Drage volje,ali se ne razumem baš,to što znam cackam po netu da bih svoju protumačila,ne bih da ti kažem nešto pogrešnoa da u medjuvremenu ti zraknesh u moju?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage volje,ali se ne razumem baš,to što znam cackam po netu da bih svoju protumačila,ne bih da ti kažem nešto pogrešnoa da u medjuvremenu ti zraknesh u moju?![]()
Drage volje,ali se ne razumem baš,to što znam cackam po netu da bih svoju protumačila,ne bih da ti kažem nešto pogrešno![]()
Ma opuštenohehe, mene mi bi zachudilo kad mi ne bi ljudi govorili pogreshno...![]()
ali pomeshala sam te sa forumashicom koja je okachila kartu da joj se pogleda a ponudila drugim da vidi karte jer se i sama bavi astrologijom, obe ste na "m"blizanachka brzopletost ne zameri...
Oceana3, shta vidish u mojoj karti po pitanju inostranstva?
pa dobro, zivim u inostranstvu preko 20 godina, mozda to i nije tako dugo...Rad sa inostranstvom da. Odlazak na duze ili zivot tamo - ne.
Znam da zvuci smesno to moje pitanje i vama je do sale,sto je i dobro,ali sam u velikoj nedoumici a ocito sama ne umem da odlucim,pa eto pribegla sam ka laksem putu . U svakom slucaju hvalanalence
Moze, nije losa karta za inostranstvo uopste.
Jel negde daleko, ili ovo neko blize inostranstvo?
Odgovoralo bi ti nesto sto dalje od svega poznatog, da ne budes klasican gastarbajter tj.
Ma i ja ne znam vise ,valjda sam.ocekivala drugaciji odgovor ili drugacijeg tipa sa onim kucama pa zato.Znaci stvarno sam pogubljena sva,izvini i hvala na odgovoru.Ne znam gde vidis salu u mom postu?
Jel moze neko da baci pogled na moju natalnu kartu za to inostranstvo. Nadam se samo da je tacna ,ja sam na sajtu planetarijum odradila .Pogledajte prilog 641738
Sta kaze vl 12 u 9 di se ide?
Doista..a vl 12 u 10 ??Na nepoznat put. Više mentalno no fizički.