cooL^
Zainteresovan član
- Poruka
- 262
Da pokusam ponovo staviti sliku, nesto nisam dobro uradila.![]()
Ja nemam reci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pokusam ponovo staviti sliku, nesto nisam dobro uradila.![]()
Hvala ! Izgnjavljena i pomazena , zahvaljuje se
! Njoj ne bi dosadilo da je ceo dan mazim .
![]()
Ludju sliku odavno nisam videla! Simba je sou, porastao je i sad je pravi dasa!Cao... Simba i ja svratili samo da vas pozdravimo. Nije nas bilo neko vreme ali uskoro cemo da podelimo jos slika sa vama... za sada samo ova iz zezanja! :-D
Cao... Simba i ja svratili samo da vas pozdravimo. Nije nas bilo neko vreme ali uskoro cemo da podelimo jos slika sa vama... za sada samo ova iz zezanja! :-D
Kao prava dama!Prelepa!![]()
Pozdrav svim ljubiteljina goldena!!! !!! Evo i mene posle duzeg vremena !!
Cao... Simba i ja svratili samo da vas pozdravimo. Nije nas bilo neko vreme ali uskoro cemo da podelimo jos slika sa vama... za sada samo ova iz zezanja! :-D
Evo moje Bete sa naocarima .![]()
Hvala, stvarno je bila , sto kazu poseban lik. Nazalost nije vise sa nama, sa 15 godina i 15 dana nas je napustila , ali ne prodje dan da se ne setim neceg u vezi nje . Imala je neke svoje "manire", naprimer kad bi legla, ona bi onako "otmeno" prekrstila "ruke"- sape.Ili kada bi nesto lose uradila i dobila grdnju onda bi sela ledjima okrenuta i samo onako preko ramena povremeno pogledala da li se jos ljutim. Naravno da ljutnja nije mogla dugo da traje. Ne zamerite, mogla bih jako mnogo da pisem o njoj. Pozdr.
Ne zameram , naprotiv. Ona je mogla da bude tako lepa i dugovecna, pre svega zahvaljujuci vama, vasoj ljubavi i nezi. Otisla je sigurno srecna sto je vas imala za vlasnika. Znam da vam je sigurno tesko bez nje, ali budite ponosni jer ste sigurno primer nama koji imamo mlade pse i tek ucimo o odgajanju, kako to treba raditi. Siguran recept je , bar ja mislim, ljubav i kontakt sa psom, ali i odgovornost koju ta ljubav nosi. Svaka cast! Pozdrav za Frensis![]()
Cao svima,evo i nas!!!!!!Ova maca je inace Lukijeva drugarica-ima oko 3 meseca,i odlicno se slazu.Doduse,on je mnogo mirniji,ona je sva luda
![]()
![]()
Hvala! Naravno, bice jos slicica...