- Poruka
- 121.844
Зашто нема ношења апарата? Само купиш конвертор и цепај.
Што се тиче машина и мени је то чудно јер свакакви болиди перу од својих кућних љубимаца па надаље. То ми се никако не свиђа и честа је појава заједничких перионица где нико не чисти за собом. Ако већ имају одвод и све спремно за своју веш машину онда не знам шта бих рекао осим дебилизам.
pa nema nista osim fena i mobilnog sto bi mi nosili
i onda rekoh sto i da uzimam ispravljac, fen cu ostaviti ovde trebace, kupicu tamo neki, ali ostao je mobilni punjac kao problem
znaci mora izpravljac i za punjac, zbog oblika uticnice?
za ves masinu mene licno strasno nerviraju te zajednicke perionice, bakterioloski neispravno, videcemo da nadjemo stan sa prikljuckom, ako ne odmah (posto mora online da se trazi) onda barem u prvih par meseci tamo da se nadje
ali ne mogu da shvatim u cemu je caka, reko mzda vi koji ste tamo ste provalili, sta je problem da prave zgrade sa odvodom/dovodom
- - - - - - - - - -
ee vis nije mi palo na pamet da povezem gipsane zidove i curenje masine....u pravu si...moguce da je toPostoje ti konvertori, kao što reče Šone, koji se nataknu na utikač i onda uključe u struju. Ne znam da li ovde ima da se nađe, ali mi smo se nakupovali toga pre par godina kada smo išli preko na aerodromu, koštaju po par evra. Za mobilne sam čula da neki aparati ne mogu da funkcionišu zbog različitih frekvencija koje se koriste u Kanadi. Nemam pojma šta to znači, možda ima neko upućen?
A za mašine je odgovor veoma jednostavan - ako mašina procuri, pola one gipsano/drvene zgrade ode dođavola i šteta je ogromna. Druga stvar je to što tura pranja košta 5-6 dolara, pa računaj.
vidoh da jako malo po oglasima ima sa prikljuckom u wc-u....
hvala na razresenju misterije
znam za te adaptere/konvertore kako se vec pravilno zovu, nego htela sam da izbegnem
neko rece da koristi mob iz srb tu u kanadi sa njihovom karticom i da nema frku....nije fraka tu kupiti mobilne ali onih par dana prvih dok se sve to ne regulise treba neki...nista uzecu jedan ispravljac kad dodje vreme za to
Poslednja izmena:

), razlika izmedju pojedinih US i Canada mobilnih operatera u odnosu na evropske jeste tehnologija koju koriste za multipleksiranje... da ne ulazim dublje u pricu, pojedini veliki operateri, poput Verizon-a, koriste CDMA tehnologiju, i onda evropski uredjaji koji su na GSM tehnologiji ne mogu da rade na njihovim mrezama... Obrati paznju i da nemaju svi telefoni podrzane sve frekvencije cak ni u slucajevima GSM mreze, i da bi bila sigurna da ce raditi ispravno proveri da li tvoj model telefona podrzava quad-band frekvencije...
od silnih tih zapetljancija bakarskih