Golden Leo
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
A je, simpa je... Definitivno ne tipičan golden za naše pojmove 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitala sam zato ako nije neka upala, nešto ozbiljno, onda ne treba davati antibiotik. Za prehladu je dovoljno malo propolisa u spreju.
Da vas obavestim...Moja Frensis je imala juče blaži moždani udar... danas je vet rekao da mogu biti mirna , da će preživeti, ali to se još juče nije moglo 100 % reći... Vratio se sjaj u okice i ne curi pljuvačka... u odnosu na juče i sama vidim da je bolje.Dobija terapiju inekcijama i nadam se da će sve biti dobro...![]()
Da vas obavestim...Moja Frensis je imala juče blaži moždani udar... danas je vet rekao da mogu biti mirna , da će preživeti, ali to se još juče nije moglo 100 % reći... Vratio se sjaj u okice i ne curi pljuvačka... u odnosu na juče i sama vidim da je bolje.Dobija terapiju inekcijama i nadam se da će sve biti dobro...![]()
Ajme užas, držimo fige za Frensis da se što brže oporavi.... Moja mama je imala moždani pa znam da su nam rekli da ako se u prva 24 sata ne ponovi, dobro je....
šaljemo joj veeeeliku![]()
Mogu misliti kako ti je, mog je preksinoc udario auto, umalo da nastrada, srecom nije nista bilo ozbiljno, i prestravila sam se samo tako, a mogu misliti kako je tek tebi!
Puno podrske i sa nase strane, i da se kuca sto pre oporavi!))
Mi opet kuburimo sa istim problemom zadnje noge, opet podize moja Rea svoju desnu nogu,uh, sad me je stvarno strah![]()
Izvinjavam se sto dugo nisam bila aktivna vidim ima novih clanova, lepo, lepo....
A Frensis zelimo brz oporavak...
Hvala na rečima podrške....Šta da kažem, ona je već dosta stara , sredinom maja će napuniti 14 godina... imala sam i njenu majku koja je uginula u junu prošle godine, sa napunjenih 15 godina...Znam da ne mogu očekivati čuda, jer su obe već živele više nego što je prosek za ovu rasu, ali ipak se brinem...
To je puno godina provedenih zajedno...
Nadam se da je tvoja kuca dobro...šta imaš mužjaka ili ženku, koliko je star-a ? Mogla bi da staviš i sliku ..![]()
Mi opet kuburimo sa istim problemom zadnje noge, opet podize moja Rea svoju desnu nogu,uh, sad me je stvarno strah![]()
Izvinjavam se sto dugo nisam bila aktivna vidim ima novih clanova, lepo, lepo....
A Frensis zelimo brz oporavak...
A gde ja mogu videti tvoju slatku kucu, nadam se, za koji dan opet zdravu i zivahnu?Znam, veruj mi da znam, imala sam kao dete Vucijaka, uginula je sa 11 god, i ako sam bila dete, i nisam je vidjala bas svaki dan jer nije zivela sa nama u stanu, nego kod bake zbog dvorista, bilo mi je jako tesko, a sad ne mogu ni da zamislim da se mom Leksu nesto desi, koji zivi samnom u stanu. Ima 5 meseci, vezala sam se za njega premnogo, htela sam da presvisnem kada ga je udario auto, i na samu pomisao kako je mogao nastradati, hvata me jeza, a mogu tek da zamislim sta ce biti za 10-tak godina... Sta da ti kazem, mora se prihvatiti sa jedne strane ta ciljenica da ih moramo jednom izgubiti, ali sa druge strane treba i da budes srecna bas zato sto je imas toliko dugo, i sto je presisala taj prosek, a sa trece, ma daj, treba se nadati da ce biti sve ok, ne mora biti jos uvek kraj, i da ce jos kolko toliko biti zdrava i sa tobom...Znam da ti ove reci malo sta znace, i da ti sve ovo znas, ali eto, to je neka moja iskrena podrska jer znam sta znaci ljubav prema psu, i koliko moze da se veze za ta slatka stvorenja...
Leks mi je dobro hvala Bogu, rekao nam je veterinar da ako je pas veseo, i ako se normalno ponasa, je verovatno sve ok, ali da ipak pratimo par dana, i ako primetimo bilo sta cudno da ga dovedemo. Ali meni deluje da je on super, isprepadan malo, i to je sve... A slicice sam vec stavila, verovatno si zaboravila, mislim da je 168 strana u pitanju. A sto se tice novih slicica, sve su mi iz daleka slikane, nikako da ga nesto lepo uhvatim, slikacu ga sutra opet, pa cu prikaciti da malo osvezim strane!))
E, pogledala sam tvoju kucu... pa da, zaboravila sam , videla sam te slike... Leks je sladak . Moju Frensis možeš videti isto na 168 strani , malo iznad Leksovih slika, imaš postavljeno njenih 5 slika...![]()
E, pogledala sam tvoju kucu... pa da, zaboravila sam , videla sam te slike... Leks je sladak . Moju Frensis možeš videti isto na 168 strani , malo iznad Leksovih slika, imaš postavljeno njenih 5 slika...![]()
da, da, dusica je preslatka zaista...
Bice on dobro!!!![]()