Zlatni Retriver

dscn0103f.jpg
[/URL]

da vidite jos i ovu sliku Frensis

Laki je jako lep, svidja mi se sto ima bogatu dlaku, i veseo pogled! Slatkis! Pomazi ga za mene!:D:mazipsa::mazipsa:

Hvala :hvala:
Ja cem ga izmazim nista ne brini :mrgreen:
Ide svaki dan po tura pa jos i ovo sto si mu ti pozelela ma bice :mazipsa: ceo dan :lol: :lol:
I imas jedan veliki podrav od mene Lakija i Mikija koji ce naravno isto morati da dobije vecu turu mazenja zato sto i Laki ima vecu turu mazenja pa mora i on :mrgreen: Evo jedne njegove slikice :zper:

Hvala :hvala:
Ja cem ga izmazim nista ne brini :mrgreen:
Ide svaki dan po tura pa jos i ovo sto si mu ti pozelela ma bice :mazipsa: ceo dan :lol: :lol:
I imas jedan veliki podrav od mene Lakija i Mikija koji ce naravno isto morati da dobije vecu turu mazenja zato sto i Laki ima vecu turu mazenja pa mora i on :mrgreen: Evo jedne njegove slikice :zper:

Bas je sladak malisan.I za njega ekstra mazenje, molim fino!!!!:)

Ne znam sta se desilo sa mojim slikama, nestale su.Objasnjeno mi je da kad napravim copy-paste onda u prozorcicu u forumu ispred linka ubacim

:zaljubljena: :zaljubljena:
Ja nikad to nisam stavljala pa su mi slike super tako da ti to nije potrebno :)))
Frensis je divna kao i uvek :heart: :heart:
'ne znam zato ovako malo ljudi posecuje ovu divnu temu :(
Pre nas je bilo mnogo vise a sad nikog zivog :(

Evo , vidis ova mi je uspela, bez onog IMG. Vec me je strah kad stavljam sliku- sta ce ispasti, ne mogu da verujem da sam takav antitalenat.

Ovo bi i mene jako zanimalo- gde su ostali, zasto se ne posecuje ova tema.Ima puno zlatnih retrivera nije mi jasno gde su njihovi vlasnici .Stvarno pre je bilo mnogo vise forumasa, a sad ostadosmo ti i ja i jos poneko se javi kratko i to je sve.

RETRIVERASI -gde ste ?????!!:dontunderstand:

Ja imam jedno pitanje u vezi zlatnog retrivera, imam zenku staru 4 meseca, medjutim vec neko vreme ima ispod oba oko crvenilo koje je izrazeno i bas u tom delu je dlaka vrlo retka-skoro da je nema. Pitala sam veterinara, kaze da nije nista, medjutim meni se cini da se siri. Zna li neko nesto o tome? Hvala.

Ja imam jedno pitanje u vezi zlatnog retrivera, imam zenku staru 4 meseca, medjutim vec neko vreme ima ispod oba oko crvenilo koje je izrazeno i bas u tom delu je dlaka vrlo retka-skoro da je nema. Pitala sam veterinara, kaze da nije nista, medjutim meni se cini da se siri. Zna li neko nesto o tome? Hvala.

:)Kao prvo, takav problem nisam imala sa mojim psima.....znaci nemam iskustvo s tim , ali.....Ti vidis svog psa svaki dan i ako ti se cini da se to siri ....pa ja bih otisla i konsultovala i drugog veterinara. Jos ako vidis da se tamo dlaka proredjuje, a pre je bila u redu, ne bi trebalo da se zadovoljis sa odgovorom da to nije nista.

:)Kao prvo, takav problem nisam imala sa mojim psima.....znaci nemam iskustvo s tim , ali.....Ti vidis svog psa svaki dan i ako ti se cini da se to siri ....pa ja bih otisla i konsultovala i drugog veterinara. Jos ako vidis da se tamo dlaka proredjuje, a pre je bila u redu, ne bi trebalo da se zadovoljis sa odgovorom da to nije nista.

U potpunosti se slazem sa magdalenom :)

Potrazi misljenje nekog drugog veterinara ili se obrati u neku odgajivacnicu oni imaju sigurno vise iskustva sa tim...prvi put cujem za tako nesto...danas su tri moja malisana otisla kod novih vlasnika...jedno je jos rezervisano ostala cetiri steneta na raspolaganju...Pozdrav svima!!!

Nas dve se dugo nismo javljale, promenilo se par stvari u našim životima, al' važno da smo obe žive i zdrave i da smo zajedno :klap:

Belfi bi sledećeg meseca trebalo da uđe u teranje i mislila sam da se pari ovog puta, s obzirom da je 7.7. napunila 3 godine. Imamo mali problem - svi mužjaci koji su bili potencijali partneri - su joj u rodu :neutral: Sansue Baron Simons je umešao svoje prste (i još ponešto :per: ) kod valjda više od pola zlatnih ritrivera u Beogradu...

Tako da tražimo zgodnog dasu (koji joj nije u rodu) sa dvorištem, jer sam ja podstanar sa skučenim prostorom... A valjda ću bivšeg muža nekako nagovoriti da nas odveze kod momka tom prigodom.

Back