* Mrvica *
Veoma poznat
- Poruka
- 11.403
evo jos ...
![]()
dok dremamo
![]()
kada cekamo nagradu
i dok pratimo ANIMAL PLANET
![]()
![]()
Divne slikice,bas kako sam i ocekivala

Bas si mu uhvatio lepe poze

Izgnjavite ga za mene plizzzz

pozzzzzzzzz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo jos ...
![]()
dok dremamo
![]()
kada cekamo nagradu
![]()
![]()
prvi put sam ovde..nisam ni sigurna kako funkcionise..imam zl retrivera od 14 meseci..zivi u stanu i na terasi...od pre dva meseca dlaka joj je mnogo suva...zla li neko razlig ...hvala
Evo jednog novog člana.Bolje vas našla
Moja priča ide ovako: Kifo ili Loki je maženi zlatni retriver već 9 godina. Istinski mezimac. Imali smo i uspona i padova. Zbog povrede (ala diskus hernija) 3 dana su bile oduzete zadnje šape (ovo je bilo prije 3 godine), onda smo uz pomoć dobrog veterinara i uz kaišiće prohodali. Još malo vuče desnu šapu, i mislim da će tako ostatiKad su promjene vremena to je izraženije...I svakako ne skače kao prije, što ima veze i s godinama. Znam da bi trebali izgubiti nešto kila, al'nam slabo ide
E sad, imam pitanje za vas. Šta bi bilo dobro da mu damo? Neke humane dodatke prehrani? jel imate ideju?
I ono što me brine 2 dana. Moji su na vikendici nabavili belg.ovčara-curu staru 7 mjeseci. Loki čini mi se tužan do neba...Okrene nam guzu kad leži na tarasi, neće da nas gleda. Kad sam išla upoznati novu curu, prvo sam njemu prišla, izigrali se, pa onda otišla vidjeti nju...On joj ne prilazi (svezana je još). Tata je provoda po imanju, a moj ih Loki gleda s terase ko da su mu sve lađe potonule...Tepamo mu, mazimo ga, a ja se sve bojim da mu šta ne bude od tugeJoš kad pomislim da ga nona zeza, i da sad možda misli da ćemo ga se odreći...Plakala bih...Mada on i dalje ide s mojima u stan, ima pravo ući u vikendicu (ona nema), s nama sjedi....Utješite me...Hvala puuuno!!!
Majka mu je Splendid Star Trixie /CH SRB i CG/ a otac Xanthos Blaze of Glory/CH CRO i SLO/ljubomorkobice on ok, samo ih pustite da se igraju zajedno.
ndjolle od kojih je pasa ovaj tvoj lepotan?
evo jos ...
![]()
dok dremamo
![]()
kada cekamo nagradu
![]()
![]()
Biće da je ljuomora...I valjda će proćiBlento razmaženi, kaže mama ne mogu njoj dati da jede, a da njemu ne daju, taman da je sit, glančer. Imate li prijedlog za nešto za nogu?Neki preparat da vam je poznat
![]()
Pogledajte prilog 61057
Pogledajte prilog 61058
nama je cxika Vet. rekao da imamo malu glavu spram uzrasta, imamo 8 meseci i pitamo iskusne ljude za misljenje, u pitanju je zenka!
Pogledajte prilog 61057
Pogledajte prilog 61058
nama je cxika Vet. rekao da imamo malu glavu spram uzrasta, imamo 8 meseci i pitamo iskusne ljude za misljenje, u pitanju je zenka!
, Odusevile su me slike , jako je sladak pas!!!! Svidja mi se kako umiljato gleda, dok ceka nagradu, a to sto gleda "Animal planet" -pa zna kuce koji program valja na tv .
Pozdr.
ja se dvoumim izmedju patuljaste pudle i zlatnog retrivera...sa tim sto sam vec imala zlatnog retrivera...pa zato dali bi neko mogao da mi odgovori sta je bolje da uzmem!...? plizzzzzzzzzzz
ja se dvoumim izmedju patuljaste pudle i zlatnog retrivera...sa tim sto sam vec imala zlatnog retrivera...pa zato dali bi neko mogao da mi odgovori sta je bolje da uzmem!...? plizzzzzzzzzzz
ONDA MISLIM DA CU IPAK NABAVITI ZLATNOG RETRIVERA! posto patuljastu pudlu nisam imala a citala sam da one zahtevaju mnoooogo toga....sisanje cesljanje i cetkanje 3 puta na dan onda kupanje 1-nom u dve nedelje...IPAK ZLATNI RETRIVER!!!!!!!))))))))))
SUPERONDA MISLIM DA CU IPAK NABAVITI ZLATNOG RETRIVERA! posto patuljastu pudlu nisam imala a citala sam da one zahtevaju mnoooogo toga....sisanje cesljanje i cetkanje 3 puta na dan onda kupanje 1-nom u dve nedelje...IPAK ZLATNI RETRIVER!!!!!!!))))))))))
da i ja jedva cekam da a vidim ili nju neznam jel mi bolje da uzmem zensko ili musko...Odlican izbor![]()
Sigurno si jakooo zeljna da ga dobijes (kao ja kad sam trebala da dobijem Lakija)
Kad ga dobijes obavezno salji slike da se upoznamo![]()
Jedva cekam da ga vidim ili nju![]()
pozzzzzzzzz![]()
da i ja jedva cekam da a vidim ili nju neznam jel mi bolje da uzmem zensko ili musko...![]()
onda je odluceno!uzecu musko!Da sam na tvom mestu uzela bi musko![]()
Valjda sam navikla na njih i sad ih svakome preporucujem![]()
![]()
Eto mog predloga![]()
![]()