekako ide, samo sto je sad ogromna, ne dajemo joj tako mnogo da jede bas zbog nogu ali ona uvek nadje nacin kako da se docepa hrane, sad cemo na vakcinaciju protiv besnila pa cu da je izmerim, a i da vidimo sta vet kaze... mene najvise plasin to samo da se ne pari, jer ne znam kako bi podnela trudnocu, a iskreno 6 hiljada za sterilizaciju ja kao student ne mogu da priustim... A valjda ce sve biti ok...

upravo tako, serpica puna vec danima, a ona samo se gura kod stola kako ko sedne, ja ne dam da joj se tako daje, ali tati zanimljivo, a njemu ne mogu da kazem ne posto su njih dvoje po ceo dan zajedno, tako da joj sad svi dajemo... A ne bi trebalo... Rea je sad ok, ona je uvek zanosila zadnjim delom, sada je to malo primetnije al ide, nekako ide, samo sto je sad ogromna, ne dajemo joj tako mnogo da jede bas zbog nogu ali ona uvek nadje nacin kako da se docepa hrane, sad cemo na vakcinaciju protiv besnila pa cu da je izmerim, a i da vidimo sta vet kaze... mene najvise plasin to samo da se ne pari, jer ne znam kako bi podnela trudnocu, a iskreno 6 hiljada za sterilizaciju ja kao student ne mogu da priustim... A valjda ce sve biti ok...

Meni se čini da je ona negde izmedju 25 i 30 kg... mislim da ne bi smela jako da se ugoji, baš zbog problema koji ima sa kukovima. Sterilizacija je stvarno skupa....znači preostaje samo oprez i sačuvati je. :)

Vidi.... moja starija kuca, koja je letos uginula sa 15,5 godina , je to znala da radi.... ali ipak ne mnogo, svega nekoliko puta. Nikad nije bio neki poseban razlog...nekad sam čula da i neki komšijski pas zavija pa su valjda komunicirale, a nekoliko puta , onako, čisto iz dosade. Valjda se u njima probudi neki gen od vuka ! Ja sam je obično onda opomenula, da ćuti, i poslušala bi me . Inače moje nisu ni jako lajave, jer kad zalaju ja proverim zašto to rade i ako nemaju jak razlog onda im naredim - tišina i ućute. Desi se da u okolini laje po desetak pasa a moje se ne uključuju!

Pomazi Donnu !!

pa posle sam je izmazio sve... inace to je bilo oko 6 sati ujutro.....ali moja donna laje po ceo dan!!!
i to non stop laje po vrati puta dnevno po 2-3 sata laje i koa sto sam rekao bez PRESTANKA.....

pa posle sam je izmazio sve... inace to je bilo oko 6 sati ujutro.....ali moja donna laje po ceo dan!!!
i to non stop laje po vrati puta dnevno po 2-3 sata laje i koa sto sam rekao bez PRESTANKA.....

Mislim da je to loša navika, da joj je dosadno i treba je odvići od toga...verovatno da nervira i komšije .... Pokušala bih sa savijenom novinom da zapretim, uz to bih strogo naredila - tišina ili ćuti, već koju komandu ti odlučiš. Sigurno da bi trebalo to više puta ponoviti, možda nekad i šljapiti po guzi sa novinom ... ali da se to naučiti. Kada tako neprestano laje, možeš je uhvatiti i za kožu na vratu, malo protresti i uz reč - fuj da je pritisneš dole, kao što keruša radi sa štencima... da se zna ko je vodja čopora i koga treba slušati.Treba biti uporan , ali pošto su pametni - naučiće!

da ali ja joj kazem i prestane na 10-ak minuta i opet jovo nanovo.... ali ne smata komsijama jer ima puno, puno lutalica koji laju.... tako da su se komsije navikle..... jedino zasmeta nocu kad oko 4 sata ujutro krenee da laje.... ali i na to smo se navikli.... pokusacu sa novinom.....

HVALA....,

Back