Bas to, ne treba se unapred mnogo stresirati jer videces kad odes, sve normalno fukcionise, jeste drugacije nego ovde ali covek se navikne. Ja uvek kazem kad smo se mi snasli, svi ce. Muz i ja smo otisli prakticno bez znanja jezika, nismo imali nikog tamo i nije bilo uopste nasih, znaci sve sami.
Recimo, moje prvo pranje vesa u laundry room se svelo da sam sa korpom vesa stala ispred masine i gledam. Nista tu meni nije bilo jasno, otvor gore umesto sa strane, masina ogromna, ma mogu ja u nju da udjem, gde ide ves, gde prasak, sta gde da stavim, ma uzas. Dolazi lik da opere ves i vidi me takvu, ponudi mi pomoc, ja mu objasnim da prvi put perem ves

i pokaze mi on kako ce da uradi. On je u masinu ubacio neke dzempere, nesto donjeg vesa, flip flop papuce i prostirku sa poda iz kupatila !!! Sve zajedno, sipao prasak i pustio da radi. Ja u cudu gledam, pa gde sve zajedno, pa kod nas i podela na belo i sareno ima jos par podpodela

ali vidim liku nista ne fali, deluje uredno, cisto, pa reko kad on tako pere ves prezivecemo i mi, i jesmo

Nekad su zaista apartmani takvi da u stanovima nema opcije za masinu i onda mora ovako, ali sve to bude privremeno, pa tamo se stanovi menjaju mnogo cesce nego ovde, pa ako pranje vesa ne odgovara ovako lako se nadje bolja opcija.