Zlatni Retriver

Mojoj Frensis nije dobro... juče prepodne je bila jako loše, mislila sam gotovo je....Popodne dobila inekciju, s tim da danas idemo opet na 2. Danas je povratila doručak i kad sam to rekla vetu , odmah je stavio infuziju, vadjenje krvi, inekcije ....Danas od 2 do 6 smo bili na infuziji...a rezulta krvi je loš....znači , referentne vrednosti za glukozu, šećer su od 3.89 do 7.94 a njoj je 38.11 .... urea je 17.1 a trebalo bi da je izmedju 2.5 i 9.6....i još nešto je povišeno , zaboravila sam šta... oznaka je GLOB , normalno od 25 do 45 a njoj je 52....ostali nalazi su u granicama normale....dobila je inekciju insulina, izmedju ostalog.... ostaje nam da vidimo kako će biti dalje... :(

Hvala vam svima na podršci, mnogo nam znači.... danas je isto bila infuzija, idemo i sutra... večeras,posle infuzije je malo živnula a ceo dan je bila letargična....za sada jede, dijetalno, prima insulin i ostalu terapiju....ostaje nam da čekamo i nadamo se da će biti dobro..

Nažalost , moram vam reći da Frensis više nije samnom....Otišla je za Betom.....i nadam se da me čekaju kod duginog mosta....:sad2:

117zozn.jpg

magdalena kako si?

:sad2::sad2:.....hvala što misliš na mene....još uvek tugujem.....neki dan sedim u dvorištu i sletela je neka ptičica, nemam pojma šta je pošto ih ne razlikujem, samo sam zapazila da oko vrata ima belo perje , kao ogrlicu....i krenula je da skuplja dlake pored zida...skupila baš puno , onako lepo složeno, redom, pun joj bio kljun i odletela da pravi gnezdo.....tako sam se raznežila....eto Frensisine meke dlake će sada da greju neke ptičice......ali , jako mi nedostaje.....

Back