Zivot u inostranstvu u horoskopu

Drage volje,ali se ne razumem baš,to što znam cackam po netu da bih svoju protumačila,ne bih da ti kažem nešto pogrešno:)

hehe, mene mi bi zachudilo kad mi ne bi ljudi govorili pogreshno...:p
ali pomeshala sam te sa forumashicom koja je okachila kartu da joj se pogleda a ponudila drugim da vidi karte jer se i sama bavi astrologijom, obe ste na "m" :rumenko: blizanachka brzopletost ne zameri...

hehe, mene mi bi zachudilo kad mi ne bi ljudi govorili pogreshno...:p
ali pomeshala sam te sa forumashicom koja je okachila kartu da joj se pogleda a ponudila drugim da vidi karte jer se i sama bavi astrologijom, obe ste na "m" :rumenko: blizanachka brzopletost ne zameri...
Ma opušteno:)I meni su uglavnom pogrešno tumačili i za prošlost i za sadašnjost vtvt i za budućnost:-D

Jel moze neko da baci pogled na moju natalnu kartu za to inostranstvo. Nadam se samo da je tacna ,ja sam na sajtu planetarijum odradila .:ceka:
natal_wheel_2.png

nalence

Moze, nije losa karta za inostranstvo uopste.
Jel negde daleko, ili ovo neko blize inostranstvo?
Odgovoralo bi ti nesto sto dalje od svega poznatog, da ne budes klasican gastarbajter tj.
Znam da zvuci smesno to moje pitanje i vama je do sale,sto je i dobro,ali sam u velikoj nedoumici a ocito sama ne umem da odlucim,pa eto pribegla sam ka laksem putu . U svakom slucaju hvala :hvala:

Jel moze neko da baci pogled na moju natalnu kartu za to inostranstvo. Nadam se samo da je tacna ,ja sam na sajtu planetarijum odradila .:ceka:Pogledajte prilog 641738

Što se tiče odlaska nekuda, samo ako postoji već partner u inostranstvu, ili neko ko je poprilično okarakterisan simbolima Strelca i prema vama prijateljski nastrojen (neko ko se bavi edukacijom, neko ko putuje puno, neko ko je buckast, neko ko je visok, bez dubokih emocija u početku, više velike simpatije i sl). Ali boljitak ne čeka nikako, već poprilično rada. Previše je ličnog kočenja prisutno i to se oduži dok se razmisli da li je dobro ili nije. Kod vas je puno snage da se izborite sa bilo čim, a treba izbegavati SVE zemlje u znaku Raka, a pogotovo SAD.

Nemacka je Ovan. Pokazatelji za zivot u zemljama u znaku Ovna.
Posto ima toliko nasih stanovnika u De, a statisticki nemoguce da svi imaju vezu Ovna i devete kuce :D i to da najvise su trazeni medicinski radnici, to bi bila neka simbolika Device i Jarca u natalu.
Neko ko je svoj na svome u Nemackoj bi imao devetu kucu u Ovnu, vladara u Ovnu itd. to bi bila osoba kojoj stvarno godi ta zemlja, nevezano za odlazak trbuhom za kruhom.

Danas u inostranstvo moze svako otici, tako da u natalu bi gledala kako bi se tamo snasla osoba, a ne da li ce otici :)

Primetih da Nemacka privlaci najvise i tamo odlaze ljudi u simbolici Device/Jarca.
Medicinski radnici(Devica), Jarac je simbol sluge, tako da oni koji ne talasaju mnogo i poslusni su, vredni i odgovorni.
Svi koje znam da su u USA, imaju jakog Strelca, sto i ne cudi, jer Strelceve privlaci taj larger than life lifestyle i sansa da oni zive American dream.
Lavovi se retko kad mrdaju sa svoje "teritorije"
Rak i Jarac iako vaze za tradicionalne, ali oni odlaze bez problema.
Mesec u izgnonu u znaku Jarca, oni nemaju taj osecaj doma ni na kom mestu.
Rak ako je visi tip, se svuda oseca kao kod kuce, i nema problem sa dalekim mestima.
Nizi tip se plasi da ode od mamine suknje, pa tu ni inostranstvo ne dolazi u obzir.
Ribe mogu svuda, i svuda ce se snaci.

@наленце Владар 9. у 12. кући који напушта сунчеве зраке може бити разлог брига и перипетија. Након што ти се смучи све и кад будеш почела да губиш наду да ћеш отићи, тада ће се све решити. Претпостављам то на основу диспозитора Јупитера који је у седишту, у кући опозитној 9., а на углу од владара 9. куће коме предаје своју моћ.
-------------------------------------------------------
Мислим да добри показатељи у вези са иностранством више говоре о томе да постоје прилике за одлазак него што ће нам дати неке информације о месту. Као што је Олимпеа написала, неће Ован у 9. кући бити показатељ одласка код Меркелове на кафу :) Лично, има ми смисла оно што је Лили писао, да треба пронаћи најквалитетнију планету у хороскопу и упутити особу према страни света коју означава. Ако имаш потенцијал да идеш напоље, онда немој да базаш где ти падне напамет, него одабери место где можеш да извучеш неки максимум из натала.

Plasidus je ubedljivo i nezamenljivo najbolji sistem kuća u svim mojim dosadašnjim iskustvima, sa dodatkom Koch sistema ako se radi o krajevima sveta nakon 66 stepeni latitude i longitude (u stvari je Koch naslednik, da se tako izrazim, Plasidusa). Može i u nekim situacijama Al Kabisov sistem (Alkabitus) čisto za nešto više preciznosti, mada je plasidus sasvim dovoljan.

Zavisi od planete i vladara Asc. Ako imamo povoljno i kuću 2, 6 i povratak Saturna (recimo), može da bude veoma uspešan skok u karijeri koji je prethodno uspostavljen prelazom u novu sredinu radi posla, recimo.

Bitno je da donesemo sliku ili približimo okvir na šta se to odnosi, jer često delimo astrološka tumačenja na lična i profesionalna. U profesionalnim se usmerimo na kontakte, ljude, javnost, posao, ambicije itd, dok u ličnim (personalnim) se usmerimo na biće, emocije, lična zadovoljstva, roditelje, porodicu itd.

Konkretno jedan aspekt (ili dva-tri) ne govore mnogo toga osim ako se ne radi o generalizovanju. Onoliko koliko je to često zabavno, toliko i odmaže kada se posmatra konkretno slika horoskopa.

Kao i uvek, napomenuću da je svaka karta unikatna i individualna, te da ne postoje dve iste horoskopske karte, niti dve iste osobe. Razlike uvek postoje.

Dešavanja u životu bi za takve vladare označavalo potrebu da se aktivno (ako su muške) ili proaktivno (ako su ženske) uspe u životu na onoj razini koju određuje znak zodijaka gde se MC pronađe. Što znači da to može da bude bilo koja oblast ljudske umotvorevine. Zavisno od znaka i elemenata kojim pripadaju, možemo da zaključimo koliko će se ta vrsta ambicije ostvariti i na šta će se energije trošiti.

Sa aktivnim Asc možemo videti da puno lične energije u tom principu odlazi na uspostavljanje i održavanje tog statusa (nazvaćemo ga Status jer govorimo o MC prvenstveno). Manje energije odlazi ukoliko je planeta bliža MC (razina od 5 stepeni najviše, više od toga se već mora koristiti i više energije u toku dana za rezultate). Šta je to što osoba mora ispuniti za sebe i tokom života najbolje opisuje upravo onaj znak gde se postavlja MC, jer on vlada time koliko je neko, zapravo, poznat. Pomažu Saturn, Venera i Sunce u najvećoj meri, možda ne toliko za to koliko je osoba sama po sebi poznata, već više rad koji ostavljaju iza sebe.

Šta je tu glavni motor?
Ono što je bitno napomenuti jeste da je velika pokretačka snaga za takve ljude upravo strah od prolaznosti života i zaborava, što se iz dinamike 12 (Apsolutna Smrt, Zaborav, Mrtvilo, Mrtvi Mrak) 1 (Asc, Moj život, Moja energija, Moje Nešto, Moja Volja) i 10 (MC, Moj Uspeh, Moje Postignuće, Moje Ostvarenje, Moja Slava) može veoma lako uočiti.

Dakle, iz straha se dolazi do ostvarenja, a u velikoj meri će se sličan princip i na druge ljude usmeravati. Što one u bližoj, to i one u daljoj okolini. Osoba će sebe i svoje strahove projektovati i na druge i može se očekivati pitanja "A kada ćeš i ti kao i ja da uradiš ovo" jer sa Asc imamo potrebu da nametnemo, a sa MC imamo potrebu da dostavimo do znanja koliko smo postigli.

Back