novica*ubica
Obećava
- Poruka
- 88
koliko je star ??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dugo nismo bili....
Da malo nadoknadimo slikicama....
Pavek, 22 mjeseca star
![]()
![]()
U posjetu baki
![]()
Moram da vam ispricam sta nam se desilo. Leks mi umalo nije nastradao.Ovde kod nas u komsiluku ima jedan vucjak, lep je stvarno, za ljude je super, a za druge pse katastofa. Kad god vidi nekog psa, odmah hoce da ga rastrgne. Zato ga stalno vode na povodcu i pustaju samo gde nema drugih kuca. Ja krenula da izvedem Leksa, pustila ga u parkic ovde blizu i kad sam videla tog vucjaka da ide bez povodca, pretrnula sam. Viknula sam komsinici da ga uhvati, medjutim vec je bilo kasno. Kako je snimio Leksa, poleteo je ka njemu, skocio na njega, poceo da ga ujeda, samo su pocele dlake Leksove da lete na sve strane, uspeo je nekako da se izbavi i poceo da bezi, ovaj krenuo da ga juri, srecom ga nije stigao. Ja sam odmah pojurila za njim, nisam znala da li ga je povredio, da li ga je u momentu pretrcavanja preko vrlo prometne ulice udario auto, da li je otisao kuci ili je iz straha pobegao ko zna gde.... tresla sam se.Medjutim kada sam prilazila nasoj kuci, prvo sam pogledala da li ima sta na putu, pao mi kamen sa srca kada sam videla da je preziveo ulicu, onda mi komsinica koja je bila tu, rekla kako ga je videla da je kao furija pobegao pravo kuci. Otvorio je sam i vrata nasa i cekao me unutra. Kada me je video onako unezverenu, upiskio se... Bio je sav isprepadan, imao je mali ujed na vratu, nije ni krvavilo nista strasno, "srecom" da ga je vise ujedao po ledjima, a tu hvala bogu od dlake nije uspeo da dodje do koze, samo mi je ruka bila puna njegovih dlaka... Ma uzas, ovo mu je inace drugo ujedanje u poslednjih mesec dana, s tim sto prvi put nije bilo ni prici ovako, zato sto je i taj pas bio na povodcu i onda ga je samo kada mu je Leks prisao onako naivno da bi se igrao dokacio malo po njuskici i odmah bio isprebijan od strane gazde, ali ovo sad, ne daj Boze nikome, mislila sam da ostadoh bez njega zaista....
Mislim da ću dok sam živa patiti za zlatnim retriverima...Betu i Frensis![]()
ne može ništa zameniti .....Iako sam juče uzela jednog malog bišona, nameravam da ostanem na ovom forumu... nadam se da nemate ništa protiv....
![]()
Tacaw mogu zamisliti kako si se uplasila pa ja sad trnem dok sam citala, dobro prodjoste.
Magda, a odkud sad da nije retriver? Jel to zbog Beti i Frensis ili te ovaj malecki osvojio? Stvarno je tuzno kada odu. Rece moja komsinica, njen pekinezer 15 god. zasto nemamo mogucnosti da ih kloniramo pa da uvek zive sa nama, jer njen nema potomaka, nije mu uspevalo... pa me i to rastuzi...
Jeli ovaj golden mijesan? ko su mu roditelji?
Jeste filipoo, to je mjesenac goldenaSacekaj tacu za roditelje
![]()
Tacaw,hvala na odgovoru. Inace lijep je kuto,samo sam pitao onako,da se uvjerim. Poz za vas...