magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
ne sumnjam da je pretesko...jedna Lorina bebica salje ti svoj osmeh da te oraspolozi
![]()
![]()
:*****
Kako je slatka !!!.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne sumnjam da je pretesko...jedna Lorina bebica salje ti svoj osmeh da te oraspolozi
![]()
![]()
![]()
![]()
A ovo je moj Max....
![]()
Iskra je opet imala napad, cekamo vet. da dodje i da definitivno utvrdimo sta je u stvari![]()
Epilepticni napadi... nema leka ali se drze pod kontrolom kao i kod ljudi... nadala sam se da je mozda uzrok neka upala, glista ili nesto sto se moze izleciti. Ipak je epilepsija kako rece vet to je kod njih idiopatski... samo, kaze da je to kod nje veoma rano krenulo ali da ne brinem zive oni sa tim i do duboke starosti. Ne mogu bas da ne brinem...
Joj sto sam meden, ali bas!
Koliko je star?
Epilepticni napadi... nema leka ali se drze pod kontrolom kao i kod ljudi... nadala sam se da je mozda uzrok neka upala, glista ili nesto sto se moze izleciti. Ipak je epilepsija kako rece vet to je kod njih idiopatski... samo, kaze da je to kod nje veoma rano krenulo ali da ne brinem zive oni sa tim i do duboke starosti. Ne mogu bas da ne brinem...
ovo je nas drug, Kai Lion Heart For Golden Duck
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()