Zlatni Retriver

I ja bih ali majka pravi problem(ne voli je bas mnogo :( ),stavicu joj slamu unutra,vec ima 2cebeta a i ovih dana treba da joj stavimo staklenu vunu..Valjda ce to da bude OK..:confused:
Sad mi je zao...

@magdalena48
Staklena vuna je bolji izolator od stiropora...:D
I naravno da nece da ima nikakav dodir za vunom.. :)
Kucica je inace od drveta(daske) preko vune ce ici ili lamperija ili laminat..:D

Uh onda je dobro! znam da je staklena vuna odlican izolator, meni su cevi za centralno grejanje sa tim izolovane, ali kako si gore napisao, da treba da joj stavite staklenu vunu, i to odmah posle dva cebeta ja sam se zabrinula gde ce te to staviti. Kao izolacija - to je u redu.Izvini nisam te dobro razumela. Tako kako si sada pojasnio je sasvim u redu. :)

Ovako ja radim - www. imageshack.us- otvoriš, klik na Browse, izabereš sliku, odrediš veličinu (640 x 480) klik nastart upload, sačekati da učita onda selektovati ceo link koji izadje u okviru pored "Hotlink for forums" 1 i copy - paste u prozor gde pišeš odgovor.

Ostale načine možeš pročitati na početku foruma Krstarice : Teme na forumu- Svet životinja- i druga stavka -Objašnjenje kako da postavite sliku i klip.

Uh onda je dobro! znam da je staklena vuna odlican izolator, meni su cevi za centralno grejanje sa tim izolovane, ali kako si gore napisao, da treba da joj stavite staklenu vunu, i to odmah posle dva cebeta ja sam se zabrinula gde ce te to staviti. Kao izolacija - to je u redu.Izvini nisam te dobro razumela. Tako kako si sada pojasnio je sasvim u redu. :)

Bitno je da smo se razumeli...

Nego ponovo sam se razocarao jutros.Sinoc se jedna komsinica zalila kako je Honey ugrizla to je apsolutno nemoguce kao sto svi i sami znate...Medjutim jutros sam je pustio sa da se seta i vidim da joj je zadnja desna noga povredjena sto znaci da je komsinica nagazila...:(:(:(:(:(:(:(

A vec 2dana ''stuca''-nadima se...Dao sam joj lek za ciscenje od parazita(Dehinel Plus) pre nekih 3dana pa se nadam da je zbog toga. :confused: :confused: :confused:

Bitno je da smo se razumeli...

Nego ponovo sam se razocarao jutros.Sinoc se jedna komsinica zalila kako je Honey ugrizla to je apsolutno nemoguce kao sto svi i sami znate...Medjutim jutros sam je pustio sa da se seta i vidim da joj je zadnja desna noga povredjena sto znaci da je komsinica nagazila...:(:(:(:(:(:(:(

A vec 2dana ''stuca''-nadima se...Dao sam joj lek za ciscenje od parazita(Dehinel Plus) pre nekih 3dana pa se nadam da je zbog toga. :confused: :confused: :confused:

To je neverovatno kakvih sve ljudi ima. Ako nekoga ugrize zlatni retriver, onda je taj nešto grdno uradio-la.Mogu se zakleti da je Honey htela da se mazi a ova ju je terala i nagazila ili šutnula.....Nadam se da nije ozbiljno povredjena .

Ovo za nadimanje i štucanje ne znam šta bi moglo biti, ako ne prestane, ja bih konsultovala veterinara.Nikad se ne zna! :):mazipsa:

Bas tako ona skoci nekome na grudi cim udje neko u dvoriste i ona je nagazila...:(:(
Sutra ce veterinar da dodje..
Oslanja se na nju gotovo neprimetno jedino zasto sam primetio da je boli zato sto nije vesela i ne trcka bas sigurno...Mislim da nije strasno..Ostavicu je da miruje koji dan da ne opterecuje nogicu..:(

Bas tako ona skoci nekome na grudi cim udje neko u dvoriste i ona je nagazila...:(:(
Sutra ce veterinar da dodje..
Oslanja se na nju gotovo neprimetno jedino zasto sam primetio da je boli zato sto nije vesela i ne trcka bas sigurno...Mislim da nije strasno..Ostavicu je da miruje koji dan da ne opterecuje nogicu..:(
Drago mi je da nije ništa ozbiljno!Brzo će to proći.
E, sad , vidi od te navike da skače , moraš je odvići. Kad su blatnjave šape nije baš dobro da isprlja odeću ni nekom posetiocu ni ukućanima. Ona je još štene ali može se s njom raditi da nauči šta sme a šta ne. Pregledaj malo ovaj forum od početka , imaš jako dobre savete kako naučiti psa nešto ili ga odučiti od neke loše navike.:)

Joj ja tek sad videla sta ste sve pisali :)))
Mozda bi mogla da dam neki savet ako nekom e treba ma da mislim da vam je magdalena sad sve lepo objasnila tako da ne treba moja pomoc :)
Nikolic pas ti je prelep zao mi je zbog njene noge :(
Trebao bi hitno da je odvedes kod veterinara ako to ne prestane i to stucanje :)

Rea Tina bas je lepa Rea :zaljubljena:
Samo bi mogla da smanjis slike posto su ogrmne pa se i nevidi lepo ali sam ja videla dosta da znam da je porasla i da je mnogoo lepa :) Kako joj je sad?? I da li je sve u redu?? Bas voli da se izmotava dok spava secica mala prelepa je....:heart:
Izmazi je za mene :mazipsa:

SP_A0274.jpg

SP_A0279.jpg

SP_A0319.jpg

SP_A0322.jpg

SP_A0324.jpg

Evo jos jednom kako mi spavamo!!!!

Rea Tina bas je lepa Rea :zaljubljena:
Samo bi mogla da smanjis slike posto su ogrmne pa se i nevidi lepo ali sam ja videla dosta da znam da je porasla i da je mnogoo lepa :) Kako joj je sad?? I da li je sve u redu?? Bas voli da se izmotava dok spava secica mala prelepa je....:heart:
Izmazi je za mene :mazipsa:

E pa hvala na pitanju, pa nije lose sada, ide, trci, pre neki dan je isla u jednu duzu setnju i junacki je izdrzala, a nije bilo posledica, super je, divlja, skace, jaaaaako voli da se mazi, sve vise i vise mislim da joj nabavim jednog drugara, ali pored moja jos dva psa, mislim da ce me se roditelji odreci, a jos ova druga zenkica mesanca ima mlade... Zooloski vrt! Tako ako neko zeli male kuce nizeg rasta neka se javi... mnoooogo su slatki ali su za sada mali jos uvek!!! I tako!!
Uz Reu jos mao i reklame :))

Joj ja tek sad videla sta ste sve pisali :)))
Mozda bi mogla da dam neki savet ako nekom e treba ma da mislim da vam je magdalena sad sve lepo objasnila tako da ne treba moja pomoc :)
Nikolic pas ti je prelep zao mi je zbog njene noge :(
Trebao bi hitno da je odvedes kod veterinara ako to ne prestane i to stucanje :)

Sutra dolazi veterinar..
A svidja ti se Honey?SVIDJA?:p:p

Treba mi mala pomoc oko ishrane mog retrivera. Stara je 6 i kusur meseci. Krenuo sam sa granulama za odrasle. Cuo sam da su dosta skloni gojenju, a i ova moja je ziv primer. Do 6 meseci sam je hranio 3x puta dnevno, sad sam krenuo na 2x sa ovim granulama za odrasle. Naravno ne hranim je samo granulama, kad ima nesto od rucka, nekad pomesam sa granulama, nekad samo granule... Dosta se ugojila, a meni se cini kao da je ne hranim mnogo, cak je ona naucila kad je gladna ona dodje i sedi pred vratima i dok joj ne das da jede ne pomera se. A od kad sam krenuo na 2x dnevno uvece kada je vreme za 3 obrok ona stoji pred vratima. Jel moze neko da mi kaze kako da je ispravno hranim da ne bi doslo do nekih problema sa kicmom zbog gojenja... Dajem joj granule po obroku otprilike 130-150gr.

Joj, baš je slatka! Jel tako spava i na ledjima? Drago mi je da se dobro oseća, nemoj mnogo forsirati, samo koliko ona hoće i može da se ne preoptereti.Pomazi je za mene!:):mazipsa:

da, da tako spava! Ne forsiram je uopsta, mislim cak da bio ona sama zelela da je malo vise forsiram, jeste da je moje dvorite veliko, ali ona je veliki pas i treba joj setnja! Tako da se sada borimo sa time kako je prosetati, da bude dovoljno, a da joj ne smeta!

Pozdrav svima!
Dugo nas nije bilo ali evo nas opet nazad :D

Da se pohvalimo da je Pavo u međuvremenu postao JCh Hrvatske.

Malo sam gledala prošle stranice i vidjela pitanje dehidrat ili kuhana hrana.
Ja sam uvijek za kuhano. Ali ne ono što ostane od ručka već obroci posebno pripremljeni za pse- od piletine, junetine, riže, povrća... Ako dehidrat onda Orijen ili Taste of The Wild. Grain-free formule s velikim postotkom mesa. To je ono što treba psima. Ostale hrane imaju zbilja smiješan udio mesa.

Magdalena tvoje fransis se nikako ne mogu nagledati....

Back